Svatební šaty Aliexpress ZKUŠENOST

Ahoj, chtěla jsme se zeptat jaké máte zkušenosti s objednáním šatů u Aliexpress ? Došly Vás šaty alespoň podobné inzerovaným? Popř. neobjednával si někdo tyto šaty? http://www.aliexpress.com/item-img/Fr... Popř. nemáte někdo fotky šatů zakoupených na těchto stránkách? Děkuji za odpovědi
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Zdravím :) Jak jsem zde nedávno psala: Tak z vlastní zkušenosti svatební šaty z Aliexpress nedoporučuji :( všichni radí, ať objednáváte o velikost vetší, tak jsem to udělala, a dorazily mi opravdu velkééé...rozhodně o víc než o jednu velikost...na délku byl korzet hrozně dlouhý, a šaty byly dlouhé jen tak tak a to jsem byla bez bot a bez obruče. Jinak byli i jiné, což jsem s tím trochu počítala...sukně jen s jednou vrstvou tylu, kamínky jiné...Po dlouhé - opravdu náročné debatě s prodejcem jsem musela otevřít spor, protože jsem chtěla vrátit peníze, ale on nechtěl. Nakonec se do toho přidalo Ali a vše se dohodlo. Včera jsem poslala šaty zpět, a bude to trvat cca 30-40 dní, než jim to dorazí. Až to potvrdí, měli by mi poslat peníze zpět.
Odpovědět
Vlastní zkušenost nemám. Bohaté mi stačilo vidět, co holkam přišlo a ani mě nenapadlo vrazet do toho peníze.
Odpovědět
Já jsem objednávala z ebay a došly mi nádherné, jsou v albu, objednávám si tam i plesové šaty a spokojenost. Na ebay mi je šili přímo na míru.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si kupovala šaty na ebay.. přišli krapet jinačí, než na obrázku, ale to je logické- správné nasvícení a postava modelky udělá hodně. A měla jsem super šatky za pár korun.. ale neobjednávala jsem si je sama, ale přes paní, co si tímto přivydělává, šaty mi nechala upravit na tělo a zkrátit.. sama za sebe bych do toho asi nešla :-)
Odpovědět
Mohu se zeptat na koho se mám tedy obrátit na ebay? Díky. @michalelka
Odpovědět
Ahoj. Když jsem vybírala šaty, tak jedny z těch o kterých jsem vážně uvažovala byly právě tyto. Nabízejí je k ušití na míru na satyshop.cz http://www.satyshop.cz/?p=productsMor... (obchod z Týna nad Vltavou) Přijdou sice na víc, než u Ali, ale zase je lepší dohadovat se s někým česky. ;-) Když jsem s paní komunikovala, byla velmi vstřícná. Je možné, že i stejné šaty budou mít skladem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cumacekr Kupovala jsem je přes vasesaty.cz , ale koukám, že momentálně mají odstavení web :-(
Odpovědět
@miki_v Máte krásně šaty mohu se zeptat odkud je nakonec máte?
Odpovědět
@petramako Moc děkuji. :-) Šaty jsem si nakonec jen půjčila v Liberci salónu Angelika (nebyla jsem tak statečná, abych si je nechala někde šít) ;-) . Jsou to šaty Charisse od Maggie Sottero. Byly sice dražší, ale stály za to. ;-)
Odpovědět
Tak já šaty z Ali brala, vyšly kolem tisícovky a jsem spokojená. Jasně, na modelce vypadají jinak, ale jinak úžasné! Takže za mě ano
Odpovědět
@snecek87 nemáte fotky šatů v reálu?
Odpovědět
Mám, ale bez spodnice, a to není ono :) Ale už je na cestě, tak až bude, tak se pokusím vložit ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat, mohli by mně někdo napsat postup, jak nakupovat na aliexpressu? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@petramako ahojky, objednávala jsem úplně ty samé také z Alli a jsou naprosto dokonalé, kvalita prvotřídní, opravdu jak na obrázku, objednala jsem moji velikost a sedí mi perfektně! Pouze musí švadlena zkrátit, když je viděla, tak nemohla věřit za kolik jsem je koupila....že by je ona ušila tak za 15.000 - 20.000 Kč. Vyšli mě na .2.200 Kč + clo 800 Kč, to po mě chtěl už pošťák při předání...takže za mě určitě ANO
Odpovědět
Ahojky, a můžu se zeptat u jakého prodejce jsi šaty kupovala děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky uvažuji o nákupu šatů na aliexpress, můžete prosím napsat prodejce? Díky
Odpovědět
@terenika nemáte náhodou fotky šatů? U jakého prodejce jste je objednávala a jak dlouho trvalo něž Vám došly? děkuji za odpověď
Odpovědět
@terenika Můžeš sem dát fotku? Třeba i jen na věšáku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky dobrá zkušenost, šaty padnou přesně jen jsou delší ale to není problém zkrátit, zaslala jsem své míry a podle nich je ušili. Kvalitní materiál .
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty mám nyní u švadleny, příští týden jdu na zkoušku, tak Vám je vyfotím na sobě ať máte představu...doba dodání byla asi 8 týdnů, z toho týden leželi nesmyslně na celnici....kupovala jsem je u toho prodejce: http://www.aliexpress.com/item/WV207-...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj. Právě jsem tu narazila na uživatelku petulateplice, která si z Ali objednala stejné šaty. V profilu má fotky. Určitě Ti ráda poradí s případnými dotazy a snad se nebude zlobit, když sem její fotky přidám. :-)
Odpovědět
saty z www.satyshop.cz
Odpovědět
@terenika máte od mě zprávu
Odpovědět
Ahoj, přidávám fotku šatů, zkoušeno v Týně nad Vltavou (www.satyshop.cz). Stříbrný pásek s mašlí byl odepínací. Jsem malá, proto tolik nesedí.
Odpovědět
Ahooj všem :) já si svatební šaty koupila na Aliexpressu a jsem nadmíru spokojená, dodací lhůta byla 15-39 dní, šaty mi dorazily za 12 dní od objednání a jsou perfektní :-) jsou sice lehce pomačkané, ale božské a já jsem spokojená ;-) velikost jsem poměřila a sedli perfektně :-)
Odpovědět
Je vidět,že každý má jinou představu o kráse svatebních šatu.Kopie budou vždy jen kopie,levné jsou a levně i vypadají.
Odpovědět
Co je zač tady ten satyshop? to jsou šaty z aliexpress, akorát je přeprodávají?
Odpovědět
mě přišli šaty na převlečení z aliho a jsem také nadmíru spokojená..koukněte do alba :-)
Odpovědět
@janica252 Přesně tak, jsou to šaty z Číny. V celém "salonu" měly jedny originály Maggie, jinak hrůza! V takových šatech bych nešla ani zadarmo.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?