Svatební šaty hned v prním salonu, udělaly jste to tak?

Profilova fotka
Holky, vybrala jsem si mé vysněné šaty hned v prvním salonu a zamluvila si je....Udělala jste to tak ještě některá?? Nebo jste obešla těch salonů víc?? Vím určitě že tyhle by jinde nebyly, ale zas je škoda že jsem se hrála na nevěstu jen v jednom salonu... :-)
Odpovědět
1
2
@lorrelai Pokud se ti líbí, padnou a jsi si jistá, že jsou to ty pravé, stačí navštívit jeden salon. Já navštívila dva a teď se nemůžu rozhodnout, které šaty vybrat. Podle mého názoru, čím víc toho člověk projde, tím je nerozhodnější!
Odpovědět
Profilova fotka
@lorrelai Taky jsem si vybrala hned v prvním salonu a nikde jinde jsem už nebyla. Trochu mě mrzí, že jsem si toho zkoušení tolik neužila, ale šaty se mi pořád líbí, jsem s nimi moc spokojená... :)
Odpovědět
Já prošla asi 8 salonů a chvílemi jsem byla fakt otrávená, že nemůžu nic pořádnýho sehnat. Nakonec v tom poslední, do kterého jsem ani nechtěla už jít, jsem našla ty pravé. Obě varianty mají své pro a proti. Když člověk navštíví víc salónů, tak pak mu nehlodá v hlavě, že co když někde mají něco lepšího. Ale na druhou stranu mě to moc nebavilo to obíhat, takže pokud na ty své narazí v prvním salonu, tak má ušetřený čas a nervy, že nikde není, to co hledá. Já třeba vůbec nevěděla ani co hledám, ale když jsem ty poslední šaty uviděla, bylo to jasný. Do teď jsem moc nechápala, jak nevěsty píšou, že to cítí, že jsou ty pravé. Ale opravdu podle mé zkušenosti to tak je, že nevěsta pozná, že ty šaty jsou pro ni jak dělané. Takže za mě pokud víš, že jsou to tvé vysněné šaty, tak bych to neřešila.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si šaty vybrala také hned v prvním salónu :-) Měla jsem, ale vytipované z internetu, které chci.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si vybrala taky šaty hned v prvním salonu.Byla to láska na první pohled a skvěle mi i sedly.Takže není co řešit.:-)
Odpovědět
Vybrat šaty hned napoprvé byl můj sen, který se mi naštěstí splnil :-D Největší hrůzu jsem totiž měla z toho, že budu objíždět salony jak blázen a rvát na sebe milion šatů... :-P
Odpovědět
Musím se přidat. Po vyzkoušení snad 25-ti mnou předem vytipovaných šatů v jednom jediném salonu mi paní majitelka přinesla jedny šaty, které jsem si nevybrala. A světe div se, byly to ty pravé! Takže už ani nemělo smysl chodit někam jinam. Taky jsem si pak říkala, jestli není hloupé a divné si vybrat hned v prvním salonu, ale když jsem se v nich viděla a spolu s mámou jsme udělaly jedno velké ACH, tak by obíhání dalších salonů prostě nemělo smysl. :-)
Odpovědět
Taky jsem dnes navštívila první salon, paní na mě navlíkla různé typy šatů a já, která chtěla krajkové (a rozhodně ne nahá ramena), jsem se nejlíp cítila v hladkých, jednoduchých s holými rameny:-) Už jsem si je předrezervovala a i vzhledem k ceně asi jinam nepůjdu...
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, díky moc holky.... Takže su klidnější a nemám špatné svědomí že jinam nepujdu-i když hraní na nevěstu většinou bývá jen 1x v životě :-D ale zas je pravda, že tyhle jsem si oblekla a cítila jsem se jako princezna a jak píše @aninka , udělaly jsme ACH :-) Takže jsem si šaty zamluvila a zaplatila zálohu... Cena je sice hodně vysoká, ale z nové kolekce z Pronovias to opravdu STOJÍ ZA TO! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla ve vice salonech, ale nakonec jsem koupila saty, ktere jsem chtela uz od zacatku. :) Hod sem fotky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
...Protoze ja jsem se presne bala toho, ze treba nekde maji neco lepsiho, ale uz jsem mela vybrano od prvni zkousky satů a to, co na me navlekali jinde, to byla proste katastrofa. :) Svoje maturitni jsem si taky vybrala hned pri prvni zkousce. Ja myslim, ze tak to proste funguje...
Odpovědět
Taky jsem si vybrala v prvním salonu, celkem jsem na sobě měla jen čtvery šaty a rozhodně nelituju. Ty nakonec vybrané mě na ramínku vůbec nezaujaly, ale na radu paní ze salonu jsem do nich vlezla a jiné už ani nechtěla :-) Je tedy fakt, že jsem po žádném obíhání salonů a zkoušení milionů šatů ani netoužila, spíš jsem se toho bála 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
@lorrelai A jaké sis vybrala Pronoviasky? Já nakonec pujdu do Oceanie. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anianka Tak u Pronovias clovek nemuze sahnout vedle - ja mam Palamos. :) Byla jsem i v jinych salonech, ale opravdu se to neda srovnat. nejde jen o design, ale hlavne o kvalitu, ja mam velka prsa a uzky hrudnik, takze mi jinde korzety delaly dost... divne veci :D Korzet, ktery jsem vybrala, me pevne drzi a rekla bych, ze dela hezkou postavu, na to, kolik vazim. :) Perfektne zakryje, ze jsem celkem baculka. :)
Odpovědět
Profilova fotka
...budu mít LICERIA.... Sou úžasné a sukni mají jako kapky rosy.... :-)
Odpovědět
@laalinaa Podívala jsem se k tobě do alba a opravdu ti tvé favoritky moc moc sluší!! Já měla opačný problém. Prsa skoro nemám a celkově jsem taková kostnatá, takže jsem se strachovala, zda šaty na sebe najdu. Chtěla jsem aby mi dělaly pěkný dekolt (nechtěla jsem korzet) a přitom abych na sobě neměla tunu látky a nezanikla v nich (takže jsem nechtěla ani bohatou sukni).. Hold si toho moc vymýšlím :-) . A musím říci, že spokojenost obrovská i s přístupem v salonu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si vybrala šaty, které jsem měla na sobě jako první...i když jsem měla chvilku povhyby (oproti některým jiným mi připadaly docela těžké), ta něco uvnitř mě mi říkalo, že tyto jsou ty pravé. Měla jsem je předvybrané z internetu.
Odpovědět
Profilova fotka
@anianka Dekuju za kompliment. :) Oceanie si zkousela v Nuance kamaradka, je malinka a hubenoucka a uplne super! Pred tim si zkousela nejake hodne upnute krajkove a jako... krasny, mohla by si to dovolit, ale trochu nevyrazne a skoro by se mezi hosty ztratila, pokud by treba nemela zavoj. V techto, ktere sis vybrala, hned prokoukla, udelalo ji to zenske tvary, no proste bomba. :) Hod sem fotky, jak v nich vypadas ty. Za me urcite lepsi nez Urdiel - material i dekolt krasa, ale pokud rikas, ze jsi hodne, hodne hubena, nemyslim, ze by to vypadalo uplne dobre. Do tech satu se oblekaji vsechny hubene divky, protoze vi, ze v tom nebudou vypadat jako velryby (napriklad kdybych se do toho navlekla ja), ale nakonec slusi opravdu jen nekomu a je treba mit zensky tvarovanou postavu, uplne vyhuble divky muzou vypadat trochu jako... roura. :) Ale nevim, jak jsi na tom ty, treba melu hlouposti. :)
Odpovědět
@laalinaa Díky! Nakonec jsem nefotila, měla jsem tam největší kritičku a riskovat, že je nastávající zahlídne na fotce jsem nechtěla. :-D Ale ohledně té rourovatosti Urdielek, když ty šaty sedí, tak vypadají dobře, působí velmi sexy i na hubené. Ale ty Oceanie jsou něžné a z ženské udělají opravdu tu "nevinnou" dívku. A musím říct, že se závojem vypadají ještě lépe než bez závoje. :-) Takže za mě určitě Oceanie. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě je lepší si vyzkoušet více šatů - typů, a i ty které Vám na první pohled nepadly do oka :-). Je dobré vyhradit si jeden celý den a vyzkoušet šaty z různých materiálů, tylové, z taftu, šifonové, celokrajkové, a střihů, antický rovný, a-line, střih mořské pany/trumpety, balónové, empírové..., a pořídit si fotky ze zkoušení. Ale já vždycky říkám, aby se zákaznice řídila srdcem, ty pravé poznáte hned na první ozkoušení :-) Přeji hodně štěstí při výběru
Odpovědět
@lorrelai ja to mela uplne stejne a uplne stejne jsem si pak rkala, ze mne mrzelo, ze jsem si proste "nehrala"delsi dobu...ale zas je lepsi vedet hned, ze jsou to ty prave, nez se nemoci rozhodnout a hledat a hledat....kolikrat si to tak rikam kdyz vidim, jak tu nektere slecny davaji fotky z xy salonu a porad ne a ne vybrat ty prave :)
Odpovědět
@lorrelai Já jsem to tak udělala a dokonce jsem si zamluvila první šaty, které jsem vyzkoušela..:-) sice jsem si pak zkusila ještě jedny, to už jsem ale stejně věděla, že je nebudu chtít a stejně mi ani nesedly. Já osobně si myslím, že nemá cenu vybírat z 50 šatů, většinou nevěsty vybírají tak dlouho až přeberou.. všechny šaty jsou krásné.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja to mam pravy opak....a cim vic satu zkousim tim vic jsem zmatena a stenne ono ACH neprichazi. Takze pokud si to tak mela, bud uplne v klidu a nemotej si hlavu dalsim zkousenim ;) Ja snad ty ACH taky brzy najdu ;)
Odpovědět
také jsem si šaty vybrala v prvním salonu, byla jsem ráda, že se mi líbí, sedí mi a i to, že už nemusím objíždět další salony, protože mě to zkoušení zrovna dvakrát nebaví... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ze své zkušenosti vím, že nevěsty dělají velkou chybu ve způsobu zkoušení: mají pocit, že čím více salonů objedou,tím bude jejich výběr lepší a přitom hned v tom prvním vyzkouší pouze něco, ne všechny typy střihů a materiálů a už pospíchají do dalšího salonu nebo naopak přijdou do dalšího salonu a hledají ,,stejné" typy šatů, které již zkoušely jinde...moje doporučení je: neodmítejte střihy u kterých si vy myslíte, že to nebude ono, nikdo vás nebude do ničeho nutit a je škoda nevyzkoušet i to, co jste původně neplánovaly...kromě toho, že si to ,,užijete", vás možná překvapí to, co jste si myslely, že nemůžete mít. Pro inspiraci se podívejte na našich stránkách na to, co přináší ty nejšpičkovější kolekce pro rok 2014...
Odpovědět
Já to měla také stejně, dala na recenze, jela do prvního salonu, konkrétně výše uvedený Delta Most a hned jsem si vybrala.Tímto bych chtěla ještě jednou poděkovat personálu, který se o mně skvěle postaral a byl mooooc ochotný..Myslím si, že obcházet více salonu je nesmysl, jestliže narazíte hned v tom prvním na ty ,,PRAVÉ,, Já osobně vyzkoušela asi 7 typů a pak se rozhodovala mezi 2 typy.vyzkoušela oboje 2krát, jukla na fotky a měla jasno :-)
Odpovědět
Ano, já si také vybrala v prvním salonu - Emmi Mariage v Dolní Lutyni. Ještě jsem je tehdy nezaplatila, sama paní majitelka mi doporučila, ať se zajdu podívat i jinde, ale jinde neměli zdaleka to, co jsem hledala a chtěla. :) Takže já jsme si taky vlastně vybrala hned v první salonu. :)
Odpovědět
Mám šaty z prvního a jediného salonu, který jsem navštívila. Pokud jsi se vším spokojená, nevidím důvod, proč to tak neudělat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si šaty také vybrala v prvním salonu. Obešla jsem ještě dva další, ale tam mě nic nezaujalo, protože jsem srovnávala s těmi prvními, takže jsem se vrátila do prvního salonu a zamluvila jsem si je ;)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mam hned z prvního a koupený z výprodeje za polovinu! ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?