Svatební šaty od Very Wang, koupily/půjčily byste si?

Ahoj holky, kdybyste mely tu moznost koupit si, nebo i pujcit u nas saty od Very ( predevsim jeji White kolekce) i jinych navrharu, sly byste do toho? Ceny by se pohybovali v beznych relacich (pujcovne kolem 11000 a prodej kolem 20000) a jednalo by se o saty z druhe ruky, ale v top stavu.
Odpovědět
1
2
Já bych do toho šla. Taky jsem chtěla šaty od Wangové ale nesehnala jsem nikde.
Odpovědět
Ja prave premyslim, ze bych ve statech nakoupila a pak to u nas hodila do placu, kdyz jsem totiz byla na cumendu u nas po salonech, tak jsem se uprimne docela zdesila. Nechci rikat, ze byly vsechny saty osklive, ale kdyz uz byly hezke, tak byly z prisernych materialu. Nevim, proc kdyz vsude jinde v civilizovanem svete se nevesty hali do hedvabi, tak ceske maji na vyber jen ze sustaku apod :/
Odpovědět
Já taky... cena půjčení je normální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak kdybych měla možnost si koupit její šaty za 20 tis, tak už bych je měla doma :-D Ale co jsem viděla její šaty, tak byly "trochu" dražší, tak jsem si koupila jiné.
Odpovědět
Samozrejme porizeni satu z te "bezne kolekce" je cenove uplne jinde, ale taky se daji sehnat o tisice dolaru levnejsi,napriklad jiz pouzite. Ale ja bych se spise zamerila na jeji ekonomictejsi radu Vera Wang White. Ale i jine navrhare, pokud by byl zajem, napr. Christian Dior, Givenchy apod.
Odpovědět
Taky mi tu vadi hrozne maly vyber kratkych svatebnich satu, s rukavky atd. Ale nevim, jestli by o ne byl takovy zajem, co myslite?
Odpovědět
@swara88 ktere si konkretne shanela?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jedny konkrétní šaty VW sháněla přes dva roky a v celé ČR nikde nic. Pak se jako sen objevila jedna paní na Moravě, která sem dovezla právě ty moje vysněné a já byla štěstím bez sebe :-) Myslím, že by se tu takový salon určitě chytnul a nejedna nevěsta by ho uvítala... a třeba takové růžové svatební od Very Wang co mají v Adině už jsem viděla na spousty nevěstách, takže jen do toho ;-)
Odpovědět
@czbh ty co byli ve filmu Válka nevěst
Odpovědět
@swara88 ty co mela Kate Hudson nebo Anne Hathaway? Oboji jsem totiz videla ;) akorat ty co mela Kate ty popelkovsky :) tak jsou trosicku jinak sity v te White kolekci, ale nemyslim, ze by to nejak ubiralo na krase ;) kdyztak poslu fotky nebo se mrkni na google na vw351007
Odpovědět
@czbh Ty princeznovský, byl to můj sen ale jelikož jsem je nesehnala tak mám aspoň podobné. Tím, že mám svatbu za 2 týdny už není čas měnit šaty :-D
Odpovědět
Tak to me mrzi, zes je nesehnala. Ja bych byla schopna ti je sehnat, ale bohuzel do dvou tydnu asi ne. Jakou mas velikost?
Odpovědět
Článek se načítá
Holky úžasná majitelka studia Simply v Brně - http://www.beremese.cz/katalog/firma/... - sem jedna originál Vera Wang dovezla - koukněte ke mně do alba, zkoušela jsem si je a byly překrásné - http://www.beremese.cz/fotoblog/carol... a z kolekce White........ nechtěla jsem korzetové ale jinak byly dokonalé a strašně pohodlné!
Odpovědět
@limda můžu se zeptat, které jsi sháněla? jen chci zjistit co se tady u nás nevěstám líbí :)
Odpovědět
@nevestaazenich a jaký styl se ti líbí?
Odpovědět
Profilova fotka
@czbh Přesně ty na které sem dávala odkaz carolyncassady http://www.davidsbridal.com/Product_O... :-)
Odpovědět
@limda ty jsou opravdu krásný :-) a ta paní z Brna jich má víc, nebo jen tyhle jedny? nerada bych tu tahala dříví do lesa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@czbh Myslím, že od VW jedny, ale ruku do ohně bych za to nedala. Koukni sem http://www.beremese.cz/katalog/firma/... tam má šaty vyfocené :-) Ale tahání dříví do lesa by to myslím nebylo... pořád je tu tolik půjčoven přeplněných korzetovými šlehačkami, že cokoli co nebude spadat do tohohle "stáda" bude nadšeně přijato...respektive bych ti to přála :-)
Odpovědět
@czbh Mám velikost 36 ale velký prsa 75C. Můžu se pro představu zeptat na cenu takových šatů?
Odpovědět
@limda já jsem právě byla docela nepříjemně překvapená z toho co jsem viděla v různých salonech v různých městech...je tu pár míst, kde mají šaty krásné, ale to přece nemůže stačit všem nevěstám :-) ? mimochodem jak přesně vypadají korzetové šlehačky :-D ?
Odpovědět
@swara88 jestli se ptáš za kolik bych je prodávala já, tak myslím, že za těch 20 tisíc (plus minus 2 tisíce). záleželo by, za kolik bych je sehnala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@czbh Jako většina toho co je v salonech právě...buď strašná přemíra volánků na sukni, prapodivně střižený korzet a nebo rovnou obojí dohromady :-D
Odpovědět
jo tak :-) mě děsí kolik "bábovkových" šatů jsem v salonech v dnešní době našla...takový ty z bílýho lesklýho "saténu" pořádně nafouknutý a nejlíp s pěkně buclatejma rukávkama :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Mám k prodeji svatební šaty koupené letos v lednu 2013, velikost 2 (naše S): VW351162 http://www.davidsbridal.com/Product_T... Šaty jednou použité. Zcela čisté. K šatům závoj, stuha do pasu. Tel.602 777 227 Cena po domluvě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Já se zamilovala do tehle satu http://www.davidsbridal.com/Product_V... kez by sly sehnat v cechach :( bohužel zadna svadlenka by je asi takto usit nedokazala :( ale znate to, když se do jednech zamilujete, nechcete uz zadny jiny :( a to ještě ten obchod bohužel nezasila do CR :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Mám také k prodeji svatební šaty Vera Wang. http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
@tulitu Byla jsi nádherná nevěsta! Kdybych neměla svatbu už za sebou, určitě bych do těchto šatů šla. Jsou překrásné!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Já prodávám tyto, pokud by měl někdo zájem: http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@czbh ahoj...moc se mi líbí saty od Vera Wang..jak je to tedy s Tvým prodejem a dovozem?Urco bych mela zajem 😊
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?