Svatební šaty nechat ušít (koupit) nebo půjčit?

Ahojky nevíte je lepši si šaty půjčit nebo nechat ušit,Případně koupit ve výprodeji?
Odpovědět
ahoj, za mě určitě ušít, to co se mi líbilo, jsem v půjčovně našla za cca 9tisíc, ušití vyjde daleko levněji. Šije mi teta, takže minimální náklady a opravdu je hrozně šikovná.
Odpovědět
Profilova fotka
nebo koupit u nás nové:) máme akci na leden za bezkonkurenční cenu ;-)
Odpovědět
Já si je budu nechávat šít. Budou přímo na mě a podle mých představ. V půjčovnách se mi nic nelíbí, není to můj styl. A když se mi to líbí, tak to stojí 15 tisíc, což je pro mě nepředstavitelná částka na to, že to nebude moje.
Odpovědět
ja jsem puvodne chtela dat sit, ale pak jsem si rikala, ze je s tim hodne prace a treba ve vysledku nic moc. Pujcovne mi taky prijde neskutecne vysoke za ty saty, co prichazely v uvahu ( Naive, tak 16-18tis), takze jsem si nakonec saty koupila. Vysly jako pujcovny, s tim, ze jsem si teda jeste zaplatila clo. Kdyz mi dosly, vedela jsem, ze jsem udelala dobre :) a nemusim obihat salony a trpet s prodavackami, ktere jsou casto neprijemne a hnusne.
Odpovědět
Profilova fotka
U mě to teda bude názor trochu zaslepený, ale já podporuju ušití v ČR (to píšu záměrně, protože ušití z Číny naprosto odmítám) :) Šaty budou přesně sedět na postavu, budou vaše, můžete si na nich cokoliv pozměnit nebo vymyslet úplně něco originálního co neměly stovky nevěst předtím. Většinou se šaty několikrát zkouší, takže je v průběhu vidíte a nemusíte se bát toho, že zadáte a výsledek se vám nebude líbit. Ano někdo šije i bez zkoušek pouze podle měr, to mi ale taky nepřijde úplně ideální varianta.
Odpovědět
ahoj jsem se rozhodla šaty koupit, u nás mají výprodej za přijatelné ceny.
Odpovědět
Koupila jsem ve výprodeji za 5 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já si byla vyzkoušet v půjčovně,abych věděla, co mi sedne a nechala jsem je objednat -pani je ojednává myslim s uk a usa..budou stát 8000 a myslim,že jsou pěkné..
Odpovědět
Ahoj holky, nevíte jak to funguje....když v salonu mají šaty značky, ze které se mi šaty líbí ale chci jiný model, jsou schopni mi je sehnat? Nebo je v salonech čistě to co tam mají? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Já si budu kupovat v polsku jsou tam krasne a ceny od 2000
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?