Svatební šaty jako společenské?

Dobrý den, zdravím všechny nastávající nevěsty i mladé paní a prosím o Váš názor... Zajímá mě, zda bych mohla své svatební šaty použít i jako společenské? Svatbu jsme již měli a mě se tyto šaty opravdu moc líbí a ráda bych si je ještě někdy vzala. Hledala jsem různé informace o dress code, co se týče stylu šatů, nějaké informace jsem našla, ale k barvě a podobně nic :-| Tak se chci zeptat na Vaše názory. Fotografie přikládám, šaty mají barvu ivory, což na fotkách není vidět, tam je to dost přesvětlené. Jsou velmi jednoduché, řekla bych skoro minimalistické, sklidily obrovský úspěch a hlavně jsem se v nich cítila krásně. Rozhodně nemám v plánu si je brát na "obyčejné" plesy, ale spíš významnější společenskou událost - galavečer, opera a podobně. Kdesi jsem četla, že se světlé šaty na podobné akce nehodí, ale nejsem si tím moc jistá, vzhledem k počtu dam ve světlých plesových šatech, v divadle a podobně. Děkuji předem všem ta jakýkoli názor nebo radu, třeba jako šaty upravit nebo čím je doplnit! Barvit je ale určitě nechci :-D Pavla K.
Odpovědět
Za mě klidně ano, jen bych si nechala u švadleny ustrihnout vlečku a zarovnat je jen do kulata. Takovéto šaty se jistě dají dále vhodně využít třeba na plesech. Do divadla bych v nich na premiéru opery ale nešla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych doporučila je nechat zkrátit, třeba kus pod kolena. Takhle dlouhé vypadají hodně svatebně. Ale když budou kratší, tak se budou určitě hodit i na společenské akce.
Odpovědět
Moc děkuji za názory! Vlečka je opravdu dost svatební "doplněk" šatů:) Mě se líbí, že jde docela pěkně připnout k boku a dělá na šatech vzadu druhou vodu. Pěkně to jde vidět na první fotce. Čeká nás v práci - škole oslava velkého výročí, 100 let a bude to galavečer v divadle, tak jsem si říkala, že bych je mohla provětrat tam ;-) Krom zkrácení napadá někoho ještě třeba nějaký doplněk? Já uvažovala nad nějakou šerpou, nebo způsobem jak překrýt část zhruba od pasu dolů, nějakou poloprůsvitnou látkou, třeba i se vzorem a tím tu "svatebnost" trochu popřít... :-) Díky předem všem za nápady!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?