Svatební salony v Praze

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký svatební salon v Praze byste doporučili nastávající nevěstě? Pár tipů sice mám, ale jistá si tím úplně nejsem, tak by mě zajímal názor někoho, kdo už má zkušenosti :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj, já určitě doporučuji salon Svatba snů - krásné a čisté šaty, milá obsluha (cop mají v nabídce je i na netu, takže si můžeš udělat představu, zda se ti tam něco líbí); dalíš, kde měli krásné šaty a byli milý, tak to je salon Maggie; Maya; Agnes (ty šaty já miluju:-)); Adina; ještě dobrý byl salon Natali-tam mají i šaty na ušití... kde mě zklamali, tak to byl salon Nevěsta-šaty nic moc a paní nebylo úplně ochotná; salon Venesis-šaty špinavé; jejich úpravy velikostí nevzhledné; Brilliant princess-tam měli snad nejhorší výběr. Možná jsem byla ještě někde, ale to už si asi nepamatuju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja nejvic doporucuji Naive (vlastni zkusenost),krasne originalni saty a hlavne skvely pristup a neplati se za zkousky :-) Adina taky fajn,ochotny personal,hezky saty,plati se za zkousky.Kdyz si u nich ale vyberes saty,poplatek ti vrati.Ale tak to funguje u kazdeho salonu,kde poplatky vybiraji.S Agnes nemam vlastni zkusenost,ale ma nejlepsi kamaradka od nich mela pujcene saty a ja jsem s ni byla na zkouskach.Pristup naprosto super,ochotny personal a pani majitelka byla taky fajn.Vysla ji vstric s tim,ze ji pujcila saty o dva dny dyl,neplatila nic navic,jak rikam,fajn.A myslim,ze taky uz zavedli poplatky za zkouseni.
Odpovědět
Ahoj. Já za sebe můžu doporučit salon San Veritas. Je to sice menší salon, ale měli krásné šaty a personál byl skvělý. Navíc půjčovné na to, že je salon v Praze, bylo velmi nízké. Co bych určitě nedoporučila je salon Svatba snů v Sokolské. Prostředí nic moc, výběr víceméně žádný (v době, kdy jsem tam byla a podle mých představ). Šla jsem si tam zkusit jedny šaty, co jsem si vyhlídla na internetu a krom těch mi nosili jen něco, co vůbec neodpovídalo představám, plus vlastně u žádných by mi nebyli ochotni upravit délku - musela bych mít podpatky, což jsem od začátku říkala, že určitě mít nebudu. Prostředí taky žádná sláva, personál jsem spíše obtěžovala. Ale co mě dostalo nejvíc - při oblékání šatů dostanete na hlavu pytlík, abyste šaty při oblékání neumazala. Důvod asi chápu, ale stejně mi to přišlo dost potupné. Navíc stejně by mohli postupovat všichni a nikde jinde jsem to nezažila.
Odpovědět
Já jsem byla velice spokojená v salonu Adina v Letňanech. Velký výběr krásných šatů v různých velikostech. Ochotný a milý personál s krásným prostředím salonu. Opravdu jsem se tam cítila jako nevěsta :-D
Odpovědět
Já můžu doporučit Maggie na Vinohradech. Hezký výběr a moc milá obsluha, která umí poradit. Maya pěkné šaty, ale skoro nic v bílé a slečna, co nás obsluhovala celý dojem zkazila, když začala rozdávat své názory, co mi sluší v čem jsem stará, když názorem byla zcela mimo a očividně měla své jedny oblíbené šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
@snoubenka25 Možná než zakládat nová a nová témata, tak by stačilo hledat a navázat. Bylo by to o dost přehlednější ;-) http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně byla moc spokojená v salónu: Šaty Go Home v Libni. Skvělý personál, velice ochotný, když se zeptáte na názor rádi poradí, ceny velice příznivé. Opravdu tenhle salón můžu doporučit. navíc šaty dovezou zdarma po celé ČR.
Odpovědět
doporučuji Oksana Mukha na Vinohradech, Francouzská
Odpovědět
Joo, Šaty go home, já jsem byla ještě na Kobylisích a byli tam moc milý, to můžu potvrdit. Jen já potřebovala menší velikost a úplně mi nevyhovovalo, že jsou ochotní třeba zmenšovat 38 na 32 apod. , v bílé menší výběr a že některé šaty už mělo zamluveno až hodně slečen, tak jsem se bála,jak budou vypadat...ale to zas jen svědčí o tom, že jsou oblíbení :-)
Odpovědět
Ahoj, být tebou tak začnu v Šaty go home u Harfy. Já tam byla až po Maggie a Svatbě snů a pak mi došlo, že kdybych začínala tady, tak mám hned jasnou představu. Mají tam totiž kompletně všechny styly, barvy, s krajkou i bez, úzké, široké, takže můžeš zkoušet do aleluja :) V Maggie mají spíš krajky a užší střihy sukní, což ne každému (bohužel ani mě) sluší. Ve Svatbě snů toho podle mě moc nemají, zkoušela jsem asi čtvery šaty. Personál byl všude stejně ochotný, v Šaty go home dokonce slečna přivedla švadlenku, aby mi poradila. Mají tam hodně dobrý ceny, v porovnání s Maggie, kde jsem zkoušela jedny hodně podobný šaty byl rozdíl 6tis. Jen je pravda, že mě v první chvíli trochu zarazilo, že mají vystavené šaty, které toho už asi hodně zažily a barvou jsou podobný záclonám z čtvrtý cenový. Mají tam ale hodně velký prostory, tak asi nemají důvod šetřit místem a i to, co by jinde z kapacitních důvodů vyřadily, tak si tady nechávají. Nakonec jsem vybrala tady, teď se jen modlit, aby ty moje šaty nedostaly do srpna na frak :)
Odpovědět
Byla jsem jen v Nuance a splnili to, co jsem od výběru šatů očekávala, takže jsem už nemusela nikam jinam:) Paní/slečna, byla hrozně moc milá, nikam mě netlačila, takže bylo hodně času na výběr..nevěsty co čekaly a šly až po mně byly usazeny do křesel, bylo jim nabídnuto občerstvení a mezitím se zařadili do "poroty" a hodnotily moje šaty i s holkama, co byly se mnou:) Nic mi nebylo vnucováno, na nedostatky jsem byla upozorněna - kde co nesedí, jak a zda to jde vyspravit, na jaký druh se třeba ještě můžu podívat..paní hned odhadla můj styl a co se mi líbí, takže nosila i šaty, které jsem si nevybrala sama, abych toho vyzkoušela víc..nakonec jsem se do jedněch zamilovala a ty budu mít - naprosto pecka, nená nutno mít ani podprsenku, mají ji všitou - taky to tam tak měla většina šatů. Měly tam při mém zkoušení hodně fofry, ale i tak všechno zvládaly perfektně, nebyl na nich vidět stres i když toho asi měly dost (byly do toho veletrhy a plesy, takže lidí kolem mraky)..na nevěsty ale působily klidně, daly prostor..no byla jsem fakt nadšená=) jsou tam ovšem vyšší ceny, nicméně za druh šatů, který půjčují (kvalita, střihy, originalita...), je to adekvátní..10-25 tis. (S tím že většina těch, co jsem zkoušela byla za 19tis.). Půjčují mi je na 5 dní, mám domluvené dvě-3 zkoušky předem, v půjčovném je klasika - popáleniny, jemné potrhaniny, politiny,atd..Budou mi je zkracovat.
Odpovědět
Děkuju, jste moc hodné. Já se právě chystám do salonu Adina a do Maggie, takže jsem ráda, že jste mi potvrdily, že jsem si vybrala dobře :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Jestli není pozdě, doporučuji salon ŠATYGOHOME , úžasná slečna co mi pomáhala, příjemné prostředí na Českomoravské a výběr šatů na jednom místě ohromný. :-) Ceny šatů co jsem zkoušela kolem 6tis a výše. Průměr kolem 8 000kč a nemám jen tak nějaké :)) Káva samozřejmostí.A nesmírná výhoda, doveze Vám je kurýr i si je odveze.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já můžu naopak Svatbů snů maximálně doporučit, prostředí super, personál moc milý a ochotný, různé akce, doplňky a různé dárky k šatům a hlavně šaty krásné, voňavé všech možných střihů a velikostí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Z mé osobní zkušenosti třeba nechápu, proč všechny doporučujete Šaty go Home. Jediné pozitivum je cena, která je oproti jiným Pražským salonům prostě bezkonkurenční… Prostředí je pěkné, čisté, na normální poměry opravdu rozsáhle prostory, asistentky milé, vždy nějaká akce na 20% slevu, to všechno ano. ALE! Kvalita šatů a velikosti, to je šílenost. Měla jsem tam vybrané dvoje šaty z nové kolekce (nikdo je přede mnou ani nezkoušel) a u ubou jsem zjistila, že má šněrovačka úplně jinou barvu než šaty. Spousta šatů špinavá či potrhaná, urvané knoflíčky či poutka se tu vůbec neřeší. Také ať mi prosím nikdo netvrdí, že se dají upravit šaty velikosti 44 na postavu 36. Kvalita materiálů nic moc, ale asi co by člověk chtěl ta 7tis. Jen mimochodem, ty šaty jsem si tam nevybrala zejména kvůli tomu, že jsem se bála, jak by vypadaly za půl roku až budu mít svatbu. Slyšela jsem hororové příběhy o tom, jak vozí šaty na maturitní večírky. Hodí jich desítky do auta, dovezou někam na Moravu maturantkám… no a při takovém zacházení je jasné, že šaty prostě utrpí.
Odpovědět
Profilova fotka
@snoubenka25 Adinu v Letňanech určitě doporučuji, obrovský výběr různých stylů, cenových relací a především velikostí (žádné úpravy o 3 čísla), šaty v perfektním stavu, krásné a velké prostory, velmi šikovné asistentky. Šaty jsem si tam i půjčila a i když jsem měla trošku obavy, jak budou vypadat, když je přede mnou mělo rezervovaných už několik nevěst (právě tu mou velikost) a ta poslední jen dva týdny přede mnou, tak vypadaly úplně jako nové, zářily čistotou a neměly ani sebemenší náznak poškození - a to byly tylovky s vlečkou a zdobeným vrškem. Naopak ze salonu Šaty go home, které tu jsou tak vychvalované, mám smíšené pocity, ne vyloženě špatné, ale Adina je nabídkou někde úplně jinde. Už jsem to podrobně popisovala ve výše zmiňované diskuzi.
Odpovědět
A není tu někdo, kdo měl šaty z Šaty go home a mohl by říct v jakém stavu šaty dostal? Jestli byly ve stejném stavu, jako když je vybíral? Ty moje jsou úplně nové, krásně bílé, tak bych nerada řešila, že mi přivezou nějakou hrůzu.
Odpovědět
@snoubenka25 ještě bych uvedla, že šaty mám půjčené z Maggie na týden bez příplatku :)
Odpovědět
@zuziste kamarádka si tam zkoušela šaty, prý byly krásné čisté...a pak na zkoušce týden před svatbou fakt brečela, protože po celé sezoně (vdávala se v září) byly v šíleném stavu..zašedlé, spoustukrát popřešívané a nekvalitně spravené..takže narychlo tam vybrala jiné, ale byla z toho špatná..nicméně to není osobní zkušenost, takže třeba to nebylo tak horké;) ale byly prostě "použité" ...každopádně kvalitou látek a střihů si jistá být můžete si myslím:) a pokud vám to vyhovuje, tak to snad bude v pořádku..taky se třeba zlepšili:)
Odpovědět
@alassia Děkuju za info. Já to na místě sama viděla, ale ty moje mě tak okouzlily, padly mi bez jakýchkoliv úprav a ještě je ani nemá nkdo zamluvené, že jsem prostě podlehla. Rozhodně to nebylo cenou, byla bych ochotná dát mnohem víc, ale tyhle se ke mě tak hodily, že jsem přivřela oči :) Teď mě ale chytá panika :( Asi tam budu každý týden volat a když mi řeknou, že je má někdo přede mnou, tak to zrušim :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Stačí se kouknout na počet příspěvků nevěst, které tady chválí něco nad čím lidi s osobní zkušeností kroutí hlavou. Mají příspěvků, co se dají na prstech jedné ruky spočítat... Pokud to nedělají lidi zevnitř, tak existují specializované agentury, které se zabývají tím, že se registrují na diskuzních portálech rádoby jako uživatelé a "nenápadně" dávají do diskuzí pozitivní recenze na firmy, které si to zaplatí.
Odpovědět
Profilova fotka
@luisianna Tak to me nenapadlo :-D
Odpovědět
@sierral Tak to na ně máš stejný názor jako já :-)...taky mi říkaly, že mi zmenší klidně 40 na 32, to jsem se fakt zasmála :-D mamka je švadlena a nestačila se divit (bohužel v negativním slova smyslu), co tam s těmi šaty jsou schopní udělat, jak ty úpravy vypadají apod. :-( ale kdo má velikosti 38-40, tak si myslím, že si vybere...
Odpovědět
@zuziste Ty jo a stojí ty šaty za tolik nervů? Ne že bych tě nějak chtěla prudit, ale asi bych si to nelajzla, když jde o tak důležitý den:/ navíc muset pořád být v takové té nejistotě "co když se to po..." vybrala bych si nějaké záložní někde jinde:X
Odpovědět
@alassia To víš, že se nechci nervovat, ale taky nechci zbytečně plašit. Byla jsem předtím ve dvou salonech a nevybrala, tyhle splňují přesně moje požadavky. Mám zaplacenou rezervaci 4tis, která je teda převoditelná nejen na jiné šaty, ale i třeba na prstýnky apod, z toho, co tam nabízejí. Už mě taky napadlo jet se podívat ještě i jinam, ale platit další zálohu? To se mi fakt nechce :( Počkám tak měsíc, pak tam cinknu, jestli je má zamluvené někdo další a upřímně jim sdělím moje obavy i s tím, že jejich salon nemá v tomhle směru dobré reference a třeba se chytí za nos ;-) Když mi řeknou, že jsou přede mnou další dvě nevěsty, tak půjdu od toho a za ty 4tis. tam nakoupím něco jiného :)
Odpovědět
@zuziste No to je jasné, platit dvě zálohy je zbytečné:/ a kdy máte svatbu?:) zní to rozumně, třeba ti dají ještě slevu nějakou =) uf to jsou starosti...já pořád čekám, kdy nám něco vybouchne, zatím to má totiž všechno až moc hladký průběh :X
Odpovědět
@zuziste a myslíš že ti řeknou po pravdě kolik je má před tebou nevěst? A i kdyby tak budeš vybírat na rychlo jiné a jinde? :-)
Odpovědět
@ameli1 Tak řekli mi to už teď, že je ještě nikdo jiný nemá. A konec března pro mě ještě není narychlo, kdybych se rozhodla vybírat jinde.
Odpovědět
@zuziste no tak záleží jestli fakt říkají pravdu :D ale hlavně proč jdeš teda do půjčovny která přece podniká a vydělává tím, že půjčuje šaty , když nechceš, aby se tvoje šaty měl někdo před tebou. To úplně nechápu...neměla jsi si raději teda šaty koupit? Pak by jsi měla záruku že je před tebou opravdu nikdo nebude mít :-)
Odpovědět
Mno tak děkuji za názory, už si nějak poradím :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?