Svatební salóny Ostrava a okolí?

Profilova fotka
Ahoj Holky, vím, že těchto témat je zde asi více, ale jsou třeba 4 roky staré a mne by zajímaly vaše zkušenosti se salóny teď :) Děkuji Vám :-)
Odpovědět
Za mě salón Belladona... super přístup, moc milé paní :) sice trošku vyšší ceny, ale dle mého názoru jsou šaty podstatně kvalitnější než v levnějších salonech....
Odpovědět
Ahoj, za mě určitě salon Karina ve Svinově. Super ceny a velký výběr ;-) navíc moc ochotné paní, které poradí a budou s vámi zkoušet třeba 15 šatů.. šaty krásné, čisté!!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak asi nej nej šaty má podle mě Paris. Z hlediska množství výběru, také Beladona. U Beladony mi ale trochu vadilo, že mě tlačili, abych se rozhodla hned, to nemám moc ráda, takže jsem nakonec skončila v salonu Karin, prodavačka mě hned odhadla jako "uměleckou duši" a hned první šaty byly ONY. Zkoušela jsem jich samozřejmě potom ještě víc, paní byly moc ochotné, ale první typ byl nejlepší :-). Výběr asi nemají tak velký jako v Beladoně, ale byly milejší a cena 3900,- za kterékoli šaty byla úžasná, ale hlavně tam byly mé vysněné šaty :-).
Odpovědět
Doporučuji salon Karina ve Svinově. Milé paní, super přístup, krásné šaty a bezkonkurenční cena půjčovného - 3.900,-
Odpovědět
Profilova fotka
Tak v Karině se mi nelíbilo, že jsem se nemohla objednat, šla dřív z práce a přede mnou asi 4holky .-narvaný salon a líbily se mi jedny šaty a kvůli nich jsem nečekala, tak jsem odešla... Beladona - taky mi vadilo, že nutí, že čekají že si hned vybereš a že se platí 40kč za jedny šaty... člověk by rád vyzkoušel i osmero šaty, ale takhle jsem vyzkoušela 4 a že se ještě kouknu jinde... Šla jsem do Paris - neplatí se, dá se objednat, věnují se v tu dobu jen tobě, šatů kolik chceš můžeš vyzkoušet... takže jsem vybrala tam. Sice cena přes 10.000, ale mají pořád slevy nějaké i 20-30%, takže se dá... A některé jsou i levnější - já ale chtěla z novější kolekce - krajku atd... Beladona má taky přes 10.000 co se mi líbily a kvalita tomu už dávno neodpovídala... Byly trošku jeté - krajka odrbaná, to bylo vidět, že byly hodněkrát nošené už... Bála bych se, že vyhodím 10.000 a budou jeté... V Paris je to opravdu krásné ty šaty... No a ještě mě mrzí, že jsem nedošla do Angeliky, ale taky jsou tu ty názory rozporuplné... :-) Platí se tam každopádně a já si myslím, že v to placení je Paris na 1. místě a má pořád plno...
Odpovědět
Karina má sice dobré ceny, ale nějak mě tam šaty neuchvátily.. Spodnička ušmudlaná, orvaná, šaty takový průměr. Mám s čím srovnávat, prošla jsem 8 salonů. Majitelka milá. Beladona šaty hezčí, ale vadil mi přístup obou dam, které se o mě staraly. Starší působila dost arogantně a na stejné chování si stěžovala i kamarádka. Přišlo mi, že se mě neustále snaží nacpat do dalších a dalších šatů, i když se mi nelíbily, aby na tom vydělaly. Na Ostravu jsem se po tomhle vybodla a jela se dívat do jiných měst.
Odpovědět
Profilova fotka
@michelle_01 A kde jsi nakonec šaty vybrala? Koukala jsem na webovky různých salónů a mají tam všude šaty dost zastaralé...:/ To pak člověk neví, jestli tam ty šaty fakt mají nebo jestli jen nedělají nové webovky..
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky za názory :) a nebyla jste některá v salonu Emmi Mariage v Dolní Lutyni?
Odpovědět
@teruszka Já jsem trošku extrém - vybrala jsem si až v Praze :-D Jezdím tam pracovně, tak jsem si řekla, že to tam zkusím prozkoumat a zabiju čas před odjezdem :-) Paradoxně jsem tam sehnala za nižší cenu, než v Emmi. V Emmi mají nádherné šaty, nové, majitelka bezvadná, jen musíš počítat s cenou nad 10 tisíc. Pak můžu ještě doporučit Tinu v Havířově, tam není problém sehnat za 8 a méně. Většinou moc salony webovky neaktualizují, takže je lepší podívat se osobně.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, jsi moc hodná :)
Odpovědět
@teruszka Ahoj já byla v Emmi minulý týden, koukni na mou zeď, mám tam fotky...Musím říct, že jsem byla opravdu nadšena přístupem paní majitelky. Je to velmi příjemná osoba, poradí, do ničeho nenutí. Pořád kolem mě běhala a že se k těm šatům dá ještě přidělat taková ozdoba, nebo bolerko...neplatí se tam za zkoušení a můžeš se vyfotit. Ba přímo vyzývala, abych se fotila a ještě mi pořád rovnala vlečku, ať to na fotce vypadá dobře. Takže v tomhle 1***. Jinak šatky tam jsou krásné všechny, je to od polského výrobce, a v polsku není zvykem si šaty půjčovat, ale nechávají si je nevěsty šít, takže to mají nastaveno tak, že šaty půjčí maximálně třikrát a pak jdou na náhradní díly atd. Takže se nestane, že by jsi přišla za půl roku pro objednané šaty a vypadaly bídně. Pokud by se jim stalo, že to ty dvě nevěsty zrichtují, tak nechají šaty ušít nové jen pro tebe. Proto mi ani ta cena nepřišla nějak závratná. První nevěsta je má o malinko dražší, pak cenu lehce sníží..Všechny šaty co jsem zkoušela byly v rozmezí 8-11 tisíc tuším. Šatičky jsou krásně bílé, lehoučké a řekla bych i skvěle padnoucí. A pokud si chceš raději nechat ušít vlastní, cena podle mě nebude o moc vyšší. Záleží však taky na modelu...Za sebe tento salón DOPORUČUJI! :-) Ještě jsem byla v Angelice, ale tam se platí, fotit nesmí, pocit jsem měla takový, že mě tlačili do dražších (17 500 Kč) šatů a ať si to rezervuju hned...Zpětně bez nafocení vím prd, jaké šaty jsem zkoušela, jak jsem v nich vypadala a nechala jsem tam 600 kč za zkoušku. Šatů tam mají mraky, ale jak už tu nedávno někde padlo, ohánějí se originály a na mě to taky moc jako originály nepůsobilo, přišly mi takové tvrdé, nepoddajné a kousavé... Ale nechci šířit bludy...Každopádně ten přístup mě odradil, i kdyby tam dávali pronivias zadarmo...Přítup pana majitele, zpočátku jsem si říkala fajn, rozumí tomu a poradí, ale postupem času už mě dost sejřil... V Paris jsem zkoušela jen jedny šaty, které mě uchvátily hned po příchodu, paní byla moc milá, neplatilo se a fotit jsem mohla taky a ještě mě nabádala, ať se v nich projdu..to v angelice jsem nesměla udělat krok mimo koberec metr krát metr...Takže i s tímto salónem mám pozitivní zkušenost.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?