Svatební šaty a hubnutí... kdy vybírat?

Profilova fotka
Ahoj všem, mám záhadu... včera jsme se zasnoubili, svatba za začátku července.. kdy vybírat svatební šaty, aby se to stihlo, současně ale když teď budu (doufám) hubnout?? děkuji a přeji všem hezký den
Odpovědět
hubnuti před svatbou je pitomost.. bude ti velky prstýnek a jak mile priberes, tak ti bude zas maly.. bere si te snad takovou jaka jsi ne?
Odpovědět
Ja taky nehodlam hubnout. :-) a tp mame svatbu v srpnu a uz ted jdu vybirat saty.
Odpovědět
Důležitější než hubnutí je, podle mého, zpevnění postavy. Zvlášť pro nevěsty, které chtějí korzetové šaty. Aby se jim na zádech a v podpaží nedělaly při utažení ošklivé bochánky.
Odpovědět
@linie_praha Zdravím, s těma bochánkama mám trochu problém, můžete prosím poradit něco na jejich likvidaci?
Odpovědět
@lluucc Najděte si osobního trenéra, i několik měsíců bude na vaší postavě znát. Zvažte také jiné šaty, korzetové jsou pro opravdu perfektní štíhlé postavy. Můžete mít živůtek s lodičkovým nebo oválným výstřihem, z nějakého průhledného materiálu, příp. z krajky. Nebo ke korzetu přišít širší ramínka, která ty bochánky zakryjí.
Odpovědět
Ahoj. Tak šaty bych šla okouknout hned. Stejne většina má šněrovačku a ta má vůli až dvě konfekční velikosti. Já mám vybrané šaty 36 a jsou mi na knop. Takže já shodit prostě musím. A přesně budu řešit ty špekatý záda... Takže doporučuji mít představu o stylu a tomu pak přizpůsobit cvičení. Tak já jdu vyhrabat ty činky...zatim jsem vždycky našla jen tyčinky =-) :-D
Odpovědět
@ambera Ve velikosti 36 rozhodně nemáte špekatá záda. Možná jsou trochu povolená, to spravíte cvičením. Také je důležité správné držení těla, u odhalených zad se zdůrazní každé uvolnění. Již teď trénujte správný postoj, hlavu vytáhnout a břicho zastrčit!
Odpovědět
Ale já mám normálně velikost 38/40... to je zázrak šněrovačky, že jsem se narvala do 36 :-D ...a mám je hooodně špekatá...
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem třeba před svatbou trošičku přibrala (šaty jsem měla na zip a přesně na mou postavu) a v půjčovně jsem měla zkoušku 14 dní předem, kde mi to prostě popustili :o) Dobrá půjčovna by s tím neměla mít problém. A jinak souhlasím s tím, před svatbou nehubnout, ptz pak nemusí sedět prstýnky, atd. Mimochodem, když kdykoli jsem se pokusila do něčeho zhubnout nebo přibrat, tak to prostě nešlo. Tělo se rozhodlo, že bude mít velikost, co mám a hotovo :D
Odpovědět
Profilova fotka
@mary1988 Ahojky, tak já hubnout začala již před požádáním, když jsme svatbu ještě neplánovali a nehodlám s tím přestat. Chci se cítit dobře. Zhubla jsem 12 kilo a budu ještě pokračovat. Svatbu máme v záři, šaty půjdu zkoušet tak za dalších 10 kg ;-) , tedy nejdřiv v květnu:-). Tobě taky držím palce.
Odpovědět
Profilova fotka
jj on si mě bere takovou jaká jsem, ale já se chci cítit lépe. Co jsem v nové práci jsem trošku přibrala a chci něco málo dolů....
Odpovědět
já chci taky hubnout! 6kg.. šaty mám vybrané.. zálohu složenou a když tak hold vyměníme.. všechny snad na můj termín vybrány nebudou.. hubnu kvůli sobě.. mám po dvou dětech těch 6 do plusu..
Odpovědět
Článek se načítá
@lennicka84 To jsme na tom stejně, záloha zaplacený, ale šaty nedopnu :-D mám před sebou tak 5kg
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj novomanželky, podařilo se vám zhubnout nakonec do šatů? Já chci hubnout hlavně kvůli tomu, abych měla hezké fotky. Problém je ten, že svatbu mám za rok ale šaty jsem si náhodou vybrala teď a chci si je koupit. A teď babo raď ;)
Odpovědět
Holky, doporucuju moc nehubnout. V listopadu jsem zamlouvala saty, ktere jsem si naprosto zamilovala. Tyden pred svatbou jsem sla na zaverecnou zkousku kvuli zkraceni, svadlenka me zasnerovala a saty mi spadly na zem. Pohubla jsem tolik, ze svadlenka rekla, ze o tolik zmensit nejdou. Narychlo jsem vybirala z poslednich modelu, ktere nebyly rozpujcovane.
Odpovědět
Profilova fotka
@cery26 Nestraš mě, moje noční můra je, že na svatebních fotkách v bílém budu vypadat jak lední medvěd. ;) :D Takže nějaké hubnutí určitě proběhne, abych se cítila dobře a mohla si den na plno užít ;) Takže moje možnost je jediná, na šaty zatím zapomenout a pak na rychlo shánět třeba 14 dní před svatbou. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky takové diskuze jsou o ničem, buď už hubnete dýl a těch posledních pár měsíců už to tak rychle dolů nepůjde a nebo jste ještě nezačly a pochybuju, že s přípravami na svatbu na to budete mít čas..Já spíš ještě něco nabrala, protože nebyl ani čas vařit ani spát, jedlo se co bylo po ruce a večer padalo na hubu únavou 8-( Tak o tom buď přestaňte diskutovat, zvedněte zadek a těsně před svatbou si vyberte šaty (je jedno jaké, budete štíhlejší, budete se sobě líbit ve všem) nebo si zajděte rezervovat šaty na svou současnou velikost a zatěžujte se jinými věcmi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@barter ja hubnu zatim rok, jsem cerstve zasnoubena a mam rok do svatby, tak doufam ze mam jeste cas. Jinak omlouvam se jestli svoji diskusi nekoho pohorsuji, chapu, ze tyhle problemy ne kazdy pochopi.
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle je vec co nepochopim, bud nejste spokojeny a snazite se na sobe pracovat nezavisle zda bude svatba nebo ne, nebo na to kaslete. To asi stejny jako v cervnu hubnout do plavek. Zensky vzdy prozrou kdyz se ma konat nejaka udalost :) Tak pockejte az zhubnete a pak si vymyslete datum svatby at nemate dilema kdy resit saty :-) Ja si saty koupila chvili po zasnubach,upravit je necham pred svatbou a je po problemu.
Odpovědět
Profilova fotka
@dominika1989 Tak jsi asi zrovna vyjímka, většinou se tyhle diskuze zakládají půl roku před svatbou, lidmi kteří necvičí a čekají zázraky ze dne na den..A asi nepochopím ani přímo tvůj problém, když víš, že už rok hubneš a ještě rok budeš, že si chceš kupovat už teď šaty...Toooooolik věcí se může za tu dobu změnit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter protoze jsou ke koupi na britskem eshopu s pinup oblecenim a proste sem si je zamilovala. Asi jsem potrebovala slyset, ze je to blbost je ted kupovat, ale vim, ze za rok uz tam tahle kolekce nebude. Tuhle diskusi jsem ani ja nezakladala. Ale tady v diskusich jsem cetla, ze nevesta ma zacinat vyberem satu, ja se v tom zatim vubec nevyznam. Jinak diky za nazor.
Odpovědět
Profilova fotka
@dominika1989 Tak si je kup a při nejhorším je budeš mít na nošení jen tak :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?