Svatebni saty Brno a okoli

Holky, kde jste si pujcovaly saty? Jsem po porodu a nemam zrovna idealni velikost 38, spis 40-42. Daji se sehnat hezke princeznovske saty? Dekuju za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme z OL kraje ale vzhledem k nízkému půjčovnému k nám jezdí hodně nevěst právě i z Brna a Boskovic. Máme šaty od vel. 36-do 58 převážně autorské modely.Maximální půjčovné je 2500,- Na našem FB jsou nově přidané modely, ostatní informace najdete na stránkách.
Odpovědět
ahoj, byla jsem moc spokojená se svatebním salonem Adeleine, Brno, Purkyňova.
Odpovědět
Ahoj, já jsem počítala, že si půjčím šaty tak za 12 tisíc a nakonec jsem sama sebe a přítele překvapila, že jsem si sehnala nové šaty k půjčení za 7 tisíc ve svatebním salóně Paloma (Masarykova), mají tam od jedněch šatů více velikostí, takže výběr je. Princeznovské šaty taky najdeš v El (Hybešova), ale tam byla obsluha strašně nepříjemná a neustále mi cpala šaty slonová kost, šampaň, byť jsem chtěla bílé a i v ostatních salonech se obsluha shodla na tom, že mě to přidává léta a že nejlepší pro mě jsou bílé. Každopádně tam jsou nádherné šaty a malá rada na závěr, často mívají akce, že když si šaty zamluvíš hned na první návštěvě, tak dostaneš 20 % slevu, proto si tenhle salon nech jako poslední návštěvu, kdyby sis tam vybrala, abys ušetřila.
Odpovědět
Ahoj, já mám šaty ze salonu Paulina (Údolní) a jsem moc spokojená. Velmi milá obsluha a šaty moc hezké. Mají i větší velikosti. Takže za mě doporučuji tento salon :-)
Odpovědět
Kolik se pohybuje půjčovné v salonu Paulina a Adeleine? děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikkki Já mám taky z Pauliny...mně stály 7500,ale dostala jsem 500kč slevu za rozhodnutí do 3dnů, podvazek zdarma a veškerá výbava (závoj, spodnička, deštník, rukavičky..)je taky v ceně...obsluha velice ochotná a vstřícná...:-)
Odpovědět
@elkaem @nikkki: presne jak pise alkaem, jen jsem je mela za 6.900,- (loni v listopadu)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla zkoušet v salonu El a byla jsem moc spokojená - šaty krásné a kvalitní.
Odpovědět
já jsem si vybrala nakonec z nové kolekce a stojí mě 8.900 Kč, ale s veškerou výbavou jak píše elkaem. A myslím si, že jsem tam taky dostala nějakou slevu za rychlé rozhodnutí.
Odpovědět
Holky a ta Paulina je v Brně jo? a objednaly jste se telefonicky?
Odpovědět
Holky jste zlate , diky moc.
Odpovědět
Já si nechávala šaty šít v Mikulově v salonu Madora a jsou úžasné. Paní je velice ochotná a hlavně šijou na míru, pokud člověk nemá úplně konfekční velikost je to nejlepší možnost. Dala jsem za ně 8500,- včetně závoje a podvazek zdarma.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj ja mam šaty ze salonu paloma s uplne super taky jsem myslela ze dam víc ale vyšly me na 7000 uzasny vyber skvela obsluha😊
Odpovědět
Neoporučuju salon El, šaty už tisíckrát nošené, pujčovné drahé, obsluha děsná.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Můžeme Vám také půčit šaty v rozumné cenové relaci anebo nechat ušít. Svat.salon dream Merhautova 55,Brno
Odpovědět
Doporučuji salon Paulina na Údolní ulici. Velmi milé prodavačky, platila jsem 8 000 Kč, v ceně všechny doplňky, co si řeknu, navíc mi i ušijí bolerko. Také mi půjčí na den závoj, abych si mohla vyzkoušet účes u kadeřnice. Zkoušet můžeš své vybrané šaty kolikrát chceš...jsme spokojená :-) Jinak z širšího okolí mi byl ještě nabídnut svatební salon v Košíkově, prý velký výběr a nízké ceny, ale už jsem se tam nebyla dívat.
Odpovědět
@jarunka88 Ahoj, já se vdávala po porodu taky a prodávám šaty tady na bazárku, skryly mi bříško a velikost jsem měla stejně jako ty, tak mrkni jestli chceš.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?