Svatební šaty Jasmine Bridal. Kde je seženu?

Profilova fotka
Ahoj, nevíte náhodou některá kde by se daly šaty této značky sehnat? Případně objednat? Nebo neznáte nějaké salony v okolí Brna? :-)
Odpovědět
Ahoj Marti, já vím o svatebním centru Princess, kde mají velký výběr svatebních šatů téhle značky.Bohužel je to až v Uherském Hradišti. Jinak když jsem si zkoušela tuhle značku najít na internetu, tak jsem našla ještě nějaký svat. salon Barborka a taky Jasmine, ale bohužel nevím, kde to bylo. Adresa mě nezajímala, ale snad ti to pomůže..
Odpovědět
Profilova fotka
@andrysandrys Děkuji moc :) kouknu na to. Mě to právě stále vyhazuje anglické stránky :-( Moc se mi ty šaty líbí a když tak koukám do Bazaru jak je tam holky prodávají fakt mě zaujaly. Akorát, že já mám 182 cm bez podpatků, takže asi na bazaru nekoupím :-( tak hledám jinde
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já tam jdu tento týden.Jenže mám opačný problém.Mám jen 158 cm a po malém jsem trochu přibrala. Sama jsem zvědavá, jak dopadnu. Šaty v tvém albu jsou přesně moje představa. Asi máme stejný vkus ;-)
Odpovědět
Ahojki, pokud umíte trošku anglicky (nebo za pomoci googlu), můžete zkusit anglické shopy. Já jsem měla taky problém, jsem hubená a hodně vysoká, ale bylo tam hodně šatů na různé velké nevěsty. Snad něco dopasuju i na sebe :-D. Povídala jsem si asi se třemi švadlenami, a pokud jsou nařasené nebo s volány, dají se někdy pár čísel popustit. Pro inspiraci: http://www.preloved.co.uk/fuseaction-...
Odpovědět
Profilova fotka
@andrysandrys super děkuji, tady si snad i vyberu, I když já mám ještě času do svatby dost. Ale zatím koukám tak co by se mi líbilo. A Jasmine vypadá zajímavě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nefer13 Nějaké základy mám. tak snad by se dalo i domluvit. Ty sis je tady přímo od nich objednávala?
Odpovědět
Právě se o to snažím, a holky mi dost často odpovídaly velice ochotně na dotazy, jedna dokonce i z Austrálie :-D V USA a Austrálii a UK si totiž dost často šaty kupují a potom se jich za nějakou dobu zbavují. V Polsku jsem hledala taky, ale tam moc velký výběr nebyl a většina inzerátů, sice fungovala ale nebyla aktuální, takže šaty už byly třeba i rok prodané. Právě sedím na Ebay a sleduju aukce. Snažím se sehnat značkové Soterky za co nejmíň, což dá práci, a protože mám svatbu v červnu, trošku mě to už honí. Ale pokud chceš, můžu ti pak napsat, jak jsem dopadla. Taky mám skoro 180cm a k tomu velikost 36, takže ti dost rozumím.
Odpovědět
Profilova fotka
@nefer13 určitě dej vědět :-)
Odpovědět
Tak jsem si šaty objednala z Ebay od jedné australanky. Byla s ní dobrá domluva, rychle odpovídala a minulý týden šaty poslala. Tak jsem zvědavá, kdy dorazí a jak budou vypadat, přece jen je to dálka. Už se na ně těším. (Maggie Sottero Victoriana). Trošku se bojím té délky, ale mají několik záhybu vepředu a možná půjdou popustit.
Odpovědět
Profilova fotka
nefer13 prosim te a jak si to platila,?
Odpovědět
@laskala Přes Paypal, Ebay to snad ani jinak nedovoluje, nejsem si jistá. Dokonce jsme se potom domluvily, že jí doplatím poštovné (na Ebay měla poštovné jen pro vnitrostátní zásilky). Taky jsem to posílala přes Paypal (respektive posílal to můj Drahý, který má Paypalový účet). Dneska mi přišlo oznámení, že šaty dojely na Ruzyni a leží na celnici. Poslala jsem mailem plnou moc, aby to mohla převzít Česká pošta. Pokud by na to bylo ještě nějaké clo nebo DPH, tak to potom doplatíš podobně jako dobírku a ještě asi 100Kč stojí to, že to Česká pošta vyřídí. Posílala jsem to mailem, odpověděli mi obratem.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem si taky hledala svatební šaty Jasmine Bridal a našla jsem, že jsou v Uherským Hradišti v Princess a pak ještě v Kladně v Sofii. Ale nevím, jestli chceš kvůli tomu jezdit tak daleko... :-)
Odpovědět
@martina_r1 Chtělas vědět jak jsem dopadla :-D Tak mi šaty právě dorazily domů. Jsou to originál Maggie Sottero model Victoriana. Velikost je 6 (USA) a sedí dokonale. Vyřizování, jakmile to přišlo do republiky, bylo super, v pátek jsem jim napsala co potřebovali a ve středu mi šaty přišly. Zaplatila jsem asi 10 500Kč té australance která je prodávala (šaty + poštovné do ČR), a dalších 1700Kč teď v ČR za doručení apod. Takže běžnou půjčovní cenu v Brněnském salonu jsem přesáhla o pouhých 700Kč. Šaty jsou sice skrčené ale opravdu přesně podle originálních fotek a popisů. Nemůžu říct nic proti, a to jsem na sobě měla hromady šatů. Prostě čisté nadšení.
Odpovědět
Profilova fotka
@nefer13 Tak to je paráda :-) fakt, jsem ráda, že konečně slyším i nějaká pozitiva :-) a kdy se budeš vdávat?
Odpovědět
@martina_r1 Posledního června, už bylo tak akorát, aby šaty dorazily. Tak byl to risk kupovat něco bez zkoušky, ale udělala jsem to tak, že jsem si v salonech zkusila různé šaty, seděly mi skoro všechny, ale pak se mi při cenách půjčovného podlomily kolena. V Brně za skoro ty samé chtěli půjčovné 11500Kč. Tak to celé tady vypisuju, abych podpořila ty, co si kupujou šaty takhle. Na peníze to vyšlo skoro stejně a šaty jsou moje. Ještě budu muset zaplatit nějaké čištění, žehlení, půjčení závoje apod. Ale to už nebudou velké výdaje. Pokud chceš ještě něco vědět, tak se ozvi 8-) Podle toho co píšeš, to vypadá, že jsi zatím moc pozitivních ohlasů neměla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Volala jsem do Sofie a tam uz pry nemaji kolekce od roku 2009 nebo tak neco, tak jsem pak nasla, ze velke zastoupeni ma v Praze salon Brigit, ale jeste jsem tam nebyla, tak uvidime :)
Odpovědět
Jsem zapomnela dodat, ze taky totiz shanim jeden model asi z predminule kolekce, tak snad budu uspesna :D Je to model T142001
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@vienav Povedlo se ti sehnat šatky?
Odpovědět
Zatim se stale rozhoduji mezi dvema modely, byla jsem nakonec v tom salonu Brigit a tam maj Jasmine modelu hodne a jsou moc pekny a dobre sedi, takze uvidim... Preci jen mam jeste hodne casu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ano, již od začátku roku 2011 spolupracujeme s Jasmine a od Zaří jsme se stali výhradním zástupcem této značky v Čr. Více informací najdete zde v profilu nebo na stránkách! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Do Prahy nám právě dorazila celá nová kolekce Jasmine Collection, od úterka dál přijímáme objednávky na zkoušení!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?