Svatební šaty na míru, salon Beutiful & Unique

Ahoj! 🙂 Ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenost s ušitím šatů na míru. Kde jste byly spokojené a jak se asi pohybují ceny. Já objevila Beutiful&Unique - znáte někdo z osobní zkušenosti? Děkuji za rady 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Moje nevěsty ( :-D ) tak ty si nechávají šít čím dál častěji, je to často levnější než půjčení, je to na míru, návrhářka vám neušije nic, co by vám nesedlo nebo neslušelo (nebo aspoň ta, která tomu rozumí). Já nedám dopustit na Marušku Mukařovskou (Marie Mukařovská Dress) nebo studio Kabelková Oplocká ;) jinak u Beautiful&Unique mi trochu nesedí ty webové stránky a fotky, nevypadají, že si dal někdo záležet.. ale osobní zkušenost nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda ty beutiful & unique viděla na veletrhu v Praze a upřímně, nijak mne ty jejich šaty neoslnily. V porovnání třeba s elody, tak je to nebe a dudy, fakt. Elody mají takové ty typické šaty jak v salonech, krásné, vypracované do sebemenších detailů, a ti v tom B&U měli spíše takové jednodušší, ne tak propracované, nechci říct lacinější.... ale takový byl můj dojem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?