Svatební salon Praha

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o typ kde seženu hezké svatební šaty v Praze? Chtěla bych za ně dát tak do 10000. Je hodně salonů, tak bych chtěla znát ty nejlepší, abych nemusela chodit všude :D
Odpovědět
Ahojky,podle mě je nejlepší výběr asi v Adině v Letňanech,tam jsou šaty v rozmezí 8000-15000,-Kč cca :-) pak Nuace,tam mají tedy šaty dražší,převážně Pronovias ale určitě to stojí za návštěvu...jinak doporučuju kouknout na internet a vybrat podle fotek,které šablony by stalo za to obejít ;-) šťastnou ruku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, salon Maya je super:) šaty trošku dražší (Allure Bridals), ale krásné a výborný přístup:)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba snu - krasne saty a skvely pristup
Odpovědět
Fajn svatba Buštěhrad nebo Břevnov. Mají nádherné šaty do 7500,- ☺
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela saty ze salonu Anet. Byla jsem jeste v obou Adinach, Maya, Saty go home, Maggie, Nuanc, ale 10.000,- je na Prahu vcelku nizka hranice, v techto salonech do 10.000,- nic extra...
Odpovědět
Profilova fotka
@lady5 v našem salonu půjčujeme kvalitní a hezké svatební šaty. Všechny ceny jsou do 10.000,- Kč. Tady můžete se podívat na nabídku: http://www.oksana-mukha-praha.cz/?p=3969 (akční ceny stále platí). Doporučujeme se objednat na zkoušení telefonicky (+420 266 3131 55), abychom Vám věnovaly osobně a pomohly vybrat ty právé. Těšíme se na Vaši návštěvu!
Odpovědět
Ahoj, já těch salonů prošla celkem dost (cca 7), takže mám srovnání. Myslím že do limitu by ses měla vejít v Šaty go home, Natali a Venesis. Naopak, pokud jsi limitovaná částkou, asi nemá smysl chodit do Nuance, Maggie Sottero a Maya, tam jsou šaty spíš dražší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?