Svatební šaty na míru po netu nebo vyzkoušet osobně?

Holky, našla jsem tyto krásné šaty(první foto), ale jsou pouze na objednání na míru,bez zkoušení. Mám docela strach,aby mi seděly. Myslíte,že budou na malé (167cm) štíhlé postavě vypadat hezky?Už jste si některá objednávala svatebky přes internet, např. přes e-svatebnisalon.cz? Ještě mám vybrané druhé jako náhradní,ale přijdou mi takové moc přislazené.....no nevím!!! Jaký je Váš názor?
PS: Pokud víte, kde podobné šaty(viz 1.obr.) v Brně půjčují nebo víte o šikovné levné švadlence v tomto městě, určitě mi napište :)
Profilova fotka
Ahoj, dle mého názoru je určitě nejlepší si šaty vyzkoušet osobně, o to víc svatební. Řešit pozdější šok z toho co ti pošlou mi při jde při plánování svatby škoda. Zkušenosti s tím nemám, ale netroufla bych si. Každopádně oboje šaty jsou hezké. Ty druhé možná víc. Je pravda, že ta růžová je trochu sladší, ale třeba by to šlo v salonu upravit, nahradit za bílou... nevím :-)
Profilova fotka
Já bych do toho nešla, obejdnat si svatební šaty přes internet. Zajdi si aspoň do nějakého salónu vyzkoušet, jak ti takový typ šatů sluší. Jinak ty první jsou krásné, ty druhé se mi moc nelíbí.
Taky bych to neriskovala. Zvlášť u takových šatů. Ono ušít i takový korzet, to bude chtít profíka. Ty druhé jsou z hoodně staré kolekce a klasická šlehačka :-)
Já si šaty objednala přes net a padly mi jako ulité,vubec jsem nelitovala.
za mě vyzkoušet a upravit na míru...
Profilova fotka
Diskuze dočasně uzamčená (2-3 dny)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?