Svatební šaty na druhou svatbu

Ráda bych poprosila o názor na svatební šaty, hlavně vy, co jste se vdávaly po druhé. Budu se vdávat na podzim po druhé, šaty zatím nemám a pořád si lámu hlavu nad tím,jaké? Jaká barva? Hodí se znovu bílá nebo jiná? ;-)
Odpovědět
1
2
Vdavam se podruhé,vyzkoušela jsem snad všechny druhy šatů,co existují,ale už se v tradičních svatebních šatech necítím.Puvodne byly v plánu,už jsem byla skoro rozhodnutá,,ale nakonec jsem zvolila krátké retro,bile.Myslim,že ani napodruhé nevadí když půjdeš v bílé,hlavně se v tom musíš cítit dobře.Uzij si to!
Odpovědět
Profilova fotka
jdi do bílé, třeba s nějakým barevným doplnkem.pásek, lem, puntíky, mašle.. Miabella - inspiruj se..jinak co tvuj parner ten se žení poprvý? kdyby jo asi by chtěl vidět "nevěstu" ne jen ženu v kostýmku, co myslíš :)
Odpovědět
Profilova fotka
třeba tak, https://www.miabella.cz/svatebni-saty...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já se vdávala dvakrát, a nejen, že jsem měla bílé šaty, ale i klasické svatební. Dokonce bych chtěla i potřetí princeznovské, ale nevím, jestli už by to nebylo blbé :-S
Odpovědět
@andrikr a proč by mělo? Je to tvoje svatba,tvoje věc,užij si to a nenech se odradit ...
Odpovědět
Profilova fotka
udelej si to jak chces ty preci, nikdo nema pravo ti do toho kecat. Ja si na druhou svatbu vysnila jedny, padly mi jako ulity a tyden na to jsem zjistila, ze jsem tehotna a vbrala jsem si jiny ale byly taky bile, i kdyz trosku jiny styl....
Odpovědět
Záleží na tom, kolik ti je, jestli už máš děti, jak velká svatba to bude, a kde se bude konat. Bílé určitě nejsou problém, spíš bych se zaměřila na střih šatů. Snažila bych se vyhnout vyloženě princeznovským typům s korzetem, nabíranou sukní a závojem. Vzhledem k termínu svatby bych vzala v úvahu šaty s rukávy.
Odpovědět
Profilova fotka
@codal jj to si říkám taky, ale přesto si říkám, jestli by mě lidi nepomluvili.
Odpovědět
@andrikr lidi, co tě mají rádi, tě přece nepomluví...
Odpovědět
Profilova fotka
@codal No, třeba mamčin přítel je hodně kritický, a prohlásil, že jestli se já nebo jeho starší dcera budeme potřetí vdávat, na svatbu nám nepůjde. A to by mě mrzelo, protože bych svou svatbu nechtěla formální jen proto, že by byla už třetí, ale takovou jakoby byla první.
Odpovědět
Mě se manželství povedlo až na potřetí.A měla jsem právě svatbu tu třetí nejkrásnější s princeznovskýma šatama s vlečkou a závoj.A cítila jsem se úchvatně.Jen směle do toho.😍
Odpovědět
@andrikr nenech si to kazit... Máš právo si plnit sny... A že ti to dvakrát nevyšlo,holt jsi neměla štěstí,a jen kvůli tomu si neudělat svatbu podle svých představ,pokud ji oba s partnerem chcete? Jen proto,že to bude někdo kritizovat nebo nepřijde? Jejich škoda...
Odpovědět
Článek se načítá
Pro přítele první svatba, tudíž se ohlížím hodně na něj, chce vše, tak jak má být. Šaty vyloženě alá princezna nechci. Půjdu okouknout salony a uvidíme :-) .
Odpovědět
Podle mě se bílá nehodí (střih bych naopak neřešila), vnímám tohle velmi konzervativně a bílé šaty na druhou svatbu mi připadají falešné. Holky ale mají pravdu, v tom, že je to vaše svatba, čili si to udělejte jak chcete. Doporučuju ale důkladně probrat i s přítelem ;-). @codal: nepomluví za zády, to ne, ale naopak by měli být schopni před tebou vyjádřit i kritiku nebo nesouhlas...
Odpovědět
Profilova fotka
@bloesty proč falešné? Zajímalo by mě,kolik nevěst v bílých šatech a květinovým věncem ve vlasech byly panny :-D Bílé, krajkové nosí nevěsty i v důchodovém věku. A zas mladé svobodné klidně tyrkysové, růžové, fialové..i černé.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se budu příští rok vdávat podruhé,a bílé ( nebo podobné, úplně sněhová mi moc nesluší) budu mít, klidně i krajku a tyl. Ale styl ani střih ještě nevím,uvidím na co se budu rok po porodu cítit. Jen místo závoje budu mít jakoby pulvenecek z květin ( sic! Ale pro nás to má osobní význam,proč zrovna tato ozdoba).
Odpovědět
@bloesty Tady jsem to asi moc dobře nepochopila? Proč falešná? Nechápu.... Vždyt i po třetí se dá klidně vzít bílá.Bílá značí nevinnost a která je ještě nevinná před svatbou? ;-)
Odpovědět
Biela je farba čistoty, nevinnosti a panenstva :) :) :)...je pravda, že väčšina neviest by si ju už vôbec nemohla obliecť :) :) :), ale rozhodne to nie je farba pre ženu, ktorá sa vydáva druhýkrát. MOžno biela káva, šampanská, ale biela určite nie.
Odpovědět
Profilova fotka
@mika5555 to je přece blbost. I krémová, šampaň,ivory a pod vypadá jako bílá. Mnoho nevěst ji volí,protože jim prostě víc sluší. A je jedno jestli je to první, druhá, pátá a je jim 40 nebo 20.
Odpovědět
Asi záleží na zvyklostech. Já bych si podruhé bílou (ani ivory ani sampan) rozhodne neoblekla, hanba by me fackovana, prijde mi to hrani si na neco co clovek uz proste neni, proto jsem napsala slovo falesna. Mozna je to zbytecne silne slovo. Jasně, většina nevest uz neni panna, ale presto preci vnimame ten snatek tak, ze se jednou pro vzdy oddavame jednomu muzi. Ja v tom tu symboliku zkratka vidim i tak ;-). Ale at si to udela kazdy jak chce. Byl podan dotaz na nazor, tak pridavam ten svuj.
Odpovědět
Profilova fotka
@bloesty Tak mě hanba rozhodně nefackovala, když jsem se vdávala podruhé :-D
Odpovědět
@andrikr Ani mě nebude,proč? Hold to někomu vyjde hned na poprvé a někomu třeba na po páté ;-) .
Odpovědět
Netvrdím že chci sněhově bílé šaty, ty jsem měla poprvé. Ale chtěla bych asi šampán, rozhodně nechci nějakou červenou nebo podobnou barvu a určitě nechci krátký šaty nebo kostým, na ten se fakt ještě necítím :-D :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja se v zari vdavam podruhe. Muj muz po prve a je jasne, ze chce videt nevestu v plne parade. Poprve mi to nevyslo, ted je to uplne o necem jinem. Este sem saty nezkousela uvidim co mi sluset, ale kdyby to bile saty tak si proste vemu. Je to nas den, a budem na nej spominat do smrti!!!!
Odpovědět
@misule79 názory okolí vás zajímat vůbec nemusí. Hlavně, že budete spokojeni vy dva :-) Vzala bych si takové šaty, ve kterých bych se cítila dobře. A kdo chce kritizovat, vždy si záminku najde.
Odpovědět
Profilova fotka
@bloesty zdaleka ne vsichni to vnimaji tak, ze se jednou pro vzdy oddavame jednomu muzi, jen tak pro uplnost 8-) :-D Jinak si teda myslim, ze zalezi na spouste jinych okolnosti vic nez zrovna na skutecnosti, ze se vdavate podruhe. Ja bych si na sebe princeznovske bile nevzala ani kdyz se vdavam poprve a je mi neco pres dvacet. (A ridit se puritany, musela bych se asi oblect do cerneho igelitoveho pytle :-D )
Odpovědět
Vezmi si co se ti líbí a co se líbí tvému muži. Klidně bílý šatky :-) ať si každej myslí co chce, je to vaše svatba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bloesty tak asi většina vnímá svatbu jako oddání se druhému a věří že to bude napořád. Že to občas úplně nevyjde je jiná věc. Mnohdy první manželství zkrachuje po pár letech a další manželství může být spokojené desítky let. Tak proč tu druhou svatbu stavět do pozadí?
Odpovědět
Viděla jsem na Pinterestu spoustu opravdu "pokročilých" nevěst i třeba kolem šedesátky, měly šaty bílé a dokonce i dlouhé a vypadaly nádherně.....mně bude 50, vdávám se podruhé a chci bílé, naopak mám pocit, že to člověka rozjasní...ale chápu, že to je každého úhel pohledu :-)
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že ta bílá není "práva" ani na první svatbě :D tak proč ne i na druhou! Známá se ted vdávala podruhé a mela elegantní saténové saty a vypadala úžasně!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?