Svatebni saty...bile nebo kremove?

Holky co myslite..jsou pro brunetku lepsi bile nebo smetanove svatebni saty?
Odpovědět
jen podle vlasů se usoudit nedá. záleží i na barvě kůže a celkově na typu.:)
Odpovědět
obecne bila slusi jen maloktere neveste, ale jen podle vlasu se to neda rict, navic i kremova ma spoustu odstinu
Odpovědět
Profilova fotka
@vargousek Ahoj je to asi dost individualni, zalezi taky na odstinu pokozky, atd. Mne osobne bile saty moc neslusely, nakonec jsme mela kremove a ty mi padly skvele, na fotkach vypadaji temer bile, takze se nemusis treba bat, ze bys nevypadala jako nevesta (viz muj fotoblog :-) )
Odpovědět
Jasná bílá sluší jen výrazným tmavším typům. Většina českých děvčat má světlou pleť a vyhovuje jim spíše lomená bílá, ivory nebo smetanová barva.
Odpovědět
Já jsem tmavší typ a vždycky jsem chtěla zářivě bílé - vypadaly na mě hrozně - moc velký kontrast...taky paní říkala, že většinou typům jako já (tmavším) tyhle zářivé nesluší. Proto jsem zvolila odstín Ivory, který je taky bílý, nikdo by neřekl, že to bílá není - jen pokud vedle sebe postavíte šaty zářivé tak to poznáte, jinak bomba. Takže určitě vyzkoušet všechno a na první pohled se pozná, co jo a co ne :-)
Odpovědět
Já jako blondýna mohla mít jen čistě bílé.... V ivory šatech jsem vypadala "zašle", všichni mě vždycky v salónech oblékli do ivory šatů, ale jakmile jsem zkusila bílé, všichni se shodli, že já musim mít jedině bílé. Chce to zkusit, jinak se to nepozná ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?