Svatební šaty, objednávaly jste z Aliexpress?

Objednávala si některá z Vás šaty z Aliexpress? Líbí se mi tam a mají i dobré ceny tak bych chtěla vědět jak šaty vypadají a jak objednávka probíhá :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
já mmáááááám, kukni na můj fotoblog
Odpovědět
Profilova fotka
@ilousek1 jinak ... napřed sem se s prodejcem po zprávách domluvila, že chci šaty na míru ... ten mi řekl, že mám udělat normální objednávku a do poznámek napsat míry (napsal mi jaké) , většinou to ale mají dole v popisu u vybraných šatů ....potom sme platili přes internetbank. zahraniční platbou, jelikož paypall tak neměli jako možnost ... no a potom sem čekala, občas napsala zprávu jak to vypadá
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám objednané šaty z aliexpressu a domluva super a ušité na míru jak píše tessie187 už je mám podané na poště v Číně takže za 3 týdny by měli přijít ;-)
Odpovědět
@tessie187 ; @kaprhaloval : Také začínám uvažovat o AliExpress, přijde mi, že má i lepší politiku než ebay, ale i tak se bojím kvality. :-/
Odpovědět
Profilova fotka
taky uvažuji o objednaní z ali .... no nevim jak to nakonec dopadne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky objednáno z Ali tak jsem na to zvědavá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já si myslím že budou vypadat dobře ;-) možná jen sem tam bude čouhat nějaká nitka ale ta se snadno ustřihne.. ;-) oni vietnamci nejsou moc pečlivý...ale jsou šikovný a zvládnou ušít super šaty za super peníze ;-) nepotřebuji žádnou extra značku hlavně když budou šaty sedět a budou se mi líbit takže až dorazí cca za 3 týdny tak vám dám vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaprhaloval super .... ja mam svatbu v srpnu a chtěla bych je pak řešit asi březen duben .... oni tady ty co chci ja ani nikde nejsou jen na ušiti na miru cca 8-10000 což je pro nas děsná palka :-) tak potom hod fotečku :-) už ted jsem zvědava
Odpovědět
Profilova fotka
@24_simona já mám objednané tyhle doba dodání je většinou max.60dní a vyšli mě 2000Kč takže super ;-)
Odpovědět
@ewee89 Dáš pak vědět, jak si dopadla? :-) Případně jaké a od koho jsi objednávala? :-) Já už sonduji všude kde to jde. :-) @kaprhaloval Tak to oni šijí velmi dobře, ne že ne, ale spíše se bojím kvality materiálu jako takového. ;-) Už jsem právě viděla šaty, které byly ušity suprově, ale materiál byl jako šusťák. :-/ @24_simona Jsme na tom podobně. :-) Ty co jsem si vyhlédla, tak jsou zde v ČR jen v jedné půjčovně a půjčovné za 12 tis a co jsem si zjišťovala ušití, tak by mě to vyšlo stejně. Tak se dívám na Ali, kde jsem je našla za 4 tis, což je super, ale bojím se kvality. Takže děvčata, kdo má šaty z Ali, tak šup sem s nimi! :-)
Odpovědět
@kaprhaloval A jak se s něma domlouváš česky jim někam napíšeš co chceš a pošleš svoje míry a oni ti ušijou šaty nebo jak to funguje mám celkem strach i z té domluvy :-)
Odpovědět
jo a holky co máte už šaty doma tak přidejte reálné foto at vidíme jak vypadají ve skutečnosti
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ilousek1 domlouvá se s nima anglicky a sám dodavatel mi napsal abych mu poslala míry a on že mi ten tip šatů ušije na míru...domluva v pohodě,ikdyž neumim výborně anglicky tak překladač pomůže ;-) :-)
Odpovědět
@kaprhaloval můžeš mi napsat kde přesně se to s nima domlouvá? :-)
Odpovědět
Dívala jsem se na Aliexpress,fotky jsou originály!To co Vám příjde budou jen kopie!Jsou tam šaty Angelina Fasenda.které v Německu stojí 2000 euro a tam je nabízí za 265 dolaru!Co vám asi přijde! Jestli máte některá obavy,tak oprávněné.Pro adidasky si taky nejdete k vietnamcovi,tak proč pro svatební šaty?
Odpovědět
@emas Třeba proto, že někteří dodavatelé umí ušít šaty kvalitně a z dobrých materiálů za lepší cenu než zde v ČR? :-) Jen je to o štěstí narazit na dobrého dodavatele, který nabízí výrobky z kvalitních materiálů, jelikož ne každý má na to, aby dal 12 tis a více za půjčení či koupi šatů. ;-) Též tuto variantu, koupi v zahraničí, byť z Číny, zvažuji, jelikož se mi líbí šaty, co zde stojí půjčovní 12tis a více, originál stojí 2tis USD a když jsem se informovala o ušití, tak opět cca 12 tis a tato částka se mi opravdu investovat moc nechce. I když prozatím jsem přesvědčená, že využiji šití u Číňana Zimo. ;-) Mimo jiné nikdo tu nepíše že se jedná o originály, když šaty šijí v Číně apod. ;-)
Odpovědět
Přijde mi, že na většině domácích e-shopů, nabízejí svatební šaty z Ali. Jen s cenovým rozdílem dvou a více tisíc. Uvádějí dobu dodání 3- 6 týdnů. Příklad cena z Ali 3.969kč + daň a e-shop 6.500kč.
Odpovědět
Stačí přidat slovo luxusní a nadcenit šaty minimálně o dva tisíce! Cena Ali 2.133kč+daň a cena domácího e-shopu 4.999kč+poštovné.
Odpovědět
Profilova fotka
@agasa naprosto souhlasim s vasim nazorem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela___ mam ten sami nazor jako ty ;-)
Odpovědět
A abych odpověděla na otázku ilousek1, objednat šaty z Ali je jednoduché, stačí se zaregistrovat a nakupovat. Otázku na prodávajícího si můžeš dát nejprv do překladače a pak přetáhnout v anglině. Překlad bývá krkolomný, ale domluvíš se. K ceně musíš počítat se clem 16%, které zaplatíš při převzetí. Koukej se jak je zboží hodnoceno, popřípadě okomentováno. Několik známých objednává přes Ali a zatím vše OK.
Odpovědět
Ahoj,tak,když to vidíte takhle,tak mohu popřát jen hodně štěstí při výběru dodavatele.
Odpovědět
@agasa děkuji za info :)
Odpovědět
@agasa tyto jsou krásné :-)
Odpovědět
ahoj. Já už mám šatky doma a mě se moooc líbí:-) Bohužel fotky sem dát nechci svatbu budeme mít tajnou takže maximálně vyfotím na posteli nebo pověšené na skříni:-) co se týká kvality,objednávala jsem si šaty s krajkou samozřejmě nebylo to uplně přesně jako na obrázku ale i tak jsou moc hezké. Krajka kvalitní není-to můžu říct na rovinu, co se týče sukně tak si myslím že materiál je dobrej. Žádná síťovina. objednávala jsem u prodejce který neměl žádné hodnocení měla jsem jako první objednávku šatů -a výsledek super:-) domluva trošku vázla kvůli jazykovým bariérám ale domluvili jsme se nakonec se vším:-) šaty jsem měla za 3 týdny
Odpovědět
Profilova fotka
Tak šaty z aliexpressu mi dorazily a jsou úžasné a padnou jak ulité ;-) a kvalita super takze za mě obrovska spokojenost,šaty přišly do měsíce,foto mam v albu ;-)
Odpovědět
Ahojte holky, jsem tady nová a rozhlížím se po svatebních šatech. To co je v salonech je sice krásné ale tolik tisíc za půjčení dávat opravdu nechci .-). Chtěla jsem se Vás zeptat, zda k šatu z Ali.. dostanete i spodničku, nebo si ji objednáváte zvlášť? Když jste se měřily, dávaly jste si některá pár cm na víc pro případ přibrání?
Odpovědět
Zdravím všechny, jak dlouho asi trvá než vám šaty z ali dojdou??? A všechny které jste si je tam objednávali jste byly spokojené??? Díky ;-)
Odpovědět
Jo a ještě dotaz...Když už si tam zadám dopravce s poplatkem je v tom clo nebo není???
Odpovědět
@agasa ahoj vhtěla bych taky pořídit tyhle šaty ale mám strach že mi nepřijdou můžeš mi prosím napsat toho prodejce jakou má přezdívku na aliexpesu?díky moc
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?