Svatební šaty - délka k botům

Profilova fotka
Ahojky holky prosím Vás chci se zeptat jak jste to měly Vy ohledně botů ve svatební den. Mám krásné lodičky (10 cm) podpatek...ale potom vím, že celý den v nich nevydržím a chci mít balerínky. Problém je v tom, že šaty budu mít upravené podle lodiček a mám strach, abych si potom po šatech nešlapala, když budu mí balerínky. Nebo přemýšlím ještě o sandálkách na klínku, které bych mohla využít už pak i na normální chození a jsou přece jen pohodlnější na pohyb..:) Předem děkuji za názory..:)
Odpovědět
Taky nad tím přemýšlím, ale asi na přezutí budou boty aspoň s nějakým podpatkem, protože by to byl jinak vopruz pořád šaty při každém kroku nadzvihávat aby se nepřišláply.
Odpovědět
Můj názor je, že boty nejsou vidět, ale pokud je budeš celý den "cítit", tak to asi nebude zrovna příjemné. Osobně budu mít podpatek cca 6-7 cm kvůli šatům, balerínky mi nevyhovují, ale spíš bych volila, co je vám příjemné. Jinak si plánuji koupit boty, které bych pak mohla nosit k sukni v létě :-) S klínkem si nejsem jistá, mám dvoje jiné boty na klínku (ten vysoký klínek) a jsou sice pohodlné, ale pod svatební bych si je nevzala, protože pod tím klínkem bych nemusela cítit, že stojím třeba na schodu nebo tak něco, ale tady jde o typ boty ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?