Svatební salon Paloma v Brně, jaké máte zkušenosti?

ahoj, jaké máte zkušenosti se salonem Paloma v Brně? služby, poplatky... děkuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem si tam zkoušet šaty a rozhodně se vyplatí se na zkoušku šatů objednat. Hned první šaty, co jsem si tam zkoušela, mě zaujaly, ale ještě budu v Brně hledat dál - druhé kolo zkoušení v jiných salonech bude v pátek :-) Ty jsi už někde byla kouknout?
Odpovědět
já už tam právě byla a mám tam i své favority (rozhoduji se mezi dvouma), tak mě spíš zajímalo jak je to pak s půjčením, služby, kdyby se náhodou šaty poškodily a tak:-) Jinak jsem byla ještě v Evanie (super paní, poradí, velký výběr, tam sem měla taky jedny vybraný, ale po tajným sondování u snoubence - nechci aby je viděl dopředu - jsem zjistila že se mu víc líbí princeznovský, který mám vybraný právě v Palomě, ale v Evanie mi paní šaty zarezervovala nezávazně až do konce března) a ještě jsem byla salon Star a tam taky dobrý, ale nic moc mě tam nezaujalo. Ještě jdu na veletrh do Futura a pak se rozhodnu. Jinak objednaná jsem do Palomy nebyla a vzali mě. Byla jsem i v Salon Bella ale tam měli zrovna celý den plno a pak jsem četla recenze tu, takže už se tam ani nechystám.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Za mě bych ještě doporučila Paulinu (na Údolní), prodavačky ochotné, vyzkoušela jsem si poměrně dost šatů - poplatky žádné. Co se týče salónu Bella, tak i tam na mě byla paní velice příjemná, ale když mi řekla za půjčení mnou vybraných šatů 15000Kč, tak jsem byla dost překvapená :-| Takže si nakonec buď nechám šaty ušít nebo je někde objednám :-D
Odpovědět
jinak já mám v Palomě vybrány dvoje šaty a oboje vyjdou do 5 000 a jsou nádherné jen nejsou z letošní kolekce ale z loňské. 15 000 za půjčení mi přijde přehnané, to si šaty radši nechám ušít a co jsem se tak ptala vyjdou do 10 000. A i co jsem zkoušela v Evanie vyšly do 5 000 za půjčení a to jsem ani nedávala nějaký cenový limit při zkoušení:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?