Svatební šaty pro bledé typy. Jaké se hodí? Poradíte?

Profilova fotka
Přeji krásný den dámy :-) Nastala chvíle, kdy i já sem se začla zamýšlet nad svatebními šaty. A trochu si zoufám, když všude vidím ty opálené modelky v běloskvoucích šatičkách. Jsem blondýnka, hodně světlá, v podstatě úplně bílá.. až na (bohužel) oříškové oči. Neopálím se za žádných situací. A rozhodně nechci být ve svatební den jiná (solárko, krémy, gel. nehtíky, kontaktní čočky a podobně u mě nevyhrajou) Ale jak zůstat sama sebou, když chci normální jednoduché romantické svatební šatičky? a ne, barevné.. Prosím prosím o radu.. Mějte se nádherně :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
jsem ten samý typ.-) ale myslím, že to chce vyzkoušet co ti bude slušet.. sněhově bílá sluší málokomu. Holky tady třeba tvrdí, že světlým typům sluší šampaň a slonová kost, ale já si v těchto teplých odstínech přijdu pardon ten výraz ještě víc "vyblitá".-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ...já jsem taky bílá, jen s tim rozdílem, že mam oči zelené a vlasy melírované...a šaty jsem měla bílé a opálená jsem taky nebyla..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no u mě je potíž, že mi přijde, že mi nesluší jakákoliv světlá barva. Možná jsem k sobě až moc kritická.. :-D šampaň se mi líbí..
Odpovědět
@efelen: tak si vyber šaty které kombinují bílou s nějakou jinou barvou - světle modrá by mohla být hezká je to tvoje druhá svatba?
Odpovědět
Profilova fotka
první :) (23) Navíc miluju kopretiny (jsem takovej vílí typ :D, nechci nic honosného, na hlavě budu mít věneček - na tom sme se shodli s Kubou už skoro před čtyřma rokama) a chceme opravdu jednoduchou barvu, tak spíš budu zatím prolízat net a pokusim se najít nějaký v šampaňské.. mám na to ještě rok, takže zatím dobrý. Právě sem myslela, že se najde dost lidí, co budou mít podobný "potenciál" jako já.
Odpovědět
Profilova fotka
efe, ja jsem byla jak reditel vapenky (manza nastesti taky) :-D ale mam teda tmavy vlasy (aspon neco) :-D :-D saty jsem mela bily a myslim, ze to blbe nevypadalo..hrozne jsem resila, ze musim byt opalena a pak jsem se na to vyprdla a byla jsem spokojena aj tak :-D :-D :-D vyzkousej bily, sampan, treba aj neco jeste uplne jinyho a uvidis, ze neco ti padne do oka... :-) a spis nez net bych prolezla svatebni salony at to vidis na sobe :-D
Odpovědět
@efelen: jen, ze mas v profilu svatbu 30.11. 1999 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no Majatob takhle krásnou nevěstu už jsem dlouho neviděla. Konečně první pořádný důkaz, že nevěsta nemusí být hnědá.. úplně si mě tím povzbudila.. a máte úplně dokonalý fotky. Moc se mi to líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
efe, dekuju, potesilas me, az se tu cervenam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lisky.. já vim :D jen nevim jak to vymyzat..protože přesný datum ještě nemáme vybrané. To bych vypadala vcelku mladě, kdybych se vdávala v devadesátým devátým. Naopak mě mrzí, jak je jiná doba, že se lidé berou později..a pak na mě koukají jako na exota. Ale pravá chvíle prostě přijde sama.
Odpovědět
souhlasim, majatob- nádherná nevěsta
Odpovědět
no ja jsem se vdavala letos a bylo mi stejne jako bude tobe za rok- 24. A opravdu se na mne lide koukaji divne, ze uz jsem vdana pani. Ale to uz odbocuju od tematu
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
hehe, taky odbocim, me je 22 :-D :-D :-D a ted k tematu, chce to opravdu zkouset, zkouset a zkouset, ja jsem mela saty o kterych jsem byla presvedcena, ze mi nikdy nemuzou sluset :-) mela jsem vyhlidly sampan, velka sukna...no a jak jsem dopadla, ze..s bilyma a uzkyma :-D :-D :-D a sampan mi fakt neslusela, vypada jsem v nich jak mrtvolka :-N :-N
Odpovědět
Profilova fotka
malej off_topic přece nezaškodí. Mě bude třiadvacet až za krátko, takže ještě mladší. Budu si brát skvělýho muže (25) kterýho neskonale miluju. jak asi jinak, ale znám spoustu páru a vidím, jak to maáme jiný:-N Sme spolu skoro čtyři roky, přes dva roky spolu bydlíme.. Za to dobu, leč se nám přihodila spousta věcí, sme se ani jednou nehádali, všechno sme vždycky spolu vyřešili. Zamilovanost ani ždibík nevyprchala a já i po těch letech dostávám snídaně do postele, zamilovaný vzkazy na polštář a kytičky :D Dokonce semnou (i sám od sebe) dobrovolně myje nádobí. Je to můj endemit :)) Někdo by možná namítl, ať počkáme, že jde jen o "papír".. Ale pro nás je to hodně důležitý.. vždyť to znáte..
Odpovědět
Profilova fotka
opravdu ta šampaň "mrtvolizuje" ? Napadlo mě, řešit světlé šaty tmavším horním lemem...asi mi nic jiného nezbude a nechám si je ušít od mamči. Na obrážení salónů je u mě asi ještě brzy,ne? :-) majatob : SUPER!!! tak se mi to líbí! prozradila bys mi pěkně prosím kontakt na fotografa, nebo jméno? prostě se na ty fotky nemůžu vynadívat.. :-x
Odpovědět
Profilova fotka
efe, nas se taky dost lidi ptalo na co papir, kdyz uz mame aj decko, ze uz svatbu nepotrebujem...:-N ach jo, ale tam nejde jen o papir, to vime vsechny x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
efe, najdes v albu :-D David Čeřovský, mrkni na stranky ma tam veskere info a je to fakt sympatak x-) x-) x-) myslim, ze jak na kom, me to proste nesluselo, ale mam takovej lehce zlutej nadech, tak mozna proto, ta bila to tak nejak pekne potlacila :-D
Odpovědět
Jé,já jsem myslela, že jsem sama ten "bílý" typ. K tomu bond vlasy, zelené oči, nikdy neopálená (mám pocit, že sluníčko mě spíš bělí jako prádlo :-D ) Zkoušela jsem šaty v barvě šampáň, slonovinová kost, krém a ve všech jsem vypadala - pardon- "vyblitě". Takže jsem skončila u bílých.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se přidám (sice jsem mezi vámi byla stará nevěsta - vdávala jsem se ve 29) - jsem taky běloba, ale černovlasá. Bílou jsem hned vyloučila, v té jsem vypadala hrozně, pak jsem zkoušela i světle růžovou, to snad bylo ještě horší. Nejlepší byla kombinace červené a bílé, ta červená mi kontrastovala skvěle s barvou vlasů, ale v červené bych se nevdávala, tak jsem měla šampaň a ok. Ty opálené modelky v těch šatech asi vypadají lépe, ale ona každá nevěsta je krásná, tak co. A na solarko jsem se vybodla, protože jsem chtěla být na svatbě přirozená, aby mě rodina a přátelé poznali. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mezi Vás přidám (blond vlasy, modré oči a v práci splívám s nemocničníma hábitama :-D ). A to si beru ještě světlejšího albína :) no, to budou jednou děti.... :-D Jinak jsem zkoušela šaty a budu mít bílé. V těch šampaň si připadám, jak kdyby byly špinavé a žádnou barevnou variantu nechci, takže asi tak. Jo a opálení před svatbou nepřipadá v úvahu: buď bych byla rudá jak rak od sluníčka nebo úplně špinavá od různých tónovacích krémů. Myslím, že jsem si na svou barvu zvykla už dávno a teď si beru chlapa, který na sluníčko taky vylízt nemůže. Takže u nás to bude "sýrová" svatba :-D a nijak mi to nevadí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky jsem bílá jak stěna - i někdy mám pocit, že mám i nádech do zelena :D a zrovna včera jsem si byla zkoušet šatičky - a bílé vypadaly na mě líp, než barevné (asi to byla šampaň nebo nějaký takový odstín). Záleží i na vlasech a taky na líčení a pod... ale bílá fakt sluší málokomu... ale nevěstám to každý odpustí :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
přesně tak ;-)
Odpovědět
Je to opravdu o tom v čem se budeš dobře cítit. Mám taktéž maskovací zbarvení, ala Lanza :-D a mám asi troje večerní šaty bílé a cítím se v nich super :-D to ladie: hele nejsi moje sestra - jsem taktéž zelenoočko a blond :-D
Odpovědět
Profilova fotka
maroussia do zelena? :D já když už tak dorůžova jako pašík! a navíc se hrozně červenám, takže to bude něco. Moc děkuju za podporu holky, dobrý vědět, že v tom nejsem sama. Mimochodem.. Co ta pověra, že zelená na svatbě nosí smůlu? co si o tom myslíte? Zelený šaty nechci, ale např kytice, nebo zelený věneček na hlavu... Na pověry moc nedám, ale tuhle sem slyšela od více lidí :-| Jako i to vdávání v květnu. na máry.. Tomu ale vcelku věřím, máma měla svatbu v květnu a přesně tak to nakonec dopadlo.. Promiňte mi OT. To je jen můj snad poslední postřeh mimo téma :-N
Odpovědět
pověry?? neřeším, pokud jim chceš věřit budou fungovat, pokud ne tak nebudou :-) ale je to pohodlný způsob jak si něco zdůvodnit :-D nebo chceš mi říct že když ti např. chlap bude chodit za jinou a nebude Ti to fungovat, tak že za to můžou zelené svatební šaty :-D :-D :-D :-D no o květnu, nevím. Je to s mámou smutné, ale třeba moje babička se brali s dědou taky v květnu a oba maj 90 a jsou v poho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-) no tak to je dobrý!! máš recht. Věneček mi už nikdo "neodpáře"
Odpovědět
je tak, jsou situace, kdy o Tvém životě rozhodujou druhý lidi, ale i to se dá zmáknout. Takové lidi, je pokud to jen trochu jde, si držet hodně hodně od těla :-D a jinak, vždycky je příčina - a pak důsledek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
K tomu květnu - ono to už neplatí. To vzniklo tak, že se vzali v květnu, počali ihned potomka a žena pak rodila na konci zimy, což mohl být problém. Ale v dnešní době je to už přežitek. S tou zelenou, to ani neznám, ale každá kytka je přece zelená. Znám jen s modrými a fialovými šatami, že to znamená modřiny v manželství. Moje mamka měla fialové, ale s taťkem se nikdy nepobili. :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?