Svatební šaty Modeca Le Papillon, Tripton a Maggie Sottero Bronwyn

Ahojky, potřebovala bych poradit ohledně svatebních šatů, mám vytipované tyto modely: Modeca, Le Papillon model Tipton a Maggie Sottero Bronwyn. V půjčovně už jsem si podobné šaty zkoušela, tekže vím, že mi tento styl bude sedět. Chtěla jsem se zeptat, kde tyto (nebo podobné modely) sehnat? Ideálně Vyškov, Brno a okolí. Šaty Maggie Sottero se dají sehnat v půjčovně v Brně (salon EL Brno), ale ty druhé (Le Papillon de Modeca) jsem našla jen v Kladně. Případně uvítám i recenze na půjčovny šatů tady na Moravě (ideálně pokud jste si některá půjčovala podobný styl šatů). Děkuji a přeji hezký večer.
Odpovědět
@blandik2017 Mrkněte tady: http://www.svatebnistudio-mystique.cz Je to v Uherském Hradišti a půjčují šaty značky Modeca ;-) Já bych spíš měla zájem o zakoupení či ušití, ale nevím, jak to vyjde cenově, tak bude asi nejjednodušší je půjčit.
Odpovědět
Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Šaty Modeca mají v salonu v Holešově, mají tam velký výběr, taky jsem si je tam půjčovala, za slušné ceny :) Já jsem moc spokojená, už se těším, snad si vybereš
Odpovědět
blandik2017 ja mela saty z Mystique a naprosta spokojenost..pani byla prijemna a maji velky vyber satu :-)
Odpovědět
Já jsem se v Mystique stavovala a nic tam od této značky neměli. V Karolíně K. jsem byla nadšená, paní se mi věnovala a má tam samé nové šaty, prostě to bylo mělo úroveň.
Odpovědět
tady ti posílám odkaz, kdybys chtěla www.karolinak.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?