Svatební šaty a kytka

Profilova fotka
Celý život mám jasno v tom, která květina je "ta moje". Chtěla bych svatební kytici z kopretin. Dekorace budou laděné do tyrkysova, takže bych se nebránila místo bílého tylu (viz fotka) použít ten tyrkysový. Otázkou je, jestli se to snese s mými šaty. Jsou to velké favoritky, jenom mě trochu odrazuje detailní foto - krajka.. Ale z dálky to zase není skoro vůbec vidět.. Co myslíte?
Odpovědět
@toleleto A není jedno jestli se to k sobě hodí? Podle mě si má každá nevěsta vybrat šaty i kytku podle toho,co se jí líbí,a ne co k sobě ladí...
Odpovědět
@88renca88 není, když k sobě nebudou ladit, bude to vypadat zle :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@nellaz A? Může být?
Odpovědět
Já bych se barevného tylu bála, aby to nebylo moc řvavé. Spíš bych volila kolem stonků krajku podobné té na šatech a kdybys chtěla barevnou kytku, tak tam nechat přimíchat pár barevných kvítků, třeba zvonky, eustomu atd... Floristka by určitě něco vymyslela. Za mě tyl k těmto šatům ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@toleleto naprostý souhlas se @saffy ... tyrkysový tyl rozhodně nedávala...já měla svatbu v růžovo tyrkysové, ale měla jsem růžové gerbery jako hlavní květinu :) Floristka určitě něco vymyslí, ale když si zvolila takovou jemnou kytičku a nechces to rozbít ještě jinou barvou, držela bych se s barvami při zemi ;) Držím palce, ať správně vybereš :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych v tomto případě nepoužila tyrkysový tyl jako manžetu kolem kytice, ale pouze tyrkysovou stuhu na omotání stonků. :-)
Odpovědět
@toleleto ne nehodí, obalení tyrkysovou organzou určitě ne, tyrkys je dost výrazný, tak bych ho do kytky dala jinak a jen trošku, jako detail jako stuhu, brož. Poraď se s květinářkou, něco vymyslí. A osobně bych nepoužila ani to balení do organzy, ale jestli se Ti líbí, tak do bílé.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Tyl vůbec a tyrkysový naprosto ne! Co něco jako toto?
Odpovědět
Viděla jsem kytici z kopretin, mezi kterými byly modré kaly (nebo možná i lilie) - obarvené inkoustem. Vypadalo to úžasně. Tyl bych do toho nedávala - to už raději stužku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?