Svatební salóny Praha

Jaké máte zkušenosti: kdy je třeba začít obíhat svatební salony? doporučíte dobré salony s velkým výběrem kvalitních krásných šatů v Praze? moc děkuji
Odpovědět
rozhodne doporucuju adinu v letnanech..obrovsky vyber ve vsech velikostech, profesionalni a prijemny pristup krasne prostredi :) ja mam zamluvene saty pul roku dopredu..zalezi ale kdy se vdavas..v lete je jasne ze se saty rozpucuji rychle takze bych volila dostatecny predstih aby na tebe nejake zbyly
Odpovědět
Profilova fotka
ja tiez mozem odporucit adinu v letnanech. Velka spokojnost, perfektny profesionalny pristup. Ja osobne som si tam vybrala saty a aj vsetky doplnky k nim, dokonca aj topanky. :-) A co sa tyka skusky, tak my sme mali svadbu v cervnu a saty som bola skusat v lednu. Takze odporucam asi tak 5-6 mesiacov pred. ;-)
Odpovědět
Já mohu doporučit salon Nuance. Je dobré se předem obědnat, ale přístup personálu byl jedním slovem báječný. Velký výběr šatů, plus dokáží poradit, co by tvé postavě sedělo, zároveň se tam dají sehnat botky, bolerka, závoje i podvazky a spousta serepetiček. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@annalicious_ Svatební šaty od Oksany Mukha jsou nanejvýš romantické, podtrhují rafinovanost ženskosti a každý model má v sobě osobitost a kousek duše této talentované, světově proslulé návrhářky . Všechny šaty jsou unikátní, originální návrhářská práce, použití těch nejlepších materiálů je samozřejmostí. Na modelech Oksany Mukhy najdete nádherné zdobení ručními výšivkami, perlami a krystaly Swarowski.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja jsem byla v salonu Berenike a pak v Adine, ale na Pankraci. Oba salony muzu doporucit. Obsluha prijemna, profesionalni. V Adine tedy maji vetsi vyber. Jinak v obou salonech jsou take dobre ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , tento tyden začínáme akci 2x druzickovske saty dle Vaseho vyberu zdarma ;-) Budeme se na Vas tesit na Praze 2 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kromě Adiny mohu také doporučit Salon Nevěsta na Vyšehradě;-) Já jsem byla maximálně spokojená a šatičky mi každý chválil.
Odpovědět
Profilova fotka
@annalicious_ Svatba snů na Sokolské ulici kousek od IPáku
Odpovědět
ďakujem všetkým za rady - už mám vybrané a zo šiat mám hroznú radosť:)) Podelím sa s Vami o moje postrehy zo salónov: Maggie vo Vinohradske - úžasný prístup, milá pani vedela poradiť a bola veľmi trpezlivá, keďže to bol moj prvý salón, vyskúšala som všetky štýly a nakoniec som si vybrala 2 top Adina Letňany - po Maggie to bolo veľké sklamanie. Šaty, ktoré som mala vybrané z internetu nevedeli nájsť (aj keď som sa na ne pri objednnaí pýtala) a všetky ostatné boli veľmi zničené, roky používané a dosť nemoderné. Amerika, ktorú sľubujú na nete to naozaj nebola. Personál sa snažil, ale posobili trošku povýšenecky.. Nuance Národní - ponákajú šaty len od Pronovias, veľmi pekné, ochotný personál a majú krásne boty:) ale keďže to už bol 3. salón v poradí bola som unavená a úprimne, žiadne šatám z Maggie nesiahali ani po kotníky:) predvčerom som bola v Maggie na 2. skúšanie z 2 vybraných a bála som sa veľkej dilemy, ale dobre to dopadlo: Vybrala som si nádherné princeznovské šaty Wendy od Maggie Sottero, sú úplne nové - ešte ich nemala žiadna nevesta a spolupráca so salónom na Vinohradskej je naozaj super, závoj a bižu v cene, dá sa dohodnúť na predĺžení požičania šiat a všetko super... veľká spokojnosť
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim vse, jsem modni navrharka z Prahy, sidlim na Vinohradech. Usivam na miru saty uz 9 let, mam jenom spokojene zakaznice :-) Bohuzel nejsou na beremese.. a proto nikdo o me tu ne pise... Podivejte se do alb ktere mam tu pro vas! Jsou tam fotky nevest, ukazkove portfolio a videa. Vsecko je rucne usite na miru. Mama nabidku na pujceni a prodej taky! Vsechni saty jsou jedinecne a originalni. Rada nabidnu vam spravnu fazonu a ukazu vzorecky latek, k tomu pridam informace o cene/kvalite at.d Moje zakaznice rikaji, ze jsem sikovna ;-) Prectite tento clanek http://www.svatebniinfo.cz/co-na-sebe... a pokud vas zaujme, napiste mail, dohodneme o nezavazne schuzce. Rada vas uvitam na salek caje a vytvorim pro vas jedinecne saty! Dekuju a jsem s pozdravem, Naila Afandiyeva NANAY - designing with Love.
Odpovědět
Profilova fotka
Za me jedine Maggie Sottero na Vinohradech. Skvely servis a saty nemely chybicku.
Odpovědět
Já mám šaty z Nuance, mají šaty Pronovias - ve velmi dobrém stavu, slečny zde jsou moc příjemné, jen počítej s vyšší cenou. Maggie na Vinohradech také fajn, akorát jedna paní mi slíbila, že mi mnou vybrané šaty objednají v menší velikosti, protože ty, co tam měly, by se musely hodně zabírat, navíc mi přišly už trochu "jeté" (za 15 tisíc bych čekala šaty v lepším stavu).. tak jsem s tím tak nějak počítala, ale nakonec mi řekli, že objednali jiné. Naštěstí jsem ještě neměla složenou zálohu. Takže jsem nakonec vybrala jiné v Nuance. Adina nikdy více - stovky šatů všech střihů, barev, kvality a značek naplácaných v regálech, takže netušíš, po kterých máš sáhnout - ve všech ostatních salonech mi dali k nahlédnutí katalogy s fotkami šatů a mnou vybrané šaty mi přinesli, což je mnohem lepší varianta, proto vidíš, jak ty šaty vypadají na sobě (na ramínku nepoznáš nic). Obsluha strašná, slečna / paní i na příšerně padnoucí šaty říkala mmm, dobrý... a nic víc. Když jsem jí poprosila, ať mi přinese nějaké další šaty podobného typu, byla bezradná. Před zrcadly jsem se pletla s ostatníma nevěstama, když jsem se chtěla vyfotit, pořád jsem musela čekat, aby nebyl v záběru někdo jiný. V kabince se se mnou slečna / paní nezavírala a občas kolem prošel nějaký chlap, což mi nebylo příjemné - zkoušela jsem šaty bez podprsenky a nejsem žádný exhibicionista. Jedním slovem děs. Jo a Pronoviasky tam mají ještě dražší než v Nuanci. Říkala jsem si, že tam už nikdy nepůjdu, ale sháněla jsem závoj, tak jsem jim psala mail, že sháním dlouhý závoj, alespoň 3m, jestli mají. Napsali, že mají, tak jsem jela 100 km do Prahy, aby mi ukázali max 2,5 metru dlouhý závoj, který jsem samozřejmě nechtěla. Takže opět říkám, tam už nikdy :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já doporučuji salon u Břevnovského kláštera, přímo u zastávky tram. Výběr sice menší, než u Adiny, ale i tady platí, že méně je více. Obě sestry majitelky se krásně starají, šaty vybírají ony samy, když mají možnost si je po prezentaci prohlédnout. Prostředí příjemné, šaty jsou neponičené a nepoznala bych, že některé nejsou z letošních kolekcí. Což o některých salonech říct nemůžu, taky jsem se setkala s tím, že jsem se zamotala do roztržené spodnice - a to za půjčovné 16 tisíc vážně nechci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?