Svatební šaty Mia Solano. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahojda. Máte někdo zkušenosti se značkou svatebních šatů Mia Solano? Právě jsme se ségrou objevily jejich web. Jsou nádherné a ceny půjčovného se nám zdají přijatelné. Díky moc za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nikusa, já byla s kamarádkou nedávno zkoušet šaty ve svatebním salonu Svatba snů na Praze 9, mají tam tuto značku šatů, moc se nám libily, jinde v salonech, kde jsme byly, jsme je neviděly, pokud chceš lepší značkové šaty, všude mají to samé - la sposa, pronovias, st. patrick apod., tyto jsou úplně jiné, nové, snad z USA, ceny jsou zaváděcí, dá se domluvit sleva, takže kámoška si je tam půjčila za 5tis.!! což je bomba, ne?
Odpovědět
Ahojte! Ja som sa s touto znackou stretla na vystave v nemecku a su to vlastne napodobeniny Maggie Sottero.
Odpovědět
Takze tych 5 tisic za pozicanie je akurat.Ale su to pekne saty...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, díky za názory, jdem dnes zkoušet, tak pak písnem, jak jsme dopadly.
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím poznatky :-) Slečna byla moc příjemná, věnovala se nám víc než 2h. Žádné mezi dveřma "na Vás tady nic nemáme", jak nás přivítali jinde... markulina: Souhlas. Šatičky jsou překrásné, neokoukané! Ségra si teda bukla M436C za 5920. Maj teď do konce roku slevu 20% a ještě dávaj další 2000 dolů, pokud si zarezervuješ šaty hned. Fakt supr cena. lokalistin: Ptaly jsme se na to Maggie Sottero. Slečna říkala, že značku Maggie Sottero založili rodiče a značku Mia Solano jejich synové, takže je to stejná rodina a stejná kvalita a okopírované určitě nejsou. Jsou fakt krásné, třeba kvalita a detaily krajky, vyšívání, prostě spokojenost 8-)
Odpovědět
Ok dostala som od nich brozuru a bola v nej tato fotka http://www.miasolano.com/gallerydetai... preto som si myslela,ze su to napodobeniny.
Odpovědět
Len kde dostat Mia Solana na Slovensku????
Odpovědět
Profilova fotka
lokalistin: To je možný, že v brožuře měli tuto fotku, možná tam bylo prezentováno více značek. Tyto jsou taky krásné, akorát nevím, jestli by to někdo dal v té vínové barvě... jankaam: Slečna říkala, že mají exkluzivitu a zatím jsou jen v Praze, na Slovensku nejsou nikde, proto jim tam jezdí holky i ze Slovenska. Za cenu to to mají se jim to vyplatí i s výletem do Prahy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) já jsem byla v tomto salónu ve čtvrtek 12.11. a hned jsem si tam šatičky zamluvila. Obsluha byla úžasná, paní asistentka se mi věnovala také skoro dvě hodiny, nabídla mi kávu, čaj nebo vodu, což se mně jinde nestalo. Šaty tam mají nádherné, nemají jich tam sice desítky jako v Adine, ale většina je tak krásná, že je problém si vybrat. Vřele doporučuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky vřele doporučuju, všechny šatičky, které jsem vyzkoušela ve svatbě snů na Praze 9 seděly. Šaty jsou překrásné, slečna umí perfektně šněrovat, je příjemná a vůbec vyzkoušejte sami :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj!Šaty Mia Solano jsou nádherné, jsem z Brna, ale tento víkend jsem se na ně jela podívat do Prahy. Za tu cestu mi to stálo!! Salon Svatba snů je úžasný, slečna Daniela parádně poradí, šaty skvěle sedí, já si je nakonec hnedka zarezervovala a určitě nebudu litovat!!Jsou na šněrování, což je ohromná výhoda. Všechny, které tam mají vypadají skvostně a navíc jsou za bezkonkurenční ceny!!! Budu mít naprosto skvělé šaty za cenu okolo 7000tis a to bych nesehnala ani v Brně levnější a už vůbec ne tak hezké!! Měla jsem na sobě spoustu španělských šatů u nás v Brně, ale Mia Solano je úplně něco jiného!! Určitě budu jen doporučovat!!
Odpovědět
Ahoj holky, musím teda dát za pravdu většině příspěvků tady - byla jsem na zkoušce šatů v salonu a naprostá pohoda! Milá slečna (Daniela), fakt nápomocná, ochotná,.. super! A šaty mají nádherné. Jinak mi říkala, že v půlce dubna, cca, jim dorazí nová kolekce :-) Jana
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Já jsem si půjčila také hned při prvním zkoušení (v listopadu)... ;-) Překvapila mě cena - opravdu přijatelná a velmi příjemná obsluha! :-) Svatbu máme v únoru..k dispozici mají i hezká kožešinová bolerka jak v bílé, tak i v barvě slonové kosti, takže zimní nevěsty nezmrznou..:-)
Odpovědět
Také mám šaty Mia Solano, seděly mi všechny. Měla jsem problém si vybrat :-D Skvělá a moc ochotná obsluha v tomtéž salonu. Vřele doporučuji!!
Odpovědět
Profilova fotka
ja som mala tiež šaty mia solano a aj zo salonu svadba snu Praha....véééééééééééélka spokojnosť .....nadherné.....mala som v nich uspech takže cesta sa oplatila....na slovensku som žiadne neskúšala ako som našla tieto ine som už ani nechcela :-p :-N
Odpovědět
Profilova fotka
nebyla některá nevěsta náhodou poslední dobou v tomto salonu? přemýšlím, jestli se tam vypravit, nicméně kamarádka se vdávala vloni a nabídka šatů na webovkách se vůbec nezměnila. nevíte, jestli mají "jen" to, co je na stránkách nebo i jiné šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
@minina nebyla jsem tam, ackoli jsem to planovala, ale podle toho, co pisou holky tady, maji jen ty, co jsou na webu, tedy zrejme porad ty same
Odpovědět
Já jsem tam byla před 14 dny a akorát měli týden nové šaty a ještě jim další dorazí. Chodí jim to průběžně několikrát do roka, říkala slečna. Jinak šaty nádherné, neokoukané, obsluha moc příjemná. Obešla jsem toho už docela hodně a nějak jsem si nebyla pořád jistá a nemohla si vybrat a tady jsem se nemohla rozhodnout mezi 4 šatama, všechny seděly perfektně. Nakonec jsem si jedny zamluvila a jde to kdykoli vyměnit, kdyby něco. Tak mám aspoň o jednu starost méně 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dívala jsem se na jejich stránky a mají tam nové obrázky :-) @nevestatata nevíš náhodou, jestli tam mají takové ty s velkou tylovou sukní? takové ty baletkové? díky
Odpovědět
@minina Myslíš tyto? svatbasnu Tak ty tam mají dvoje. Taky jsem je zkoušela, vypadají božsky :-), rozmýšlela jsem se hodně nad nima, ale on by to asi úplně nezkousl ten můj :-S , tak jsem vybrala svatbasnu Jinak s tou tylovou sukní budou mít ještě další dvoje z nejnovější kolekce. Má to stejnou sukni, jen trochu jiné korzety. Je to docela teď hitovka říkala slečna.
Odpovědět
Koukám, že admin opravil tu moji odpověď velmi inteligentně :-D , že to teď nedává smysl, dávala jsem odkaz na obrázek těch šatů, jestli jsou to ony, na které se ptáš, a přidávala jsem ještě obrázek těch mých... Jestli je odkaz na fotku kontaktní údaj firem... no nic... Přikládám fotky do této zprávy, ty poslední šaty jsou moje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nevestatata vypadají pěkně, sice jsem už sběhala celou prahu, ale asi tam ještě mrknu, díky moc. a tvoje vybrané jsou krásné, super :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
teď jsem je objevila jejich webovky..no vypadají krásně...ale musela bych si udělat výlet do Prahy...hmm...
Odpovědět
Profilova fotka
Nádherné šaty, úplně jiné modely než v ostatních salonech. Kvalita a originalita. Obsluha je s ostatními salony také k nesrovnání, strašně milé, ochotné a vstřícné slečny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj holky, šatičky Mia Solanu jsou nádherný a cena půjčovného v Praze je přijatelná. Zkoušela jsem v salonu Svatba snů a nemůžu si vynachválit. Moc příjemná slečna, věnovala se mi asi dvě hodiny, nabídla mi kafe.. Takové jednání jsem jinde nezažila. Nemohla jsem se rozhodnou které šatičky, ale nakonec jsem si vybrala Mia Solano M1208L. Vřele doporučuji:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?