Svatební salon Štěstí Jablonec nad Nisou

Ahoj, chtěla bych se podělit o své nepřijemné zkušenosti během půjčování šatů. Tento salon jsme si vybrali, protože mi padly jedny šaty do oka a už jsem nechtěla jiné, navíc měli akci, že při zaplacení zálohy k tomu bude půjčovné pánského obleku zdarma a paní byla velice milá. Jenže při první zkoušce před svatbou, kdy jsem se objednávala asi 14dní dopředu a měla se se mnou na šaty jet podívat mamka, tchýně a svědkyně, dorazila do salonu první tchýně a paní jí řekla, že ty šaty jsou u švadleny ať přijdeme jindy a mě ani neráčila zavolat. Podruhé, když jsme dorazily a chtěli zkoušet pánské obleky, tak na manžela oblek nebyl a řekla nám, že asi ani mít nebude (ještě ten samý jen jsme šli do oděvů Laura v Jablonci, mimochodem byli jsme strašně spokojeni, a tam měli na výběr několik obleků. A do třetice těsně před svatbou, když si byl mládenec a družička zkoušet oblečení, žádali jsme zda by nemohly být zdarma místo obleku pro ženicha a paní nám to zamítla. Takže jsme byli dost naštvaní a hodně jsme nadávali, myslím, že se to k ní asi doneslo, netuším. Každopádně při půjčování šatů byla na nás strašně milá a půjčila nám ještě deštník, jenže to bohužel už náš názor nezměnilo. Zapomněla jsem dodat, že k půjčovnému byl závoj a šperky zdarma, abych jim nekřivdila...
Odpovědět
@kroupa Dobrý den, chtěla bych reagovat na Váš příspěvek. Jsem ráda, že se Vám šaty líbily. Bohužel šaty k vůli zúžení musely být u švadleny /byla naše jediná chyba, že jsem Vám to zapoměla zavolat, za což Vám patří omluva, která Vám byla vyslovena/! Ano, v nabízené akci byl skutečně pánský oblek,/není to však bezpodmínečné pro výběr šatů/ /bohužel ženich byl velmi drobné, spíše dětské postavy a tak skutečně vhodný svatební oblek u nás nebyl, slečna neupozornila jakou má ženich extrémně drobnou postavu/. Z 99% vždy oblek sedí/. A do třetice bohužel, když je něco v akci tak Vám také v obchodě nedají například hrušky místo jablek. Jinak věříme, že jste byli spokojeni, poněvadž šaty byly krásné a nové.
Odpovědět
Nechci tady rozvádět dlouhé debaty, jen bych chtěla dodat, že manžel není vskutku obr. Avšak nakupuje v běžných pánských oděvech běžné velikosti a v již zmíněném obchodě jsme pořídili oblek a měli i na výběr, takže uplně tak nestandardní postavu vskutku nemá. A se šaty jsem byla spokojena, byly opravdu krásné, ale komunikace byla jako jízda na horské dráze.
Odpovědět
Je jen škoda, že tato konverzace nemohla proběhnout napřímo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?