Svatební šaty na celý den

Ahoj holky , v sobotu se chystám poprvé do salonu a jsem z toho celá nesvá.Můžete my napsat Vaše zkušenosti .Chtěla bych šaty v kterých by se dalo tančit a vydržela bych v nich celý večer.Mohly by jste my poslat fotky Vašich šatů + zkušenosti jak Vám v nich celý den bylo?Moje představa je korzet tak uvidím.Někdo zase říká že v korzetu si nezatancuji , že my bude sjíždět a budu si ho pořád vytahovat.Předem děkuji za všechny komentáře
Odpovědět
Já měla šaty z hedvábného taftu - hodně pevná silná látka, celý vrchní díl byl ve formě korzetu, hodně pevný a s kosticemi po celém obvodu, šaty vážily 4,5 kg. Byla jsem v nich od 11 dopoledne do 8 večer - převlékla jsem se hlavně z důvodů té váhy šatů, ale jinak byly super. Samozřejmě ten korzet trochu pohyb omezí, ale svatební den je vyjímečný a rozhodně to člověk rád absolvuje. Co jsem byla na svatbách, kde se hodně tančilo, tak když měly nevěsty korzet, tak si opravdu šaty popotahovaly nahoru - ale mohly ho mít jen méně sešněrovaný - jinak si myslím, že by držely šaty dobře.
Odpovědět
Krásné šaty děkuji za vyčerpávající komentář a foto
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla korzet s rukávkem. Velmi dobře sešněrované, rozhodně jsem ho netahala. Vydržela jsem v nich komplet celý den, bez problému.
Odpovědět
Profilova fotka
Přestože na pohled působily jako "velký a těžký", tak ve skutečnosti nebyly. Navíc, pokud je dobře utažený korzet, tak tu váhu šatů nese trup těla a ten toho unese dost ;-) Tancovala jsem v podstatě permanentně...
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla tyto tylovky, korzetovky a je to v pohodě, byly na zip, nic jsem si netahala a sundala je až na hotelovým pokoji o svatební noci:) měly i vlečku a vůbec jsem je nesundala:) Takže ať si vybereš jakýkoli, mylsím, že pokud budeš chtít, tak vydržíš bez problémů:) U mě byl jediněj maličkej problém při jídle...to jsem chvíli měla pocit, že mi prasknou:D byly fakt tip top a jak byly na zip, tak to žádnej cenťák nepovolilo, ale vydržely vše:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla korzetové na zip. Šaty byly úžasné, jen menší problém při jídle, nemohla jsem se najíst :D ale vydržela jsem v nich od oblečení 12:30 do 22:30 :)
Odpovědět
Děkuji všem za názory.Uvidíme zítra v půjčovně
Odpovědět
Tak jak to dopadlo?:) ja myslim ze i korzet muze byt pohodlny ale musi sedet!
Odpovědět
Profilova fotka
Od 9:30 do 02:00 bez jediného problému a vrásky na čele. Jedla jsem a pila co hrdlo ráčilo a pohodlnost bych popsala asi jako oblíbená noční košile :). Děti mě nemuseli brát jako porcelánovou panenku, takže jsem si s nimi zablbla, ale hlavně jsem bezpečně a bez újmy sebe či šatů protancovala celý večer :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som bola v satach az do konca (cca 2 rano) - boli velke a s vleckou a uz okolo 10 som sa chcela prezliect, no zistila som ze sme saty na prezlecenie (nieco podobne ako v prispevku nado mnou) nechali doma. :D pak uz mi z toho korzetu liezli kostice, tlacilo ma to na rebrach a dralo mi to kozu, k tomu som v 23tt takze ma to fakt dost stvalo. :D takze za mna kludne chod do toho, ale nieco do rezervy na prezlecenie by som si vzala..
Odpovědět
Profilova fotka
@bbubble "dralo mi to kozu" .. :-D sice je mi tě zpětně líto, ale rozesmála jsi mě
Odpovědět
Profilova fotka
já nedám dopustit na krátké, podobné nosím i normálně a připadala jsem si hrozně přirozeně, ale i tak nevěstovsky :) krásně se jim točila sukně! kdyžtak mám v katalogu :)
Odpovědět
Článek se načítá
@misa0605 jo mě taky :D
Odpovědět
Já měla korzetovky taky (ale sjíždění jsem řešit nemusela, no..) :D a vydržela jsem v nich od 11 dopoledne do 4 do rána, protančila jsem lodičky i tenisky. A přežila dokonce i jízdu na kole. Byly perfektní a pohodlné (akorát na večer mi po rautu holky povolovaly korzet) :)
Odpovědět
@cranbiee ty jsou nádherné!
Odpovědět
Děkuji všem za vaše komentáře.Nakonec mám korzetovky , ale jedno rameno je holé a přes druhé je pruh jakoby ramínko .Takže snad nebude žádný problém:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klaraja11 Dobrý den,reaguji na vas dotaz ohledně korzetu..ano je to tak ,na delší čas a pohyb v korzetu to moc není""..a jeste pokud jsou prsa větší""..tak se to opravdu ""hýbe""...pokud by jste mela zájem o osobni konzultaci zdarma,ráda s vami vse proberu do detailů a muzu vam nakreslit návrh šatů přimo pro vás ""na míru""..s ohledem na pohyb a styl svatby..v prip.zajmu mi prosim napsite sms na tel 775376243 ohledne terminu konzultace a obratem vam potvrdim..hezky den Rena salon Václavák
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?