Svatební salon v Brně?

Profilova fotka
Ahojte, jaký salon byste doporučili v Brně? Jde mi spíš o to vyzkoušet, jaký styl šatů mi sedne, proto hledám nějaký, kde se neplatí žádný poplatek za zkoušení a může se fotit. Děkuju za tipy :-)
Odpovědět
Ahojky. Já rozhodně doporučuji salon Bella na Maliňáku. Slečna byla velice milá a ochotná a přesně věděla co mi sedí. Velký výběr šatů a vážně se ti věnují. Byla jsem ještě zkoušet v Caxe a tam jsem odcházela vyloženě naštvaná. Paní mi nosila samé velké šaty a celkově neochotná. Ale samozřejmě se musíš všude na zkoušení objednat dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto souhlasim s predchozim komentarem. Velmi doporucuji Bellu, Paulina, El taky moc fajn, Paloma ujde, Caxa za me rozhodne velke NE, pruser. Jeste mam asi v planu Naive, Sedm, Star, uvidime, chci toho pro porovnani mit co nejvice. Mela jsem dohodnutou schuzku i v Dream, asi 2 tydny dopredu, kazdopadne v rano dne zkousky mi prisla stroha SMS bez vysvetleni ci podpisu, ze se zkouska rusi, takze nemohu posoudit saty, jen pristup.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, děkuju moc za odpovědi ;-) Já právě uvažovala o Caxe, ale asi to zkusím radši jinde. A za zkoušení jste teda nic neplatily?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v Brně jsem byla ve dvou salonech. V Caxe a El. Prvně jsem byla v Caxe. Schůzku jsem měla domluvenou hned na ráno, takže jsem měla celý salon pro sebe :-) Slečna asistentka (Anna Hradecká) byla velmi milá. Byla to moje první návštěva svatebního salonu a vůbec jsem nevěděla, který střih a styl šatů mi sedne. Takže slečna ochotně nosila různé šaty. Za mě spokojenost. Jako druhý salon byl El. Tam jsem měla schůzku domluvenou na odpoledne. Se svědkyní jsme přišly o 10 minut dřív. Tak jsme zazvonily, abychom nemusely stepovat přede dveřmi, jak chudé příbuzné. Vyřítila se na nás jedna herdekslečna, co tam děláme, že žádnou schůzku nemám a celkově působila nesympaticky. Naštěstí to uslyšela jedna její kolegyně a celou situaci zachránila. Potom se mi i věnovala při zkoušení šatů. Byla milá a ochotná. Kdyby se mi věnovala ta protiva, tak bych si tam určitě nic nevybrala a odcházela akorát naštvaná. Šaty jsem měla půjčené ze salonu El. Byly krásné a upravili je na moje míry. Při dalších schůzkách jsem tam slečnu kyselou nepotkala a podle mě už tam nepracuje. Ostatní asistentky, které se mi věnovaly byly její pravý opak. Abych ten svůj elaborát shrnula. Vše je to o lidech a jejich přístupu. V obou salonech jsem neplatila poplatek za zkoušení a mohla fotit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla v Caxa taky a řekla bych že to bylo v pohodě. Obsluhovala mě starší paní, jiná slečna tam měla na obsluhovaní nějakou mladší.. nosila vše, sundala i z figuríny, oblíkala..Jako mohla by mi narovnat vlečku..ale jinak dobrý. sama od sebe hledala šaty a nosila. měla trochu problém s mojím hrudníkem, bylo vidět že má výraz že neví co semnou. Protože mám větší prsa ale přitom jsem hubená a z hodně šatu poloprusvitných a krajkových mi ty prsa lezly spodem :-D navíc jsem nechtela šaty korzetovky a ani s rukávky. nemám ráda omezení na ramenou..nemůžu říct že by byla neochotná..nakonec nám ukázala co tam ještě mají, provedla nas pokojem se společenskými šaty, pánskými obleky, boty, prstýnky, co všechno se u nich dá zařídit..člověk si tam dal pití..v poho.. Salon Star mi nevyhovoval. Paní podle mých požadavků tam našla jen dvoje, a tvářila se jakože pro mě tam nic nemá a ani se nesnažila něco najít..Možná je to taky tím že to byl menší salon a fakt tam na mě nic neměla ale ten její výraz..
Odpovědět
@pennya Tak ono asi záleží na koho natrefíte. V Caxa byla moje první volba. Ale paní která mě obsluhovala vůbec neměla zájem mi nosit šaty. Řekla jsem jí, že spoléhám na ni protože ona asi bude vědět co mi může sedět a že za zkoušku nic nedám.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to byla sama proti sobě. Taky jsem ji říkala at přinese co uzná za vhodný, a celkem nosila a když sem se vtom viděla už dost, řekla jsem další prosím! :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?