Svatební šaty od Štěpánky Novotné. Máte reference?

Nevěsty, hledám jakékoliv reference na Štěpánku Novotnou, které šije její dodavatel v Anglii. Máte někdo přes ní šaty? Jak jste byly spokojené? Co materiály a přesnost ušití? Díky moc za všechny podrobnosti. Zuzka
Odpovědět
1
2
6
Viděla jsem někoho tu ve fotoblozích psát, že je od ní má, tak poraďte... díky :-.
Odpovědět
@hvezdicka2010 to by mne také zajímalo, jak šaty vypadají v reálu..? Zjistila jsi už něco? Děkuju ;-)
Odpovědět
@vernell Paní Novotná mi poslala fotky nabídek svých šatů, vypadají docela hezky, jen jsem nemluvila s nikým, kdo by je od ní měl.... ale komunikace přes emaily mě byla velmi příjemná. Trpělivě mi vše vysvětlila.
Odpovědět
@hvezdicka2010 ahojky, já už mám od ní objednané :) Tak jsem fakt sama zvědavá, co mi přijde. Řekla jsem jí svou představu o materiálu a co rozhodně nechci, tak to prý zadá do objednávky..
Odpovědět
@vernell A tak to jsem zvědavá, já ještě chvilku vyčkám,a začnu to řešit až v květnu. Jaké Ti dala podmínky? A našla jsi někde na ní nějaké ohlasy?
Odpovědět
@hvezdicka2010 nenašla jsem bohužel nic :( Ale co měla vyfocené šaty v reálu, vypadaly pěkně. Já jsem rozhodně nechtěla žádnou výšivku, jen korálky a kamínky a lehký šifon..Podmínky nedala žádné, jen záloha 3tis a šaty potřebuju v polovině května, tak jsem na to zvědavá. Komunikace byla skvělá, uvidíme jak se dílo vydaří. Poslala jsem rozměry, které potřebovala a teď už jen čekat na mail, že jsou šaty hotové. Kdyby se mi nelíbily, tak je prodám, doma mám ještě jedny ze salonu. Chtěla jsem ale dvoje abych měla výběr. A jaký styl šatů se ti líbí?
Odpovědět
@vernell Já se pořád ještě rozhoduji... Ale taky jsem s komunikací s ní velmi spokojená. Dokonce mi ušije i bolerko, závoj a spodnici, abych to nemusela řešit jinde. Už jen si zjistit materiály, v čemž jsem antitalent, tak musím se o tom s někým poradit a může se do toho taky dát. A budeš si je nechávat, nebo jí je pak vracíš?
Odpovědět
ahojky :) No materiály, na to já jsem pedant :D jsem krejčová, takže hodně dám na detaily a aby se zdobení hodilo k danému materiálu. Když třeba vidím od číňanů šité šaty a oni na jemný šifon vyšijí bavlnkou takový tlustý výšivky, to je prostě hnus. Ale záleží na vkusu nevěsty, některým se to líbí! Dospod jsem chtěla jemnější satén a navrh lehký šifon, uvidíme co přijde. Jsem z toho celkem nervózní. Šaty vracet nebudu, jelikož máme svatbu u moře a ráda bych měla fotky přímo v moři, nechtěla jsem riskovat, že bych šaty nějak poničila. Tak je raději koupím. Pošleš mi odkaz jaké šaty se ti líbí? Já si vybrala tyto :
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šaty taky objednané, doufám, že do konce příštího týdne už je budu mít. Už se nemůžu dočkat. Vybrala jsem jednoduché, bez výšivek, tak snad tam není co zkazit. A taky si je kupuju
Odpovědět
Holky ale štěpánka má šaty přece taky z číny nebo už ne??? Já jsem si objednávala taky přes net a myslela jsem že budou z číny a nakonec je šili na Ukrajině:):) Ale je to jedno kde-hlavě že jsou hezké a štěpánka prý prodává hezké šaty. Vernell ty šaty jsou nádherné.
Odpovědět
@lennn Ahojky, tak už máš šatičky doma? Já se včera dívala na stránky štěpánky n. a nemá tam už žádné nabídky šatů...tak snad je vše v pořádku a šaty mi pošle..
Odpovědět
@lennn jinak šatičky jsou krásné! nejsou to tyto? http://www.facebook.com/media/set/fbx...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@vernell jojo, to jsou ony. Tak jsem se lkela, když jsem tam objevila prázné stránky. Ale snad je to všechno OK. Dneska mi je štěpánka posílala, snad už je zítra budu mít u sebe :-)
Odpovědět
@lennn Jojo,já jsem jí psala a ptala se co se děje, protože kamarádka chtěla vidět fotky reálných šatů...tak prý nějaký menší problém s MMB, ale vše bude do týdne OK. Tak mi právě poslala link,kde jinde šatičky najdu a našla tam ty tvoje! Jako klobouk dolů,ty šaty ušili parádně! Byla bys tak hodná a dala mi vědět jak ti sedí a jak jsi spokojená s materiálem? Já už jsem celá nervní :-D ! Ale Štěpánka říkala,že jim psala ať jsou do konce dubna, ale potřebuju je až v polovině května. Tak třeba je budu mít taky brzo doma :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky mám šaty od Štěpánky Novotné. Dneska jsem jí posílala smlouvu, do konce týdne šaty očekávám. Pak jsem hodím foto. Komunikace je bezvadná, tak jsem už jeno zvědavá na šaty
Odpovědět
Profilova fotka
@vernell mně taky psala, že budou do konce dubna, potřebuji je ale až v červenci a prý byl problém na celnici, protože od 1. dubna se měnilo pár daňových zákonů (konkr. daňový řád a zákony s ním související) a byl problém se clem. Ale clo dopadlo nakonec v pořádku a šatičky mi mají každou chvíli dorazit
Odpovědět
@bukac ahojky, no tak paráda :) těším se na fotečku! Já už ci takyyyy :-D
Odpovědět
@veron79 jsem já :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě taky šaty trčely týden na celnici :-| Jasně, že dám hned vědět, jak to sedí a jak vypadají. Trošku jsou jinak než je originál, ten spodek si udělali po svém a to mi trošičku vadí, ale možná až to vyzkouším, tak to bude dobrý. Na té figuríně je to takové divné ten spodek, protože nemá nohy. A prý tam všili celkem dost tylu, takže asi nebude ani nutná spodnička, což by bylo super.
Odpovědět
@lennn Ahojky, mně se tvoje šaty moc líbí! A trefili dobře i tu barvičku. Jsem si jistá,že ti budou slušet! U svých se obávám, že mi na prsa našijou kytek až moc a budu jak hromotluk :-| . Šaty jsem si vybírala schválně jednoduché, ale fakt trnu co mi přijde. Přinejhorším kytky odpářu a bude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-( přijela jsem z pošty a šatičky tam nebyly :-( Snad zítra ... já už se dneska táááák těšila :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@veron79 máš ty svoje v albíčku? Kouknu na ně. Ale když jsem viděla ty fotky ušitých šatů, tak mi přišlo, že to umí opravdu pěkně. Neboj, určitě budou krásné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veron79 aha, tak u Těbe v alb jsem je fakt nenašla :-D Jaké sis nechla ušít?
Odpovědět
Profilova fotka
@veron79 tak jsem zalistovala nahoru a šaty našla :-D Moc pěkné. Určitě se jim povedou
Odpovědět
@bukac už jsem tvoje šatičky viděla na jejím facebooku,jsou fakt krásný!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@bukac tak yjsem je už viděla ... jak originál!!! Fakt perfektní!!!
Odpovědět
:-D snad se povedou i ty moje..dám hned vědět. Kdy ti přijdou? Jen si říkám,jak se do nich dostanu, když přítel je vidět nesmí, nikdo o naší svatbě neví a jsou na šněrování...? Snad budu muset poprosit sousedku a holt jít s pravdou ven :-S
Odpovědět
Profilova fotka
cože? Jdu se na to podívat!!!
Odpovědět
@bukac Jsou to ony viď??? Viděla jsem tvůj komentář! Jsou víážně překrásný, od originálu k nerozeznání!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ajoj. Taky mám objednané šaty od Štěpánky. Tak su na ně moc zvědavá a těším se, až mi dorazí :-)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?