Svatební šaty od Very Wang, kde je seženu?

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím vás, nevíte některá, kde bych tyhle šaty sehnala?? Šití šatů je až poslední alternativa. Jsem z Českých Budějovice, ale to není stejně důležité :)) Jsou to moje vysněné šaty a nehodlám se jich vzdát :))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, koukni se na svatební salon Adina, bohužel je tedy až v Praze, ale mají tam šaty od Very, a jsou těmhle hooodně podobné, jen by sis tam musel dát nějakou tu stužku, bo ta na těch šatech není.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V Adině mají opravdu podobné...koukla bych tam ;-)
Odpovědět
Pro tvou informaci jsou to šaty typ 12709, z filmu Válka nevěst, nové už asi neseženeš je to model asi z roku 2011, stály 5000 USD. Použité třeba zde : http://www.preownedweddingdresses.com... Hodně štěstí......
Odpovědět
Profilova fotka
@susmevem @limda Děkuji moc holky, kouknu na tu stránku :-) A tu stužku bych tam klidně přidala, to už není problém :-) @lstavitelka jé děkuji, jo já vím, že je to už starší model, ale tak někdo by mohl prodávat. Tyto jsou použité?? A máš zkušenost s tou stránkou ?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáš vůbec zač, hlavně hodně štěstí :-)
Odpovědět
V Adine je opravdu maji. Mne se taky libily ale kdyz jsem si je zkousela tak to uprimne byly jedine saty co delaly velky bricho i kdyz ho nemam :-) takze na vesaku nadherne a jinak teda blbyyy...
Odpovědět
... tohle mě dostalo. ;-) . http://www.bellethemagazine.com/2012/...
Odpovědět
Jestli se nebojíš si objednat šaty z internetu (a případné úpravy si nechat udělat od místní švadleny), tak zkus přímo od Davids Bridal (největší americký prodejce, nejsou to kopie z Číny), mají i Veru Wang. A nedávno (poté, co jsem si s nima na to téma dopisovala), začali zasílat i do ČR. Ceny za koupi nových šatů jsou tak na úrovni půjčovného v Adině a spol. http://www.davidsbridal.com/Browse_Br... Přeju krásnou svatbu..
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna jsem našla šaty, které jsou asi Verou Wang inspirované :) http://svatebnisaty.mimishop.cz/detai... Myslím, kdyby se pořídila širší spodnička, byly by více nadýchané :)
Odpovědět
Ahoj, chci se zeptat. Sehnala jsi ty saty? Ja mam do svatby 3 tydnu a taky bych chtela takove ale uz je asi pozde :-/
Odpovědět
Ahoj holky, chci se zeptat, kdybyste meli moznost si u nas vyzkouset a koupit, ci pujcit si saty od Very Wang sly byste do toho? Jednalo by se o saty tzv. z druhe ruky, ale neporusene, jako nove. Cena pujc. kolem 11000 a na prodej kolem 20000 ( zalezi na typu satu). Dekuju za nazory
Odpovědět
Profilova fotka
@czbh zřejmě ano :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@janebee na tyto šaty se jedu podívat do salonu, láska na první pohled
Odpovědět
Zkoušela jsem se šaty v Maggie a vypadají skoro stejně, jako ty z obrázku co jsi sem dala :-)
Odpovědět
@ivetttkaa ano ano, zrejme ano, kdyz uz objednavam dalsi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@fufik1 tak pak dej vědět, jak Ti sedly ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já prodávám tyto, pokud by měl někdo zájem: http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?