Svatební šaty "mega bomby"

Profilova fotka
Jak tam koukám na poslední kolekce svatebních šatů, tak je to všechno krajka, krajka a nic než krajka, jen se liší užší, širší, zvýšený pas, kratší delší vlečka a toť vše. Tak si říkám, proč se z posledních kolekcí není k vidění nic jiného, jiné styly, materiály... prostě nějaká mega bomba. Zajímalo by mě, jaká je představa Vašich "mega bomb", jsou to opravdu ty krajkové nebo máte foto něčeho, ne úplně obvyklého, co se ani nedá moc sehnat? Foto sem :-) Prosím o názory nevěst, ne aby sem salóny tlačili fotky "svých mega bomb", která mají v salonu a potřebují je udat.
Odpovědět
Zkuste se podívat na šaty Very Wang, ta krajku používá minimálně, hlavně má tyl a hedvábný šifon. Nádherné, opulentní šaty!
Odpovědět
Krajku jsem zavrhla už an začátku. Zaprvé se mi okoukala a zadruhé se nehodí ke stylu naší svatby. Vyřešila jsem to švadlenou, která mi ušije šaty podle mého přání. Chci s rukávy a v půjčovnách jsem nesehnala. Argumentovali mi tím, že takové nikdo nechce a nepůjčovali se. Nabízeli mi samozřejmě bolerko, ale to je ošklivé. A smysl by nemělo žádný, protože bych zase měla jen šaty bez ramínek, které nechci a k nim zakrývací cosi.
Odpovědět
Profilova fotka
Já naopak krajku chtěla, ale mám natolik specifickou a konkrétní představu, ze které nechci dělat žádné ústupky, a navíc chci ještě šaty krátké, že si je budu muset nechat ušít. A doufám, že to pak ty "mega bomby" budou, protože neznám ve svém okolí žádnou nevěstu, která by měla něco takového :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin S tím názorem na bolerko plně souhlasím, jako náhražka rukávu to fakt nevypadá hezky. A mám pocit, že šaty ušité přesně podle přání nevěsty a jen pro ni mají i svoje zvláštní kouzlo :-).
Odpovědět
Ahojky, ja jsem unesena ze svatebniho salonu Angelica v Ostrave, kolekce Izrael.. Opravdu tam jsou "mega bomby" ale ceny jsou super extra bomby.. :-D Proste kaminky a extravagance snoubici se s eleganci a smrncem.. 8-)
Odpovědět
Ahoky, pro mě byly megabomby tyhle šaty. Třeba vám tak nepřijdou, ale byla to láska na první pohled. Ono jde asi o to , že pro každou nevěstu jsou ty megabomby jiné. Já bych už neměnila :-)
Odpovědět
@cabuz S tím souhlasím, proto jsem už do půjčoven nešla. Mám představu, kterou prostě v půjčovně nedokáží splnit. @adrianapetrova Půjčovny nezatracuju, ale je to přesně, jak říkáš. Když už máme být krásné, tak jedině v šatech podle naší představy. A ne podle většinové představy v půjčovnách.
Odpovědět
Profilova fotka
mela jsem to velike stesti, ze jsem nebyla odkazana na pujcovny a saty jsem si mohla navrhnout sama, vybrat si latku a nechat usit na miru. (pri me vybiravosti a akoratnosti se obavam, ze jinak bych se nevdala, protoze bych saty podle mych predstav shanela minimalne 10 let a snoubenec by si to zatim stihl rozmyslet :-D :-D ) krajku jsem nechtela, volba padla na hladke materialy a pomerne minimalisticky strih. zadne spodnice s kruhem, zadne rady tylovych kanyrku, zadny korzet se snerovanim vzadu, zadne bolerko. zcela hladke uzke saty s rukavy ( ..!) a mirnym godetovym rozsirenim od kolen, ozdobene pouze rasenou sifonovou serpou, ktera fungovala i jako vlecka a ozvlastnene velmi vyraznym sperkem. za princeznu jsem nikdy byt nechtela, jsem zena emancipovana a moderni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě šatičky sila maminka, ja je navrhla, spolu jsme nakreslili strih a dali se do práce. Byli z krajky a byli krasné, moje vysněné. Hlavne protože to byl dar od nejvzácnější ženy kterou mi bůh dal.
Odpovědět
Ja se zamilovala do obrazku satu na googlu, pak jsem po nich patrala a zjistila znacku a cenu a ejhle, staly 200tis! Takze vkus mam dobry, ale jaksi k nicemu ;-) ... Mimochodem, byly take krajkove, ale tu ja chci.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro me jsou megabomby moje saty :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luisianna ja mela jasno - zadna slehacka nebo ledni medved a krajka bud malo nebo vubec. Nakonec jsen si je nrchala usit :-) btw jake jsi mela ty, na profilu mas napsano, ze svatba byla pred rokem?
Odpovědět
Článek se načítá
Jejich cena je obří - hedvábí, jsou prostě dokonalé!!!
Odpovědět
@rhonwyn Tvoje šaty miluju a budu je navždy obdivovat!! Celkově mi přijdeš jako jedna z nejhezčích nevěst tady na beremese. Spousta holek tu byla taky krásných a hodně jich měly nádherné šaty, ale ty jsi prostě moje krevní skupina...originální, vkusná, rebelská a strašně strašně svůdná (doufám teda, že to nezní úchylně :-D ).
Odpovědět
Profilova fotka
já chtěla vždycky vypadat jako Sisi....
Odpovědět
@domajsek Takze co tak to pujceni izraelskych satu stoji?
Odpovědět
Profilova fotka
Náš salon splní přání každé nevěsty a ušijeme šaty dle vašich představ. V tomto týdnu došíváme šaty , které já beru jako jiné a vyjímečné než jsme letos šily. Budou k vidění na našem profilu ušitých šatů rok 2014 koncem týdne. Salon Vanessa
Odpovědět
@salonvanessa nepsala náhodou zakladatelka aby sem salony nepsaly?????? !!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@alubif nechtěla fotky pokud jsem dobře pochopila, ale pokud je tento příspěvek pro vás problém tak se za něj omlouvám :-)
Odpovědět
@salonvanessa no to je pravda, ale nabízíte nám aby jsme FOTKY mega bomb z vašeho salónu shlédli na jinymch stánkách.....
Odpovědět
Profilova fotka
@alubif :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to někdo nepochopil, tak jsem měla na mysli, aby sem salóny necpaly vlastní šaty, hlavně fotky. Netušila jsme, že bude nutné přesně definovat, že tady chci slyšet názory nevěst, a ne reklamu salónů na vlastní šaty, i když fotky nevloží. Příspěvek Linie Praha mi nevadí, odkazují na světovou návrhářku. Hold někdo si prostě nedá pokoj... nevím jak na ostatní, ale na mě to působí naprosto kontraproduktivně, když se někdo pořád vychvaluje a zviditelňuje ve fóru.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro me jsou "mega bomby " saty ktere jsem si koupila..jsou to klasicke korzetovky ale diky kaminkovemu korzetu a specialne rasene sukni jsou pro mne jine nez vidam vsude jinde a proto se pro me staly "mega bomby"
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Od začátku jsem měla jasno v tom, že nebudu mít přezdobené šaty - krajku, tylovou šlehačku, kamínky, stuhy a já nevím, co všechno dohromady. Vím, že nejlépe mi padne princeznovský střih, takže u něj zůstanu. Ale půjde o jednoduché saténové šaty mírně dozdobené krajkou, šité na míru :) Něco jako tohle s trochou krajky ve výstřihu a na sukni:
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Koukám další reklama, mmch zmíněný salon, který má údajně VW šaty samozřejmě není uveden na stránkách VW jako dealer. Má tedy jistojistě fejky a ještě parazituje na ochranné známce. Neuvěřitelná drzost. Navíc pisatelka, co to doporučuje zmíněný salon má pouze 2 příspěvky, ve kterých jej samozřejmě vychvaluje. Opět práce majitelů salonu nebo specializované firmy, která za poplatek do fóra "nenápadně" formou diskuze vkládá reklamu. Dost běžná věc v dnešní době.
Odpovědět
Luisianna: Nemusí to tak být. Salon může koupit již použité šaty v zahraničí nebo model ze starší kolekce a půjčovat dál. Aby byl salon uveden u některé značky, musí mít zastoupení nebo velké odběry modelů. Ovšem s "reklamním příspěvkem" s vámi souhlasím. Stále se tu zmiňuje jen pár salonů, přitom je jich v republice přes 200.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcik86 taky by me zajímalo kolik muzou tyto nadherny saty stat zadna cina nebo napodobeniny .
Odpovědět
Myslím si, že není nic špatného na tom, udělat svatebnímu salonu reklamu, když jsem si u nich půjčila tyto šaty a byla velice spokojená.A bohužel nemáte pravdu, fejky to opravdu nejsou, jde to už poznat podle materiálu, že je to o něčem jiném. Jinak by určitě nebyly tak lehoučké a šaty ani nepotřebují kruhovou spodničku. Jak píše linie_praha, bylo mi řečeno, že se jedná o starší kolekci z USA. A šaty od VW se půjčují i v nějvětším svatebním saloně v Praze a také nejsou uvedeni jako prodejci této značky a určitě nemají fejky. :-N Jinak půjčovné mě stálo 12 000 a prý je lze i zakoupit za 80 000, takže jsem si je pouze půjčila ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?