Svatebni salon, ve kterem mohu saty vyzkouset, ale usiji mi je na miru

Ahoj holky! :-) Poradite mi, kde najdu svatebni salon, ve kterem si mohu vyzkouset velke mnozstvi satu a ty, ktere se mi zalibi mi potom usiji na miru? Nechci si saty vybirat z katalogu, ale primo si je vyzkouset. Zaroven si nechci saty pujcovat, ale chci si je nechat jako vzpominku na svatbu. Nejlepe Praha nebo Liberecky kraj. Tesim se na tipy! :-)
Odpovědět
Holky, vážně žádná o takovém salonu nevíte? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@denous123 Zcela upřímně vím pouze o Madoře -> http://madora.cz a to je Mikulov. Ale také záleží, co je dle tebe "velký výběr" a jaký styl hledáš. Madora je fajn klasika, ale žádné hipsta trendy boho.... Na druhou stranu, můžeš si tam vyzkoušet různé styly apak si to zkombinovat nebo i zcela navrhnout dle sebe. Ceny jsou 15-20 za jednoduchý základ s málem krajky, a pak dle střihu a použitých materiálů. Šijou v ČR, žádná Čína, překupování ani Ukrajina nebo Polsko.
Odpovědět
Ahoj, mám tip na Peerless ateliér v Berouně, najdete je na webu, fb i Instagramu. Nechávám si u nich šít šaty s tím, že ještě nevím, jestli si je potom nechám, nebo je vrátím do ateliéru. Mají na zkoušení různé typy šatů, ale spíš jednodušší než, ale nejsem si jistá, jestli velké množství :) Vyzkoušela jsem si jich asi 5 a jedny podobné těm, co jsem zkoušela, si teď nechávám ušít. Přímo v Praze je ještě designérka - Petitée, kde by taky měli mít něco na zkoušení, ale tam osobní zkušenost nemám.
Odpovědět
Moc dekuji za tip :) Peerless vypada uzasne! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@denous123 Dobrý den, já Vám mohu šaty ušít. Specializuji se na šití svatebních šatů :-). Krejčovskou dílnu mám v Praze. Ale nemám tedy půjčovnu ve které by jste si šaty vyzkoušela. Na mou práci se můžete mrknou na FB: zakázkové krejčovství TINAKLI a nebo na níže uvedenou web adresu. Tam je nyní více fotek....možná až moc...:-). S pozdravem Martina TINAKLI
Odpovědět
Hezký den, mrkněte ne Mia Bella :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?