Svatební šaty Maggie Sottero

Potřebuju svatební salon nejlépe z Karlovarského kraje (pokud by nebylo tak aspoň Západní Čechy a pokud ani to tak aspoň Prahu), ve kterém mají šaty Maggie Sottero MABEL. A potřebuju vědět ceník půjčovného nebo prodejného. Jelikož nemáme auto a cestování vlakem s dítětem je náročné (hlídání neni možné), potřebuju co nejvíc informací abychom pak jeli na jistotu a já je mohla zkusit. Děkuji všem předem!
Odpovědět
V Praze má značku Magie Sottero jeden salon na Vinohradské třídě. Napište jim, zda mají i tento model a v jaké velikosti. Je hezké, mít své vysněné šaty, ale nebylo by ve vašem případě jednodušší zvolit nějaké šaty v nejbližším salonu? Jen kvůli svému přání cestovat s dítětem, riskovat třeba nákazu chřipkou. Já bych to nedělala, pohodlí dítěte je mi milejší než pocit, že jsem v princeznovských šatech.
Odpovědět
@linie_praha Po šatech pátrám aktivně 4 měsíce .. pasivně několik let .. konečně jsem je našla ... a nemyslim si, že by se dítě cestou vlakem hned nakazilo chřipkou a navíc chřipka neni žádná záhadná nemoc, neni to nic nebezpečnýho a kdyby už tak se může nakazit kdekoliv přeci. Jen nechci objíždět celou Českou republiku, proto se ptám na konkrétní informace. Celý den pátrám na internetu a dostala jsem doporučení zeptat se zde. Do Prahy by se dal udělat celodenní výlet, tam je aspoň kde zabít čas a jsou tam pěkná místa, nebylo by to jen na otočku kvůli zkoušce oproti jiným "neznámým" městům.
Odpovědět
@karol89 Kdyz pujdes na oficialni stranky Maggie Sottero na ''Store Locator'' a vyberes si tam Ceskou Republiku, jsou tam nasledujici salony - http://www.maggiesottero.com/stores.aspx SVATEBNÍ SALON "EL" Brno SVATEBNÍ SALON "ANGELIKA" Liberec AGENTURA VAS DEN Litovel SVATEBNÍ SALON "BELLADONA" Ostrava SVATEBNÍ SALON "MAGGIE" Vinohradska, Praha SVATEBNÍ STUDIO "DÁMA" Uhersky Brod Tak hodne stesti! :)
Odpovědět
@karol89 V Angelice v Lbc je nemají a Maggie v Praze dle stránek taky ne, tak zkus obvolat ty ostatní salony jak postovala @karlajasmine
Odpovědět
@karol89 jinak 5 minut na google a vylezlo mi, že Belladona je má ve vel. 34-36 http://www.svatebnisalon.com/web/inde... Sice je to až v Ostravě, ale to už je na Tobě, jak moc je chceš :)
Odpovědět
@misalka88 O Ostravě, Brně vim ale přes celou republiku nepojedu jsem z Karlovarského kraje ... vim i o Uherském Brodě to jsem si samozřejmě zjistila proto se ptám na západní čechy .. V Praze je nemaj no, to mi odepsali teď a kde jsi zjistila, že v Liberci taky ne? Z Prahy mě právě odkázali na Liberec @karlajasmine Děkuju moc!
Odpovědět
@karol89 já mám odtamtud šaty a vím že MS co je na stránkách tak je i u nich, takže se určitě zkus ještě přeptat, ale pokud to tak stále platí, tak je nemají :-| vím že spolupracují s Maggie v Praze, ale ty je taky nemají bohužel no.
Odpovědět
@misalka88 Už mi z Liberce odepsaly .. mají je tam ale půjčovné 12 500 je extrém :-D Ale přišla jsem na jiný způsob .. uff už mi z toho jde hlava kolem a to máme svatbu "až" v září
Odpovědět
@karol89 tak to je stesti a smula zaroven, chapu ze kazdy neni ochotny dat takovou sumu, ale pri prvnim zkouseni treba kdyz si je zamluvis tak maji slevu 20% a to je uz celkem dobry, taky mam odtamtud saty za tuhle cenu, ale to zalezi na tom, kolik je pro Tebe strop no :) sly by urcite nechat usit, ale pokud se maji podobat originalu a hlavne kvalite pouzite latky a zpracovani,, tak to bude asi jeste za vic nez pujcovne no.
Odpovědět
@misalka88 to mají jen v tom Uherském Brodě, z Liberce mi nic takového nenapsali .. a v tom Brodě to je 10% ale i tak .. půjčim si šaty za 12 500 nebo si nechám ušít na míru a půjčim si je za 4500? to je rozdíl jak blázen .. za půjčení bych tolik nedala ani kdybych na to měla :-D koupě by byla něco jiného .. to se ty peníze aspoň trochu vrátí .. v salonu kde jsem se ptala šijí šaty na míru s tím, že si je nechají a půjčí mi je za 4500, kdybych je chtěla odkoupit tak by mě vyšly na 12-14 tisíc .. no hlavně, že mám konečně vybráno ..
Odpovědět
@karol89 oni to asi nikde nepisou, ale ta sleva plati pri zamluveni pri prvni zkousce. Ale chapu ze na ceny pujcovneho jsou odlisne nazory. A ktere jsi nakonec tedy vybrala?
Odpovědět
@misalka88 tu informaci mi psali z toho Brodu, že u nich 10% když je budu brát hned .. nevim jak jinde ale stejně to moc neubere, když se jedná jen o půjčení .. no stále chci tyhle ale nechám si je ušít na míru .. i když nosím vel. 38 trička, tak bůh ví jestli bych se tdo těch jejich 36-38 nacpala v mým poprsím :-D takže si je nechám ušít na míru s menšími úpravami .. do Liberce bych ale sjela je vyzkoušet, spojila bych to jako víkendový výlet s dcerkou. Abych vůbec věděla jestli mi něco takového sedne a jestli bych radši neměla mít ramínka ...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?