Svatební šaty - obrázek vs.skutečnost

Ahojky holky, neviděla jste některá tyhle šaty naživo? Na obrázku jsou nádherné, ale řekla bych, že jsou z Číny a bojím se toho, jak budou ve skutečnosti vypadat... Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Ahoj, podivej se do myho profilu - ja mela saty sity v cine, jejich vlastni design + moje pozadavky, na miru. Davala bych si pozor na cinsky prodejce ktery nabizeji hotovy saty a nemaji "real picture" tech satu na svych webovkach. Ja mela stesti najit skvelou spolecnost, rychle odpovi absolutne na vsechno, poslala jsem jim miry a saty padly jako ulity.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se nepletu, tak je mají v salonu Maya v Praze. Mrkni na jejich webovky, zda jsem si to nespletla. Majitelka je úžasná, třeba Ti i poradí a uvidíš;)
Odpovědět
Ahojky, včera jsem je koupila v salonu Jakline... je to hodně malý salon v Praze, šaty šijí v zahraničí (nejsou značkové), ale jsou nádherné, kvalitní a všechno proběhlo v klidu a pohodě :-) A navíc stály 6.000,-- ;-) Koukni sem: http://www.beremese.cz/blog/martinabr...
Odpovědět
Profilova fotka
Maji je v salonu Mia v Mostu je to byvaly salon Maya co je tady v Praze ale i prodejni ceny tam maji nizsi nez pujcovne v Praze..zkus jim napsat emai a zeptat se na velikost a cenu..tak jsme to udelala ja a pak si jela pro saty na jisto abych nejela 200km zbytecne.. @nicky215
Odpovědět
Saty z Ciny vadi, a latka ne??
Odpovědět
@makytka007 mě nevadí,že by byly z Číny ani v nejmenším. Viděla jsem některé šité tam a jsou dokonalé. Jde mi o to,že je některé webovky nabízejí s tím,že je dodají za 2 měsíce,tak mi přijde,že je tam objednají a pak zákazníkovi jen přepošlou ať vypadají jak vypadají. Když budou šaty krásné,tak si připlatím i za ty čínské,nevidím v tom nic špatného,navíc některé holky tady mají šité na míru z Číny a jsou boží.. :-)
Odpovědět
@anjelita @adeloskop @martinabredova @1nelinka holky,moc vám děkuji,hned jdu mrknout:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano šaty mají v Salonu Maya v Praze. Já jsem si je zkoušela a jsou opravdu Krásné, nakonec jsem , ale zvolila jiné, každopdáně salon mohu jen doporučit ! Jsou tam velmi ochotní a rádi se vším poradí.
Odpovědět
@nicky215 ja reagovala na to, ze tady vsem jde to, aby saty nebyly z Ciny. Ale hodne latek je z Asie.
Odpovědět
@nicky215 Šaty na obrázku jsou svatební šaty Mori Lee Style 1959, tyto šaty si můžeš vyzkoušet ve svatebním salónu Maya, který má dvě pobočky a to v Phe a v Mostě. Sama jsem salón navštívila a šaty jsou naprosto úžasné a přístup majitelky bezkonkurenční. Webové stránka jsou salonmaya tečka cz, při čemž na nich najde na jaké pobočce mají jaké šaty, ale není problém se s majitelkou domluvit a šaty Ti přiveze na druhou pobočku. ;-) Reálné fotografie šatů najdeš také na Googlu https://www.google.cz/search?q=Mori+L... a zda se nemýlím, tak tyto šaty měla nevěsta zde z beremka @nicole1. ;-) Jinak u mě v profilu mám album, kde mám fotografie šatů v porovnání modelka vs. real. a je tam i několik šatů ze Salónu Maya. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela___ salon maya nekdy v dubnu pobocku v moste prodal i se svymi saty..ted je to salon Mia a maji polovicni ceny nez maya v praze
Odpovědět
@1nelinka Tak to jsem nevěděla, já jsem na pobočce v Mostě byla v únoru. :-) A poloviční ceny tam byly i před tím a Majitelka dražší šaty kupovala vždy záměrně do Pražského salónu. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@michaela___ pritom tam ale maji uplne stejne saty jak v Praze..v praze mi ty moje nabyzeli oujcovne 16tis prodej 40tis a Most oujcovne 5600 a prodej 10tis..jen pro predstavu..tak si si myslim ze kdyz je maji i v Moste ze tam cena bude taktez jina nez v Praze ale chce to obvolat a vyzkouset..ja tam byla minuly ctvrtek a videla jsem je tam ale cenu nevim vetsinou tam maji saty na prodej do 16tis co jsem koukala coz je v praze cena pujcovneho..
Odpovědět
@1nelinka Tak cena se většinou dává závisle na oblast. ;-) Já co jsem jezdila v období říjen 2013 - únor 2014, tak všechny šaty měli pouze 1x, některé v Phe a některé v Mostě, případně jsme se předem domluvily a majitelka mi je přivezla, abych si je vyzkoušela. Nyní jsem koukala na web Maya a opravdu to je prodané i s šaty, které tam byly .. Kdybych to věděla, tak si počkám do dubna/května a pořídila si šaty na poslední chvíli. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela___ to je jasne ze se cena odviji od oblasti..:) prave proto zakladatelce radim aby vyrazila do mostu cesta se vyplati..
Odpovědět
@makytka007 Aha, tak jsem to pochopila špatně :-) nejde o to, co je odkud, hlavně, že splní účel a nevěsta je spokojená :-)
Odpovědět
@michaela___ Tak to je vyčerpávající odpověď, mockrát děkuji, hned jdu mrknout ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?