Svatebni saty - pojisteni

Ahoj nevesty, trosku me trapi jedna myslenka. Saty si pujcuji. Vy ktere jste na tom stejne jako ja,budete si delat nebo mate treba nejakou pojistku na blbost. Doufam,ze se nic nestane,ale clovek nikdy nevi. Nerada bych pak platila uplne cele saty :-(
Odpovědět
V životě by mě nenapadlo si dělat pojistku kvůli svatebním šatům. Řekla bych, že u nás asi stejně neexistuje pojistka, co by kryla zničené svatební šaty. Také jsem si půjčovala drahé značkové šaty a měla o ně strach, ale naštěstí to dopadlo docela dobře. Ale byla jsem upozorněna už v salonu, že se vypůjčení celokrajkových šatů snad ještě nikdy neobešlo bez nějaké pokuty. Já se snažila být na šaty maximálně opatrná, ale stejně se na vlečce našla jedna dírka a pár maličkých co se zatrhaly při chůzi. Při vracení šatů jsem měla pěkně stažené půlky, ale nakonec jsem dostala pokutu jen 300,-. Údajně to byla nejnižší pokuta na krajkových šatech co kdy daly. :-D Takže byla pani majitelka vlastně celkem mile překvapená, že šaty nejsou na cáry. :-N Dost se mi ulevilo. Ale údajně zas nejvyšší pokutu dostala nevěsta, co zničila celou sukni, která se musela pak komplet přešít a stálo jí to 5.000,- (což mi vzhledem k ceně šatů vlastně nepřijde vůbec hrozné). Radši se moc nestresuj, ať si vůbec šaty užiješ a pokud chceš mít jistotu, tak si pořiď šaty na převlečení. ;-)
Odpovědět
Tvoje otázka mě zaujala, tak jsem to začal hledat a opravdu to vypadá, že pojistka odpovědnosti za újmu se vztahuje i na šaty, rozbité prosklené dveře v hotelu atd. viz google a jednotlivé případy. :-) Myslim si, že je to vcelku rozumný, když si člověk uvědomí co všechno se tim dá "přikrýt". :-) Ostatně by to určitě chtělo zjistit to i přímo u té které pojišťovny, jaké má podmínky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, před časem jsem to zjišťovala. Bylo mi ze všech oslovených pojišťoven sděleno, že u pojištění odpovědnosti mají ve výlukách, že se škody nevztahují na věci vypůjčené a převzaté.
Odpovědět
@marky_d vím, že švagrová říkala, že u nich v Allianz mají produkt pojištění celé svatby, ale zda nejsou půjčené věci ve výluce nebo jak přesně tohle pojištění funguje těžko říct.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?