Svatební šaty Maggie Sottero ušití

Ahoj všem :) Moc prosím, nedostala už se některá nevěsta dál než já a nezjistila, kde by se dali sehnat šaty podle návrhářky Maggie Sottero levněji?Popřípadě, neriskla jste některá objednat z aliexpresu apod, ocením i doporučení na šikovnou švadlenku, která by zvládla ušít za rozumné peníze podobné? :-) Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, cenu odhaduji od 15 tis. výše. Netuším, co pro Vás znamená pojem " rozumná cena", pokud nechcete riskovat internetovou koupi, poradila bych Vám, stanovte si rozpočet a oslovte profesionály, šaty se dají pořídit i levněji a i bez použití krajky budou mít své kouzlo. Hodně štěstí při výběru! Magda Samlíková
Odpovědět
@rluci Některé modely Maggie Sottero jsou dost zdobné, takže cena by byla vyšší. Také nejde dělat kopie značkových šatů, jen podobné střihem a materiálem. Uvědomte si, že šaty se sukní z několika vrstev, případně i s vlečkou, nepořídíte za 4-5000. Jestli vám bude někdo nabízet šaty za podobnou cenu, bude to zcela jistě čínská kopie.
Odpovědět
Profilova fotka
I já bych řekl že cena obdobných šatů bude začínat na 15 tis a více dle detailů a využitých materiálů bylo by dobré vědět jaká je vaše konkrétní představa. ev mohu nabídnout osobní konzultaci u mě v ateliéru.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,mohu vam zhotovit šatky na míru dle vaseho přání..šiju originální (jiné nez nabizi konfekce) svatebni saty,v pripade zajmu mne prosim kontaktujte na tel.775376243..a domluvime se na konzultaci,cene,materiálu.Hezký den Rena
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?