Svatební šaty na míru - Madora, nechaly jste si šít?

Holky,nechala jste si některá u nich šít šaty podle fotky? Byly jste spokojené?? Můžete prosím přiložit fotku na srovnání - originál vs. ušité na míru právě z Madory? Děkuju :)
Odpovědět
1
2
@ev001 Madora pěkně ušije šaty , které nejsou moc zdobené a taky nepotřebují hodně látky. Jejich tylové sukně nemají tolik tylu , jako bývá u šatů velkých značek. Taky celokrajkové šaty šijí z krajkové látky , která má jeden stejný opakující se vzor po celé délce , takže není možné mít třeba sukni, u které bude krajka u pasu méně zdobená a postupně dolů bude zdobenější , tak jak to je běžné u většiny krajkových modelů. :-(
Odpovědět
@radkaja posílám foto pro představu
Odpovědět
Profilova fotka
tady je fotka šatů,co jsem si zkoušela v Adině a vedle šaty,které jsem si nechala v Madoře podle té fotky šít
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Já ano, byla jsem moc spokojená. Předloha je na prvních dvou fotkách.
Odpovědět
díky holky:) a jak dlouho trvalo ušití?
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 A ještě fotka na mě, ta se nějak nevložila do prvního příspěvku :(
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Ušití něco přes měsíc, ale nespěchala jsem na to. Jinak jsou prý schopné i do týdne.
Odpovědět
@capybarka tak to jsou rychlíci! bezva
Odpovědět
@ev001 Na tvé fotce jsou ty šaty z krajky s opakujícím se vzorem, ale je to opravdu výrazná hustá krajka. To by chtělo výraznější krajku , než co třeba měla Capybarka. Napiš jim ,ať ti pošlou ukázku krajek. :-)
Odpovědět
@radkaja poptám se jich, díky za upozornění.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si šaty vyzvedla asi za tři týdny
Odpovědět
Profilova fotka
včetně dvou zkoušek,po té poslední jsem si šaty odvezla
Odpovědět
Článek se načítá
@ev001 Ještě si pak připadně při šití pohlídej, aby tu sukni od kolen dolů ušili opravdu tak hodně řasenou- širokou jako na obrázku, protože jinak ty šaty ztratí na té výjimečnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Co se týče krajky, měli tam obrovský výběr, s korálky i bez. Tahle moje byla sice méně výrazná, ale na tělo velice příjemná, neškrábavá. Ale podle mě si tam musí vybrat skoro každá nevěsta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, na 2 zkoušky, hotové byly od první domluvy za 3 týdny. Jsou ale schopni ušít v nouzi nejvyšší i přes víkend. Šaty byly krajkové, jemné a moc hezké. Měly podobný střih, jako jsi si vybrala ty, jen byly pouze s kraťoulinkou vlečkou (já jsem dlouhou vlečku nechtěla).
Odpovědět
@zmrz_lina jsou moc pěkné, jsem ráda,že sem dal někdo podobné šaty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsme je potkali poprvé na veletrhu,tak nám říkali,že jsou v nutném případě schopni ušít šaty i do večera,když někdo přijede zdaleka
Odpovědět
@stastnanevesta to je mazec,ale jen ať si dají pěkně záležet a trvá jim to třeba i tři měsíce :))) já si raději počkám, ostatně mám to 60km
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 nemusíš se bát,oni jsou skutečně šikovní :-)
Odpovědět
Já jsem si nechávala taky šít v Madoře, ale spíš podle vlastních představ, tedy zkombinované z různých obrázků... Byli moc šikovní, poradili (mají přebohaté zkušenosti), objednala jsem si se zipem, omylem našili šněrování, ale nebyl absolutně problém, do druhé návštěvy přešili a už jsem si šaty odvezla...
Odpovědět
Profilova fotka
Vaše fotky jsou pro firmu rozhodně nejlepším doporučením :-) Do Mikulova to mám bohužel daleko, ale na stránkách jsem viděla Spolupracující salony - nevíte, v čem tato spolupráce spočívá?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, také mi šaty šijí v Madoře, ale mám je objednané přes salon Žanetka v Havířově. Šaty jsem si v salonu vyzkoušela, řekla jsem si, co na nich chci jinak, paní majitelka si mě poměřila a jela s mými požadavky do Madory. Už jsou ušité, pozítří si je jedu vyzkoušet :-)
Odpovědět
@bubbligum velice podobné šaty si plánuji nechat v madoře taky ušít. Můžu se zeptat kolik ušití stálo? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@miiisaaa Díky za příspěvek, to bude zřejmě ta spolupráce, na niž jsem se ptala :-D
Odpovědět
@majvik pokud byste měla zájem, šaty mám v bazaru na prodej... hodně záleží na tom, jaký materiál použijete. Tím že byly kratší, byly i levnější. Spodnička je opatřena zvláštní vrstvou tvrdého tylu, takže se pod šaty nerýsují kruhy.
Odpovědět
@bubbligum ušití stálo myslím 9000-10000 tis. Teď nevím, spodnička vyšla na litr.
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Ahoj, a kolik bys za takové šaty byla ochotná dát?
Odpovědět
@bubbligum zájem bych měla, ale leda by byli na prodej i s postavou...:-D potřebovala bych je tak o deset centimetrů na všech místech větší :-( Zkouším ještě jednu švadlenu jestli by si na ně troufla a když ne, dostane šanci Madora:-) Děkuji za info :-)
Odpovědět
@madebyhellen 8tis.-10tis. za ušití v Madoře
Odpovědět
Profilova fotka
I my Vám nabízíme naše služby šití šatů dle přání nevěsty na míru. Více informací podáváme emailem. Salon Vanessa
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?