Svatební šaty z Elody.cz - vaše recenze

Ahoj holky, rada bych uvitala vase recenze na saty z Elody.cz, maji je krasne, ale nevim jestli to mam zkusit nebo ne.... Dekuji za recenze :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam ted objednany model 1002, cakam, objednavala som ho len ted v piatok takze dam recenziu tak za mesiac.. :)
Odpovědět
@bbubble dekuju, budes hodna a budu doufat, ze jeste nekdo odpovi kdo uz ma zkusenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale ja myslim ze tu uz je jedna diskusia, kked das do vyhladavaca elody tak tam ma fotky par neviest co ma saty odtial..
Odpovědět
Profilova fotka
A ktore by si odtial chcela? V novej kolekcii maju strasne krasne tie uzke zdobene, len ja sa budem vydavat tehotna tak som nakoniec musela zvolit ine..
Odpovědět
@bbubble ja jsem hledala a naslo mi to diskuzi, ale nikdo nemel 100% zkusenost... Jeste pohledam v jinych... Maji krasne skoro vsechny, ale na mou postavu (po porodu a nedari se mi zhubnout) se nemuzu koukat po vsech :-) vim ze s raminkama/rukavy a Ackovy strih :-D a zafne slozitosti, proste jednoduche saty (nejsem na takovy ty, ktery jsou cely z krajky, kaminky apod.) coz u nich jich splnuje spousty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita tu som videla saty z elody v albu u nevesty @maximys tak pozri, ak si este nepozerala:) moje co mam objednane mam v albume Co uz mame.
Odpovědět
@bbubble videla jsem, jsou krasne, ale jeste bych chtela dalsi recenze :-)
Odpovědět
Jinak mas krasne saty :-)
Odpovědět
Já jsem viděla šaty naživo - přivezli mi je ukázat až domů (můj vybraný model pro jinou nevěstu) - zpracování je skvělé, kvalita látky bez diskuzí.. navíc se mnou komunikovali od začátku bez prodlev (téměř pořád online) a jsou moc ochotní.. Já si od nich šaty nechám šít na svatbu příští rok.
Odpovědět
btw pokud by náhodou neseděli, je v ceně úprava šatů u švadleny ve Vašem okolí nebo pak u návrháře.. což vidím jako pozitivum, ptz nemám konfekční postavu.
Odpovědět
@happiest_girl dekuju, jsem na ne zvedava, protoze maji nadherne saty, do nekterych jsem se zamilovala, ja bych si nechavala sit saty na miru, budou mi sedet lepe nez podle velikosti (toho se bojim, kvuli me nekonfekcni postave) :-)
Odpovědět
@pajita Na miru ti je usiji i u Elody, staci zadat tve miry - myslim ze pokud si nejsi jista, zda by ti nejaky model sednul, tak to s nimi zkonzultuj.. Ja si treba nejsem jista tylovou sukni, ale zase kdyz jsem je videla, vypadalo to krasne.. Napadlo me jako uz jedna nevesta co si od nich tady z beremka nechala sit, nakombinovat vrsek jednoho modelu se sukni druheho.. Zatim porad nevim :D
Odpovědět
Článek se načítá
@happiest_girl uz si s nimi pisi: Šití na míru je s příplatkem 10 %, musí se upravit figurína podle Vašich měr, na které se pak šaty šijí. Drobné změny jsou také možné, větší změny už přestáváme dělat, protože u nich není 100% jistý výsledek. Vlečka a podobné detaily nejsou problém... To je ohledne predelavek apod., jj vim o tom, ze maji na miru a s chlapem jsme se schodli, ze bereme od nich saty :-) ikdyz moc referenci jsem z holek beremka nedostala, ale nevadi :-) komunikace super apod....
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl To jsem mozna ja, mam vrsek modelu 916 s 3/4 rukavy a sukni modelu 967. 😊 saty mi zrovna prisly minuly tyden. Jsou krasne, ja elody rozhodne doporucuju. 🖒
Odpovědět
Profilova fotka
Elody.cz můžu jen a jen doporučit, měla jsem s nimi úžasnou zkušenost a v podstatě mě zachránili! Chtěla jsem mít určitý styl a střih, materiál atd., měla jsem zálohu v salonu. Bohužel s původním salonem jsem nakonec byla dost nespokojená a hlavně jsem nechtěla dělat kompromisy, že bych si našla jiné šaty v salonu (měla jsem problém s rukávky, měli pouze jednu velikost a to mi bylo malé). Rozhodla jsem se tedy instinktivně a bohužel nechala propadnout zálohu, ale bylo to nakonec dobré rozhodnutí. Elody.cz odpovídali hned přes chat, kde jsem se ptala na nejrůznější i paranoidní dotazy, všechno bleskově zodpověděli. Domluvili jsme se na ukázce jiných šatů, kvalita vypadala dobře. Nechala jsem si v podstatě ušít šaty dle mých proporcí, poslala jsem jim i obvod paže, pro jistotu. Vybrala jsem si model šatů podobný těm, co jsem chtěla, a bylo možné i v rámci ceny provést různé změny, např. 3/4 rukávky místo dlouhých, jiný pásek (z jiného modelu), tylová sukně (z jiného modelu) místo hladké, vymazali jsme vlečku, atd atd., prostě úplně šaty dle mých představ. Byla jsem nervní dokud jsem je neobdržela, ale padly mi jako ulité a byla jsem velmi příjemně překvapena. Dokonce pokud by mi nebyly, byla možnost švadlenky, která by vše upravila - na náklady Elody.cz. Takže to je podle mě úžasný zákaznický servis. Když jsem si pak vzala šaty na svatbu se vším všudy (spodnicí atd.), cítila jsem se jako princezna. Rozhodně doporučuji, tady je to opravdu nejlepší volba, protože šaty stojí vlastně jen o pár tisíc víc, než půjčované (v původním salonu), někde půjčované stojí ještě víc než tyto. A mám je ve skříni na památku. Za mě tedy ano.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkujeme za ohlasy! Více nevěst najdete v sekci naše nevěsty, pokud jste ji náhodou minuly :-) . https://elody.cz/nase-nevesty
Odpovědět
Já z tama mám ušité šaty přímo na míru a sedí mi. Jsem moc spokojená a jsem ráda, že jsem to riskla :-) A s majitelem je výborná komunikace. Určitě nelituji a ještě ušetřím a šaty mi zůstanou nebo je můžu poslat dál.
Odpovědět
Profilova fotka
@martula16 Děkujeme, Martino :-) .
Odpovědět
Ahoj holky, nemáte některá objednané šaty z elody model 1067? Líbí se mi moc, ale trošku mě odrazuje cena...když jich tam mají plno levnějších :) https://elody.cz/obchod/kolekce/2017/...
Odpovědět
@verczaaa taky jsem je mela vyhlidnute, ale pak jsem si u nich vybrala jine, ktere jsou bez krajek a takoveho zdobeni a jsou mnohem levnejsi :-)
Odpovědět
@pajita Jaké sis nakonec vybrala? :) Mě se právě ty krajky a zdobení líbí moc - proto asi ta cena :-N Jinak se mi na elody líbí dalších asi 10 šatů, takže stejně nejsem definitivně rozhodnuta.
Odpovědět
Dobrý den, přidávám i sem moji zkušenost s Elody.cz. Mám model č.1044. Chci znovu poděkovat za nádherné šaty. Nevěřila jsem, že budou opravdu stejné jako jsou na obrázku a hlavně, že skvěle padnout bez předešlého zkoušení. Krajka na zádech nádherná, zpracování precizní, i dle názoru mé mamky, která je švadlena. U Elody je opravdu vidět, že tuto práci dělají srdcem. Domluva naprosto úžasná, odpovědi okamžitě na vše, se vším poradí, nic pro ně není problém. Všem nevěstám naprosto DOPORUČUJI. Takový přístup se opravdu v dnešní době už nevidí. Pokud váháte, tak zbytečně :-) Co se týká ceny. Není vysoká. Zkoušela jsem si téměř stejné šaty v půjčovně a půjčovné bylo pouze o 1000,-Kč menší, s tím , že musíte dávat velká pozor, aby se s šaty nic nestalo.
Odpovědět
@verczaaa mě se líbí zezadu, ale zepředu mi to přijde už malinko moc.. ale záleží to na tobě - já jsem zastánce spíše šatů jednodušších :)
Odpovědět
@verczaaa pošli odkazy jaké máš dalších favoritů!
Odpovědět
@happiest_girl Pokusím se poslat později, a jaké sis nakonec vybrala ty? :-)
Odpovědět
@happiest_girl Už je vidím u tebe na profilu! :) Ty jsou hezké :)
Odpovědět
@verczaaa brala bych 1011 nebo 1038, ale u nich bych musela zmenit strih korzetu na rovny...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Milé nevěsty, některé modely z ELODY si můžete prohlédnout a vyzkoušet nově i u nás v salonu Bereniké v Praze :-) . Zavolejte nebo napište, určitě se domluvíme na vhodném termínu.
Odpovědět
Profilova fotka
Opět jsme pro Vás připravili nové šaty zn.ELODY na vyzkoušení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A ve vel.46 jsou k vyzkoušení tyto :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?