Svatební šaty do Nigérie, máte zkušenost?

Ahoj všem, Chtěla jsem se zeptat, dala jsem zde na server do bazaru svoje svatební šaty. Ozval se nějaký pán z Nigérie, že je chce pro svojí ženu, jako dárek. Peníze, že mi pošle na účet. Já sama tomu moc nevěřím a neodepisovala jsem. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli s tím také nemáte některá zkušenosti? Děkuji :-)
Odpovědět
@lenkarum už tady taková diskuze pod názvem Pozor na nigerijský podvod existuje. Několik děvčat se tu už napálilo.
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodně bych do toho nešla :-)
Odpovědět
zkoušej to všude i na aukru mi napsala jedna, že chce notebook pro svého syna poslat, když za tu cenu může mít nový...
Odpovědět
No, já tady nekoukala :-) Jo, jsou to podvodníci, dívala jsem se i na internetu na nějaké članky. Ještě, že mám manžela, který mi to hned zarazil :D Nikdy jsem o tomhle neslyšela a když jsem si to vyhledala, tak se napálilo tolik lidí =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
jj, taky to tu nedávno jedna nevěsta řešila. Má jít o podvod.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dávejte si pozor, pán komunikuje slušně anglicky a je velice přesvědčibý. Pošle Vám dokonce i jakýsi doklad o zaslání peněz přes svou banku s upozorněním, že platba již nejde stáhnout a že mu můžete plně důvěřovat.Mne přemlouval , že chce šaty pro svou dceru a ta že na ně velice spěchá.Chtěl vědět číslo zásilky.......rozhodně je to podvod. Nikam jsem šaty neposlala, peníze mi samozřejmě nedošly..Poté co jsem odepsala, že šaty odešlu jakmile mi dojdou , už se mi neozval.Dávejte si pozor ;-)
Odpovědět
Jednoznačně podvod;-(
Odpovědět
celé je to tady: http://www.beremese.cz/diskuse/mojasv...
Odpovědět
JJ nemá cenu ani řešit s takovm člověkem něco. Takhle fungují klasické podvody a bohužel i v dnešní době tomu hodně lidí podlehne.......................... Už jsem to uváděla u jiné diskuze, ode mě chtěli všechny modely šatů, které mám k dispozici. Moc mě to pobavilo. Fakt jeden z nejprůhlednějších podvodů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?