Svatební šaty, ani krátké ani dlouhé

Ahoj, potřebovala bych poradit. Líbí se mi představa šatů, které mají, buď tedy dlouhý rozparek vpředu, nebo přímo dvě vrstvy - krátkou a dlouhou sukni. Vzaly byste si některé z těchto šatů? Nebo máte jiný tip?
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne, šaty jsou krásné, já osobně mám šaty dlouhé, protože jsem malá, ale pokud má žena dlouhé nohy, tak tento typ šatů vypadá elegantně. Za mne 4 a 8 ;-) ale ještě bych pohledala, nezdají se mi tak moc svatební, pokud to tedy nemá být účel.
Odpovědět
Měla jsem krajkové šaty, které byly vepředu krátké nad kolena, a vzadu dlouhé nad kotníky. Spodní saténová vrstva byla krátká a všude stejně dlouhá a vrchní krajková byla delší. Nicméně chce to dát pozor na kvalitu materiálu a střihu, aby to nevypadalo lacině. A taky dobře zvolit boty, protože hodně vyniknou. Hodně se mi líbí šaty které jsou krátké a je na ně dlouhá připínací sukně.
Odpovědět
@schneegast Já nejsem úplně fanda těch hodně načančaných. Většina takových, co by byla načančaná a i hezká, člověk by se nedoplatil :-).
Odpovědět
@stastnevdana @schneegast Tak ještě toto?
Odpovědět
@biscuitka První dvoje jsou fajn, ten zbytek už začíná zavánět laciností.
Odpovědět
@stastnevdana Děkuju, já musím říct, že mě se nejvíce líbí tyto. Už delší dobu uvažuju pořídit si podobné, ale nevím, zda nejsou moc "vyšinuté" :-D. Jen se mi nelíbí, jak je ten korzet docela výrazně oddělený od sukně. To bych musela ještě domyslet. :-)
Odpovědět
@biscuitka Já bych tu spodní sukni trošku zkrátila, aby byla nad kolena. Ale jinak proč ne. Jsou elegantní a hlavně jiné.
Odpovědět
@stastnevdana To je asi pravda, byla by lepší krapet kratší.
Odpovědět
Když má žena pěkné nohy, neváhala bych. Tento typ šatů ("dva díly" - krátká upnutá sukně a na ní druhá, nadýchanější) patří mezi trendy svatební sezony 2016/17, některé jsou opravdu krásné... Jen je třeba dát si pozor, aby se jednalo o vkusný model a ne kýčovitou napodobeninu luxusního kousku. :)
Odpovědět
A nechávaly byste dlouhou sukni téměř úplně přes malou, nebo tak, jako na té poslední fotce?
Odpovědět
@biscuitka Určitě odekrýt! Jako na poslední fotce. Překrytí už zcela změní styl šatů... Navíc vrchní sukně může být odepínací a několika málo pohyby se ze svatebních šatů stanou šaty na večerní svatební party :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám krátké šaty a na nich připínací sukni s mašlí. Sukně je šitá přímo pro mě. Nelíbí se mi ty klasické těžké šaty, které jsou v každém salonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem vždycky obdivovala a přála si jednou na svatbě takové šaty jako měla kdysi Čolito (Milagros) :))))))) Už mě to ale přešlo :))))) Každopádně, pokud máte krásné dlouhé nohy, bude to bezva :)))))
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v tomto stylu Vám mohu nabídnout několik modelů v různých barevných variacích. Šaty lze případně využít i jako popůlnoční :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?