Svatební šaty Achara, kde je půjčují? Máte na prodej?

Profilova fotka
Nebo máte třeba některá na prodej? Moc děkuju! http://www.salonbella.cz/foto-detail....
Odpovědět
Profilova fotka
A nemohla by sis je dát ušít?
Odpovědět
@jitule1989 Jestli myslis svatebni saty Sincerity tak se staci podivat na jejich web http://www.sinceritybridal.com/store_... nebo si to zadat do ceskeho google 8-) a uvidis ze krome Belly a Mostu je ma jeste Adina. Ovsem kdyz si vyberu luxusni saty s porizovaci cenou desitek tisic tak musim taky pocitat s tim ze tomu bude odpovidat pujcovne. A asi nemuzu predpokladat ze je bude mit nekdo na prodej kdyz si vyberu saty z kolekce 2014 a v kalendari mi ukazuje dneska datum 4.1. 2014 8-) . Takze bud si pockam az budou v obehu aby byla sance je koupit z druhy ruky (coz do svatby asi nestihnes) nebo si na to pujcovny usetrim nebo si vyberu levnejsi ci si je necham fake usit a budu se tvarit ze jsou tomu podobne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sincerity z kolekce 2014 má v Brně Svatební ráj
Odpovědět
Ahoj,radeji si na pujcovne usetri,ani ta nej.svadlena je neusije a o materialu a tuzeni si muzes nechat zdat.To same plati i cinskych kopiich :-| .Jsou sice drahe,ale budou stat za to,uvidis!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u nás máme podobný model Ella Rosa BE156, záleží na tom, jakou potřebujete velikost. Máme k dispozici 40/42, případně lze zabrat.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitule1989 Ahoj. Tak přesně ty jsem si dnes zkoušela ve Valašském Meziříčí. Je to focené na mobil, takže kvalita nic moc. Ale na to, že takový styl jsem nehledala, tak mě překvapily. Vypadají moc hezky. Na fotce jsou bez spodnice.
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafa82 prosim jakou jsi na sobe mela velikost?? dekuji, moc ti slusi
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že 38-40. Docela mě zkracují, mám výšku 182cm. Cítila jsem se v nich dobře. Je spoustu šatů, které mě na ramínku nebo na netu vůbec neoslovily, ale když jsem je na sebe oblékla, tak to byly hezké. To co se mi líbio mi většinou nesedlo. Jakou sháníš velikost? Odkud jsi?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?