Svatební šaty po mamince nebo na aukru?

ahoj holky,koukám jak tady máte všechny vytuněné svatby... my budeme dělat kvůli financím jen malou svatbičku... Řešila jsem šaty a napadlo mě buď si koupit na aukru, ale nevím, máte někdo zkušenosti, výrobce u všech svých šatů píše že jsou nové, ale je to risk... http://aukro.cz/svatebni-spolecenske-... a jako další varianta mě napadla vzít si svatební šaty po mojí mamce, jsou dlouhé, jednoduché, zvonová sukně + dlouhé zvonové rukávy lemované krajkou... Měla jste taky některá takové "retro" šatičky po svých maminkách???
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně bych si nějaké staré šaty na sebe nevzala. Taky budeme mít malou svatbu, ale zas až tak na ní šetřit nebudeme. Tak jsem si koupila nádherné šaty tady přes bazárek. Zkus se podívat, třeba tam také najdeš nějaké za pro Tebe přijatelnou cenu.
Odpovědět
vždyť nikde neí psáno,že musíš mít úžasné šaty a všechny ty blbosti kolem svatby. A co takhle koupit si nějaké krátké svtlé šatičky někde v butiku,třeba je pak jetě využiješ?Nikdo ti nemůže diktovat co máš a nemáš mít na sobě ve svatební den...my teda plánujeme taky malou svatbu,ale hold jsem si půjčila šaty za 7900 no!Plánovala jsem za ně dát do 5000 ale nepodařilo se.každopádně řešení máš určitě víc,záleží na tobě
Odpovědět
Profilova fotka
@krtek1982 ahoj pokud na to nespěcháš vyplatí se koukat po aukru a chvíli vyčkávat - mě se tam podařilo ulovit šaty za 1500 i s dopravou a sukní na převlečení. Původní cena šatů byla něco přes 20 000... jednalo se o výprodej ze svatebního salonu. :) půjčené byly jen 2x a jsou jako nové nic zničeného :) a zůstanou mi na památku.... a kupodivu sedí jako by pro mě byly šité ... :-)
Odpovědět
@lucisek1984 krátké určitě ne, nemám na to nohy :-D Jsem zase zastáncem dlouhých svatebních šatů... Vím, že není nikde psáno kdo co má nosit - kámoška měla na svatbě krátké černé šaty po nějaké staré tetě :-D No bylo to zvláštní, ale zase účesem a kytkou se to tak nějak vyrovnalo... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Po mamince bych si šaty určitě nebrala! Nevím, jakou máš představu o cenové relaci (jsou levné šaty a levné šaty...), ale projdi zdejší bazárek a určitě něco přijatelného objevíš!
Odpovědět
@krtek1982 tak jestli se ti ty šaty po mamince líbí, proč ne :) jinak s aukrem zkušenost nemám, to bohužel neporadím
Odpovědět
Profilova fotka
A co ty šaty po mamče nechat třeba nějak upravit? nevím jestli by to bylo jen z fin. důvodů nebo i třeba ze srdcových... hele my taky nemáme prachy... lepíme to jak se to dá ;-)
Odpovědět
@koada na nich se nedá nic upravovat, jsou jednoduché, něžné... žádné takové ty klasické úplně retro :-D Ale koukala jsem tady na bazar a docela jsou tady taky moc hezké šatičky, tak zkusím ještě pohledat..
Odpovědět
Profilova fotka
@krtek1982 a neměla bys foto šatů po mamince? Moje mamka měla taky krásné svatební šaty, až je zvláštní, jak se ta móda vrací - takové po kolena, jednoduché, elegantní. Možná kdybys nám je ukázala, dokázaly by ti holky tady poradit. Jinak pokud se ti líbí, tak si je klidně vezmi na sebe, i je to hezké gesto si myslím.
Odpovědět
Ahoj, dej sem fotecku tech satu, myslim, ze to neni spatny napad mit retro saty, navic se podobny styl vraci do mody a vzdycky je muzes nechat upravit a necim doplnit.
Odpovědět
Profilova fotka
@krtek1982 Taky budeme mít menší svatbu, nemáme tolik financí, už teď jsem z toho nervní, jak to zvládneme... Původně jsem si chtěla šaty půjčit, abych ušetřila, nakonec jsem našla perfektní tady na bazárku. Zkus se tedy podívat i tady nebo třeba na bazos.cz apod., třeba taky seženeš téměř nové za krásnou cenu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krtek1982 ty šaty z aukra jsou krásné... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@ivetaml děkuji, nakonec sem vybrala tyhle
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?