Svatební šaty a zkoušení - Ostrava - zkušenosti

..tak jsem prošla 4 salony, ve dvou byl přístup fajn a mohla sem se i vyfotit, ceny normální, max. 8 tisíc za půjčení, ve třetím už paní byla neutrální - obléknout, hned svléknout, samozřejmě za každé zkoušené šaty peníze a fotky nula. Čtvrtý salon luxusní šaty, půjčovné 15 tisíc...krásně blýskavé atd..fotky nula, takže asi víte, co všechno si z toho pamatuji, ... jenže teď jsou ostatní šaty takové šedivé a obyčejné. Samozřejmě že vám řeknou, my vás nenutíme, ale..........voda za 2 hodiny zkoušení žádná..a teď aby člověk přemýšlel, zda dát tolik za půjčení šatů nebo sehnat podobné, ale levnější a doufat, že budou aspoň trochu čarovné jako ty drahé :-( Je pravda, že za fotografa, kameru člověk dá skoro 20 tisíc a nad šaty přemýšlí :-( na druhou stranu, když si dokoupíte boty, šperky, korunku, závoj, tak jsou šaty na 20 tisících, že...ehm...kde vzít a "nekrást", aby se člověk cítil taky jednou skutečně krásně. Nebo holt jít a zkusit znovu a znovu, ale samozřejmě vždy znovu platit za zkoušení (taky nechápu - když zkouším a ještě jim za to zaplatím, tak bych si snad mohla 1 fotku vybraných šatů udělat :-( Snad holky nemáte stejné dilema....
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky, mohu Ti doporučit svatební salon Emmi Mariage v Dolní Lutyni, Pravda pro tebe trošku z ruky, ale na internetu srší vynikajícími referencemi. Já si tam jdu zkoušet šaty příští sobotu. Za zkoušení si nic neberou a cena půjčovného 10 000-12 000 Kč. V ceně jsou šaty, spodnice, bolérko, pompadůrka, deštník a podvazek dostává každá jejich nevěsta jako dárek. mají na stránkách velký výběr šatů, tak se mrkni.
Odpovědět
Profilova fotka
@lomilomi a co v té Karin, tam jste byla?
Odpovědět
A co podívat se do bazárku? Holky prodávají spustu nádherných šatů a pokud se s nimi domluvíš, můžeš si je nejdřív vyzkoušet. Já jsem to tak udělala, šaty jsem si koupila a jsou to ty nejhezčí... Jo a v Dolní Lutyni si kámoška půjčila šaty taky, ale za 14 500,-... Jinak ještě mrkni na salón Týna v Havířově. Ten si chválila druhá kámoška.
Odpovědět
Přidávám se ke chvalozpěvu na Emmi Mariage...paní to má ve svém domečku, pěkné, útulné. Je velice milá, ochotná. Káva, voda, vše je, focení povoleno...opravdu takto si představuju služby:-) Myslím, že říkala, že začátky byly krušné, jako v každém podnikání, ale je vidět, že svou pílí a skutečně profesionálním přístup a domácím prostředím se vypracovala, což jí moc přeju :-) a jsem ráda, že mohu doporučit. Osobně jsem si u ní šaty nevybrala, což mě vzhledem k těm službám mrzelo. Chtěla jsem krátké a ona neměla, ale hledaly jsme alternativu, byla ochotna mi nějaké ustřihnout a dodělat. Šaty totiž půjčuje jen např. X krát (nevím přesně, tak nechci říkat nesmysl) a pak jdou pryč. Nejsou tedy omšelé a milionkrát popůjčované. Proto mi jy po X-té půjčené šaty mohla nabídnout k ustřižení a úpravě:-) Zkrátka super a teď se tam chystám s kamarádkou a moc se na to těším :-)
Odpovědět
@huwik byla jsem se podívat, ale co je pěkné je třeba zabrané, ale děkuji
Odpovědět
Ahojky, taky přidám svou zkušenost. Byla jsem s kámoškou vybírat šaty v Opavě, ale nic moc. Sjeli jsme do OV do půjčovny Karin, šaty dost obyč tak na jedno použití, případalo jakoby byly z Ukrajiny nebo Polsko. Obsluha obstojná. V centru jsme zkoušeli v Paris, šaty dost jeté na to, že se tváří luxusně. Nakonec jsme stihli salon Beladona a tam to bylo zatím nej, i když se platí za zkoušení, nevadilo nám to, když chceš zjistit, co sedí a paní kolem nás skáče dvě hodky, taky nepracuju zadarmo, ale šaty si zatím nevybrala, jedny má v oku. Příští týden máme v plánu půjčovnu u Lasa a nakonec Angeliku. Dáme vědět jak jsme dopadli. Ale náš postřeh byl za málo peněz nenajdeš hodně muziky. Jestli kvalitu tak asi značkové šaty, nikdy ne z netu.
Odpovědět
@abdede díky určitě se pak ozvi. A u Lasa je taky salon?
Odpovědět
@lomilomi Myslím, že Nevěsta, ale všechny moje známé, co už měli svatbu, měli šaty z Angeliky, proto si to necháváme nakonec.
Odpovědět
@lomilomi U Lasa je salon Top Nevěsta. Nevýhodou je poplatek za každý vyzkoušený model a zákaz focení, ale mají tam spoustu modelů ve výprodeji. ;-)
Odpovědět
@lomilomi Píšu, jak jsem slíbila. Tak jsme se byli podívat v Top nevěstě, salon menší, paní přiměřeně ochotná. Šaty nijak ohromující a některé nám přišly dost ušmudlané, takže nic. Další byl Emi mirage v Lutyni, tam nás dost mrzelo, že mají na netu mraky šatů, ale v salonu jen nepatrnou část. Šaty jsou z Polska, takže nás napadlo, zajed se tam podívat. Do Angeliky jsme se nedostali, měli tam plno. Jen jsme to omrkli, musím říct, že šaty mají krásné.
Odpovědět
A jak to vypadá v salonu Jana ve Staré Bělé? Jaké tam mají šaty?
Odpovědět
V Janě jsem nebyla :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, byl někdo na svatebním veletrhu v Clarionu v Ostravě? Je tam něco k vidění? Stojí za to se tam zajít podívat? Díky za info.
Odpovědět
Ahoj, na veletrhu jsme dnes byli, šli jsme tam s cílem něco nakoupit. Zaplatili vstupné 140 Kč a odcházeli jsme za 5 minut. Všeho všudy jen vystavené šaty,prstýnky a nějaké dorty a koláče. Chtěla jsem si tam koupit bolerko,podprsenku pod šaty,výzdobu na auto...všechno tohle bylo prezentovano, že tam bude.Nebylo ani jedno. Takže velké zklamání a docela přemýšlim,jestli vůbec má cenu ještě navštívit veletrh v gongu nebo na černé louce.
Odpovědět
Já tam byla dnes také, šaty krásné, zbytek na výzdobu slabší, spíše sladké, ale já spíš řeším šaty, zatím stále nemám :-( a už nevím ani kam zajít :-(
Odpovědět
Díky za info, nevím jestli se tam mám zítra zajít podívat. Kdo tam vystavuje svatebky? Díky.
Odpovědět
Angelika, Tina, Karina - šaty plus jedna návrhářka, jméno nevím. Záleží co čekáš, není to velké, je to taková ochutnávka...
Odpovědět
To je jasné, asi tam je málo šatů, který salon se ti líbil? Tak asi tam nepůjdu. Díky za zprávu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lomilomi zkuste navštívit náš salon budeme se těšit :-)
Odpovědět
@abdede málo, ale líbilo se mi to tam :-)
Odpovědět
@lomilomi Ahojky, byli jsme se tam dneska podívat, máš pravdu, šatů málo, ale super slevy. Vyhrála jsem balíček na vstupenku. Pobavila nás soutěž Orginál,kopie. Ochutnali jsme koláče, koupili vývazky, za mě ok.
Odpovědět
@abdede Tak to gratuluji a v čem pobavila, už se ví kdo vyhrál :-) ?
Odpovědět
@lomilomi Zatím nevím, taky doufám, že by se na mě mohlo usmát štěstí. Pobavilo mě, jak se holky snažily vymyslet kde co. Kdyby někdo potřeboval, zbyli mi nějaká slevové kupony z Tiny a Angeliky.
Odpovědět
@lomilomi zkus kouknout do Kariny ve Svinově, jsou tam ochotní a šaty mají pěkné, půjčují všechny modely za 4900. Pak se mi líbilo v salonu Paris v centru, ale to už je cenově výše. Nebo salon Vanessa v Havířově, tam jsem si nakonec vybrala a nechám si ušít šaty na míru. Paní je moc milá a trpělivá a to jsem si zkusila snad polovinu šatů, které tam měla, než jsem se rozhodla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@nathalien Ahojky, díky za vzkaz, který si mi poslala do ip. V Audrey jsme se byli podívat, nic zvláštního tam není k vidění, šaty mi přišli takové starší modely, nebyly bílé jakoby ušmudlané. Proč mi to píšeš do ip. když to píšeš v několika tématech veřejně? Neděláš jim reklamu? Máš s nimi něco společného?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky a v Belladoně se může fotit?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?