Svatební šaty - originál nebo padělek - jak poznám?

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, podle čeho poznám, že se jedná o originál šaty a nikoli padělek? Konkrétně mi jde o šaty značky Maggie sottero. Mají nějaké nášivky, originál pravosti,.......Paní v jednom salonu mi ohledně jedněch šatů po telefonu řekla, že je objednávala od nějakého dodavatele jako originály, ale sama si není 100% jistá, zda to originály jsou, ale ráda by se to též dozvěděla a já teď nevím, zda k nim do salonu vážit cestu přes 100km dlouhou a nebo si ji raději ušetřit, jelikož padělky nechci, bojím se, že by mi neseděli :-/ Moc děkuji za odpověď Lenka
Odpovědět
Ahojky , já mám šaty maggie sottero a mají tam štítek maggie sottero + mají pravé swarovski kamínky na sobě + k šatům by měla dostat paní, která je objednávala certifikát o pravosti šatů :) Jinak neporadím .. možná to poznáš ještě tak, že až je uvidíš na vlastní oči tak se do nich zamiluješ - protože šaty od maggie sottero jsou kouzelné :))
Odpovědět
Podívej se na seznam dealerů přímo na web Maggie :-) Pokud paní kupuje original, musí tam být uvedená.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, výhradními zástupci značky Maggie Sottero v České republice jsou pouze tyto salony: Svatební salon Maggie - Praha , Svatební salon EL - Brno, Agentura Váš den - Litovel, Svatební salon Angelika - Liberec, Svatební studio Dáma - Uherský Brod, Salon Annie - Ústí nad Labem, Wedding design - Pardubice, Svatební salon Beladona - Ostrava. Žádný jiný salon, či eshop, není oprávněn tuto značku prezentovat a jistě nebude zárukou pravosti.
Odpovědět
@miavit @pipa @belladona Moc děkuji za odpovědi. Paní právě do salonu bere jiné značky šatů, ale tyto šaty se jí prý moc líbily tak je objednala prý jako originál, ale sama neví. Jinak žádné jiné šaty od této značky nemá a neměla, tak to nedokáže posoudit. Ale byla velmi milá a ochotná a rozhodně mi nemazala med kolem pusy a řekla na rovinu, že jistá si není.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?