Svatební šaty pro těhotné

Profilova fotka
hola, hola, koho, jako mě, čeká svatba krátce před před porodem? Jak řešíte šatičky? Já představu mám, ale chci, aby to bylo perfektní :-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj! My jsme si domluvili termín svatby a teď to vypadá, že bych se musela vdávat v šestinedělí :-N Takže řeším, jestli počkat až miminko odroste, nebo to zvládnout s bříškem, ale to by přicházelo v úvahu cca 2 měsíce před porodem :-|
Odpovědět
Ahoj slečny:) Já osobně šatičky s velkým bříškem řešit nemusím. Ale nedávno jsme byla na svatbě kamarádce, která v tu chvíli byla v 6měsíci těhotenství už s pěkně velkým bříškem.. Šatičky měla v empírovém střihu a živůtek byl bohatěji zdobný, sukně splývavá z jemných látek.. a protože jsem byla i její květinářkou zvolili jsem kytici bidermeierovského stylu s ohonem ze steelgrassu zdobebého stejnými perličkami jako měla na šatech..Moc jí to slušelo. a pokud vím tak krásné šaty pro budoucí maminky mají v adině:) Přeji ať vše dobře dopadne:)
Odpovědět
ahoj, máme naplánovanou svatbu na 17.5.2008 a právě řešíme jestli otěhotnět nebo ne.Už jsem se pokoušeli a zase jsme od toho upustili.Mám strach, že budu nafouklá jako vorvaň.Máte někdo radu? Zuzana
Odpovědět
Profilova fotka
kamarádka se vdávala v 6 měsíci a měla volné kalhoty bílé a přesto bílou tuniku s krajkou a vypadalo to super
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím že v půjčovnách mají šaty které jsou vhodné i pro těhulinky, zkuste se zeptat!
Odpovědět
pěkné těhotenské svatební šaty mají v Adině v Praze...nejradši bych se vdávala v nich, ale těhotná jsem nebyla... jedna kamarádka se vdávala v 8 měsíci, měla šaty ušité od známé a vypadalo to moc hezky... x-)
Odpovědět
Podivej se i v Linii v Praze, videla jsem tam hezke pro tehotnou nevestu.
Odpovědět
Taky budu řešit tento problém pokud vše dopadne dobře (jsem doma na rizikovém :-( )...a vycházelo by to na 6 měsíc....takže to už budu asi kulatá...jdu okouknout tu Adinu, ale kdybyste věděli o něčem blíže- Děčín, Česká Lípa nebo Ústí nad Labem...písněte, děkuji
Odpovědět
Myslim, ze letos v lete se vdavala nejaka holka v 5. mesici a podle fotek, ktere tu mela vypadala naprosto uzasne v sitych empirovych satech. Zkusim pohledat a hodit odkaz.
Odpovědět
Tak ta krasna nevesta ma prezdivku catalina a tady je link na jeji album ;-) http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
senja: děkuji za odkaz, opravdu to nevěstě slušelo a nic nebylo poznat :-) . Já jen tak zběžně koukla na tu Adinu a ještě nějaký salon co pujčuje i šaty pro těhotné a půjčovné 8500 a více mě zase hodilo zpět na zem. Asi bych si je nechala ušít na míru za 3500...kontakty mám, tak uvidím, jen bych se bála toho rostoucího břicha... :-) a nebo kamarádka se vdávala už asi v 8-mém a šily jí šaty učnice šičky a zaplatila jen látku-2500 Kč a šaty jí na míru upravovaly podle bříška....a nakonec pak upravily po porodu a může je dále využít ;-)
Odpovědět
AHoj, já dnes byla poptat v jednom oděvním studiu na šití na míru a paní mi nabízela šatky, které prý skryjí krásně bříško, i když nejsem těhotná, ale já říkala, že chci šaty ušít, protože furt hubnu a přibírám, tak ať mi sednou ...takové empírové, za ušití chtějí kolem 5000, říkala, že těhulky tam hodně chodí a berou si ty typy, co jsou "přestřiženy" pod prsy a dál volně splývavé na zem. Ty šaty, co sem hodila odkaz Senja, jsou super ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky - odpovidam trochu pozdejic - ja jsem se vdavala v 6. mesici a bylo to supr :-) šaty jsem mela site na miru od modni navrharky Vysoke skoly vytvarnich umeni, a prave je prodavam. Jsou lehunke - brisko je v nich uplne nadherne. Vubec nevypadaji jak ty nocni kosile pro tehotne :-) Pridam je do bazaru nebo se ozvete na e-mail sona.formankova@gmail.com
Odpovědět
Ahojky! Já se vdávala s bříškem ve volných šatech na míru. Vymyslela jsem si úplně jednoduchý střih (kvůli rostoucímu břichu) a lehkou látku. Zadala kamárdce švadleně k ušití.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
orbithka • Dnes ve 00:16 ahojky, mohl byste mi nekdo, prosim, poradit, kde bych nasla salon se svatebnimi saty pro tehulky, popripade doporucit nejakou svadlenu... jsem z Prahy, takze by vyhovovalo okoli Prahy, ale prizpusobim se, jelikoz jsou to saty na den D jsem z toho celkem nervni, nebot co jsem videla po netu, tak ty saty vypadaji jak pytel a ja porad doufam, ze i na tehulky se daji usit ty krasne princeznovske:)) dekuji za pomoc
Odpovědět
ahoj hokky nevite kde bych mohla sehnat saty levne a rychle?? nema nektera z vas na prodej nebo nejake zname ??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, nemáte někdo typ, kde by se daly sehnat šatičky, které nevypadají jako noční košile, ale vejde se tam menší (doufám, že ještě menší) bříško? ;-) Něco jako měla nevěsta v odkazu o kousek výš..
Odpovědět
antaris • Dnes ve 13:56 snad se to to tema uchyti. Já se budu vdávat pristi tyden a jsem v 7 mesici, nikde jsem nenasla fotky ani diskuzi o tehotnych nevestach, jake saty atd... tak se tu snad nekdo najde... :-) zuzanek • Dnes ve 14:11 Ahojky, za chvíli se vdáváš a nemáš šatičky??? to jste to vzali hopem.Hlavně aby jsi neporodila dříve. Přeji ti mnoho štěstí při hledání a krásnou svatbu i s bříškem x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
obnovuji trošku téma - najde se tu nevěsta, která se vdávala ve vyšším stupni těhotneství (od 7. měsíce výš?). A co radíte - nechat šaty ušít či máte tip na nějakou půjčovnu, kde mají šatičky pro těhulky? (Praha a okolí). Případně hoďte odkázky pro inspiraci na těhulkovské šaty. Díky.
Odpovědět
sven - fotky těhotenských šatů má na svých stránkách salon Caxa, mají pobočku v Praze (salon Reja).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, jsem na beremese.cz nově zaregistrovaná a teprve se tu rozkoukávám (teda na fotky a tak už sem nahlížím déle ;-) ) V srpnu se budu vdávat a čekáme mimi (jestli to dobře dopadne, budou hned dvě). Potřebovala bych maličko poradit, jestli nemáte nějakou zkušenost: v srpnu budu v pátém měsíci a nevím, jak budu vypadat. Šaty se dají sehnat volnější nebo přímo těhu, ale spíš by mě zajímalo jakou si pořídit podprsenku? Mám normální velikost 85/C a nevím, jak moc se mi můžou před porodem prsa nalít.. Mám si jít zkoušet šaty do půjčovny, pořídím si nějakou podprsenku ve své velikosti vhodnou pod šaty, pak se mi prsa třeba maličko zvětší a budu muset shánět novou.. Nebo v 5. měsíci ještě ten rozdíl takový nebude? Fakt nemám zkušenosti ani předporodní, ani předsvatební, vše teprve poznávám... :-) a nevím koho bych se na to jinde zeptala, díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kokodak: ahoj poprve jsem se vdavala take v 5. mesici, mela jsem uz bsicho jako hrom ale vesla jsem se do normalnich satu... s podprsenkou to bylo horsi to nech radsi na posledni chily ty rostou jako blazen, ted se budu vdavat v zari zvovu a jsem opet tehotna, zacali jsme na miminku pracovat driv jelikoz jsme pocitaly s tim ze to bude chvilku trvat no a ono to vyslo na prvni pokus:))
Odpovědět
lucy.m: jak si pak tedy mám vyzkoušet nějaký šaty? to abych je pak taky měnila, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
kokodak: Proste to normalne rekni ze jsi těhu a oni ti podle toho nabídnou šaty budeš chodit na zkoušky. Do korzetovych satu maji vložky do zadu ruznych velikosti tak ti budou pridavat:))
Odpovědět
Vdavala jsem se v osmem mesici a byla jsem docela prekvapena, jaky vyber jsem nakonec mela. A to to jeste nebyly uplne me saty snu. Fotka ze svatby: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a... a zkouseni satu: http://lh6.ggpht.com/_3yYF0e8Ghs8/S5E... http://lh6.ggpht.com/_3yYF0e8Ghs8/S5E... http://lh4.ggpht.com/_3yYF0e8Ghs8/S5E... a zkouset saty jsem sla tak mesic a pul pred svatbou - ale je fakt, ze jsme se brali v dubnu, tak to nebyl tak exponovany termin...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, vdávám se za 14 dní - dnes jsme začali 6. měsíc. Prsa narostla během prvních tří měsíců, teď si myslím, že stagnují :-D Ale zase roste bříško... Měla jsem vybrané šaty už od minulého roku, v březnu jsem přijela do salonu, že jsem těhu a bude tedy změna. Předevčírem jsem byla na poslední zkoušce a šaty jsme opět změnily (ne, že by mi byly ty vybrané malé, ale přivezli jim novou kolekci). Takže poslední změna šatek proběhla cca 18 dní před svatbou a naprosto v pohodě, bez jakýchkoli problémů ;-) Budu mít korzetek pouze přes prsa a poté volné. Dají se sehnat moc hezké šaty i pro těhulku x-) Opatruj se!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
ahoj svatbu planujem na duben - to budu v 5- 6 mesici, jeste nemame ani vybrano kde a kdy se vzemem. Kazdopadne uz vyhlizim saty, zatim jen na netu. Mam favority, ale nikoho kdo je usije. :( Takze hledam hledam :(
Odpovědět
loni jsem byla za svědka sestřenici v 5. měsíci, šaty měla z Mostu z delty a byla jsem překvapená jaký měla výběr ;-) .
Odpovědět
ahoj holky, řeším případnou svatbu v 7. měsíci. Bylo by to malinkaté a decentní - myslíte, že se dají někde sehnat pěkné společenské ale decentní těhotenské šaty vhodné na svatbu, nenapadá vás kde? Hloupé je, že nemám na sebe vůbec čas, natož abych běhala sháněla oblečení (a to bydlíme v praze) a tak 99% času vypadám jak strašidlo. Vůbec nevím jak to udělat, abych za fotky ze svatby nemusela stydět :( a kvůli mimču nemáme ani penízku na zbyt :(.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?