Svatební šaty na míru - Brno, máte zkušenost?

Zdravím vás, dámy! :) Byla bych velice vděčná, kdyby se ozvaly ty z vás, které mají zkušenost s šitím svatebních šatů na míru, konkrétně v "Perfect salon - svatební a kosmetický salon" v Brně. Webové stránky: http://svatebni-sen.cz/cs/ Mám tam jedny šaty vyhlídnuté, ale problém je, že šaty v salonu nejsou k dispozici - abych si je vyzkoušela, osahala - za ušití se platí předem a šijí se na míru. Mám strach, že se šaty ušijí a mně se pak nebudou líbit. Máte některá zkušenost? Ozvěte se, prosím.
Odpovědět
Tohle ti ušije i šavdlena a máš jistotu.
Odpovědět
Co madora? Dají ti vyzkoušet všemožné střihy a styly abys měla představu a následně ti je ušijí na míru. Předem se dává jen záloha.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, zkus Madoru, vím že mi paní v salónu říkala že k nim jezdí i nevěsty z Hradce Králové, komunikují spolu většinou po mejlu, ušijí ti to i z obrázku, nad salonem mají dílnu, takže to do 20 minut spraví i rukávy na bolerku, jako to dělaly mě...Jsou to opravdu šikulky... A to mi ještě říkala že třeba šaty ušijí a nevěsta si je třeba nevezme, že si je nechají v salónu a prodají se.. Mě šily šaty o číslo větší než jsem si zkoušela a sama mi řekla pokud Vám nebudou slušet, nemusíte si je brát, myje prodáme :-)
Odpovědět
Já tam jedu mrknout v pondělí... Taky jsem z toho trochu nesvá protože nikde jsem nenašla recenze ani zkušenosti ale s paní a komunikuje moc dobře, vypadá seriózně, tvarů se, že pro ni není nic problém a šaty mi nacenili úplně směšnou částkou... Pokud máte někdo zkušenosti, i já budu velmi vděčná.... Na salonu me laka právě ta cena... Ale nechci to na úkor kvality.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
svatbataz - jak jste dopadla s tím salonem? právě se dívám na jejich stránky a ty ceny jsou opravdu hodně nízké, až mi to přijde podezřelé...Máte tady někdo zkušenost???
Odpovědět
Profilova fotka
holky nevite jestli delaji i upravy? Asi budu potrebovat zvetsit korzet o cislo. Nechci to ale na ukor masle na zadech, coz se mi vubec nelibi. Chtela bych to radsi rozparat po stranach a vlozit male klinky. Sama si na to netroufnu, pac to muj stroj asi neprosije, material je dost tlusty.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky koukala na stránky a líbí se mi tam velice jedny svatební šaty ...paní nic není problém ,ceny podezřelé ,tak mě zajímá jak jste byla spokojená ?? :-)
Odpovědět
mám šaty ušité v Madoře, ale pokud bych se znovu rozhodovala, tak si je nechám ušít v salonu Adeleine v Brně jako sestra. Přístup byl mnohem lepší a opravdu nic nebyl problém. V Madoře je už vidět, že mají hodně zakázek....
Odpovědět
Šaty jsem si nechala ušít v Brně u návrháře Miroslava Knota. Šikovný, trpělivý, šaty perfektně přizpůsobené postavě a tím i skvělý výsledný pocit :-) Je schopen ušít jakýkoli tip šatů dle přání nevěsty. Takže jedno doporučení navíc pro zamyšlení ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj všichni co uvažujete o Perfect Salonu či Svatebním snu - jejich služby NEDOPORUČUJI!!! Byla jsem pouze podpora, ale co jsme zažily bych nikomu nepřála!!! URČITĚ NEDOPORUČUJI ŠÍT ŠATY V TOMTO SALÓNU!! Přístup, jednání a celkový stres za to rozhodně nestojí! Naprosto sprosté jednání a výsledek katastrofa. Na první schůzce nebyla ani švadlena. Přítomná paní nevěděla co, odkud a kam měřit. Proto jsme se na první schůzku šly dvakrát, aby to změřila sama švadlena! První zkouška šatů a údajná předávka: situace nebyla o moc jiná - šaty krátké, s nevzhlednou pseudokytkou místo vkusné aplikace a bolerko na panenku nebo kostru (nevěsta je velikost 36-38 max) a vzadu s výstřihem místo zakrytých zad, vrchní část korzetu byla zase tak pro sumo zápasnici! Poté následovala hora slibů a vylepšení. Dostaly jsme další termín - dojížděly jsme z daleka (140 km) a ani to jim nebránilo termín zrušit den předem. Další termín už se konal. Ale šaty stále neseděly a tak následovali další opravy, během kterých jsme buď seděli se švadlenou nebo chodily po okolí. Kolem sedmé večerní (5-6 hodin od začátku schůzky), jsme šaty konečně mohly odvést. Odvezli jsme je k naší švadleně a ta je snad do svatby upraví v šaty. Rozhodně si toto před svatbou ušetřete!!
Odpovědět
Ahoj,ráda bych také přidala svoji zkušenost s tímto "salonem".Jeho služby vám taky NEDOPORUČUJI!!!!,Radím se mu spíše vyhnout.Nenechte se zlákat nízkými cenami.Na jejich stránkách jsem si našla šaty které byly nádherné a za dobrou cenu,tak jsem se tam rozhodla zajít si tyto šaty objednat.Salon nevypada vůbec jako salon,provádí tam také kosmetické služby takže jak to vidím já,paní majitelka dělá od všeho něco,bohužel nic pořádně.Měla jsem domluvenou schůzku s "paní švadlenou"ukázala jsem ji šaty jaké chci,bohužel je neměla na vyzkoušení,ale měla šaty podobného střihu,tak jsem si je vyzkoušela.Korzet byl ale protáhlý až pod kyčle,což se mi nelíbilo,a šaty byly s vlečkou kterou jsem taky nechtěla.Takže jsme se domluvili na úpravách (pas jsem chtěla kratší přímo na bocích a sukni bez vlečky,jen takovou tu balonovou,Paní si mě všude přeměřila a na papír si napsala změny které chci udělat.Poté jsem podepsala takovou univerzální smlouvu kde byla část zálohy kterou jsem zaplatila.Bohužel jsem si myslela že takových smluv sepisují mraky ani ve snu mě nenapadlo si do této smlouvy přidat moje osobní změny,proč taky když si to ta švadlena zapisovala do objednávky,netušila jsem jak jim to tam funguje.Moje šaty byly prý hotové tak jsem si je zašla vyzkoušet.Paní švadlena ani nevěděla jestli jsou opravdu pro mě,nebo pro jinou slečnu,shazovala vinu na paní majitelku.
Odpovědět
pokračuji za lickas87:Šaty totiž byly absloutně bez úprav ketré jsem požadovala,takže jsem ty šaty odmítla.švadlena říkala že se poradí s paní majitelkou,následoval hovor od majitelky s tím že šaty jsou opravdu pro mě,a že žádné úpravy jsem nepožadovala,že pokud jsem je chtěla tak jsem si je měla přidat do smlouvy.Dále se mě snažila přesvědčit o tom že jsem si na ty úpravy myslela ale neřekla jsem si,jako bych byla nesvéprávná husa a nevěděla co si objednávám.Navrhla mi řešení že sukni mi ušijí novou ale za zkrácení korzetu si doplatím 1500 kč!!!Nechápu za co,objednala jsem si šaty s úpravami,došly bez úprav a já si za to mám ještě platit peníze navíc abych je měla jak jsem si je původně objednávala?Asurdní..!!!švadlena mi taky říkala že v objenávce má napsanou změnu sukně,korzetu bohužel nikoliv,kdoví kam si to napsala.Zajímalo by mě tedy jak je možné že i přesto že má napsanou změnu sukně mi došly šaty s vlečkou-?????Myslím si že komunikace a objednávky tam absolutně nefungují.OPRAVDU SE TOMUTO SALONU VYHNĚte,VELMI NEPROFESIONALNI CHOVA´NI´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Takové podobné šaty máme nyní z nové kolekce, jinak není problém nechat ušít na míru. Svat.salon Dream, Brno Merhautova 55
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsem ráda za vaše názory, chtěla jsem si tam také šaty nechat ušít, ale nejspíš jsem si to rozmyslela . Chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s Luci's Boutique ? Děkuji za názory.
Odpovědět
Není divné, že tři nejvíc negativní příspěvky napsal někdo s datem založení ve stejnou dobu,s přezdívkami obsahujícími "7" nebo "87" a navíc stejným typem projevu (vykřičníky, caps lock)?? Skoro bych řekla, že to je někdo, kdo dal hned pak svojí reklamu. Každopádně já jsem si nedávno taky nechala ušít svatební šaty v Madoře v Mikulově a mohu jen vřele doporučit. Skvělý přístup, všichni byli velmi ochotní, šaty vypadají jako na obrázku, kvalitní materiál a super cena, žádná úprava nebyla problém. Navíc z Brna to je kousek, já byla na jedné zkoušce a na druhé mi už předali šaty, za den byly hotové (s tím, že na první zkoušku už měli připravený základní střih, který na mě jen doupravili).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?