Svatební salón CAXA, Salón EL, Damborská (BRNO) Reference&Zkušenosti

Profilova fotka
Zdravím Vás všechny :) Chystám se na zkoušku svatebních šatů a rozhoduji se mezi třemi salóny. Salón CAXA se pyšní největším výběrem šatů, paní Damborská má výborné reference, ať už na šaty jako takové, ale i na její celkový přístup a ochotu. Salon EL mě zaujal nádhernými kousky, bohužel jsem ale četla velmi negativní reakce na chování personálu ... (konkrétně by snad mělo jít o jednu ze zaměstnankyň) Dále jsem četla, že mají pouze malé velikosti šatů 34-36, ale např. z vel. 38-40-42 už moc nenabídnou. Máte s těmito salóny svoje zkušenosti? :)
Odpovědět
Já doporucuju salon Paulina...naprosto fantasticky přístup i krásné šaty. 😊 Dnes se v jejich šatech vdávám. 😊 V El jsem byla, mám stejný názor, jak píšeš výše. A do Caxy uz jsem po Pauline nesla.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud mas cas, zajdi si klidne do vsech trech. Nikdy nevis, kde ty prave objevis. Ja mam saty zatim zamluvene jak v caxe tak v elu, oboje jsou krasne a nevim pro ktere se rozhodnout, tak jeste uvidime. Je fakt, ze v Elu je mensi vyber ve vetsich velikostech, ale zas tech par satu co tam je, tak vsechny co obleces, tak sedi a delaji postavicku. Naopak v caxe je vyber vetsi ale tam zas saty obleces a neni to az tak ono. . .musis fakt hledat. V zadnem dalsim salonu jsem nebyla, jen v techto. Dej pak vedet, kde jsi vybrala a jaky jsi si utvorila nazor sama ;)
Odpovědět
Ahojky, já byla jen v Caxe (ale v Olmiku). Když jsem vybírala na poprvé, tak jsem si vybrala asi z desatero šatů ty, co mi nejlépe sedly, ale necítila jsem se v nich nějak zvlášť vyjímečně, když jsem jela po třech měsících k nim vybírat doplnky, zarezervovala jsem si i cas na zkousku jiných satů, to už jsem vyzkousela asi jen šestery :-D a jako poslední jsem je našla...láska na první pohled...s těma prvníma šatama jsem se na tu svatbu nejak zvlášt netešila...od té doby, co mám tyto...tak se těším úplně moc :-D jinak paní byla strašně moc ochotná...nemela to se mnou jednoduché...jsem nerozhodná...některé šaty mi oblíkala i třikrát :-D ...ale výsledek...odcházela jsem spokojená...takže za mě mohu jen doporučit
Odpovědět
Já jsem byla v Brně v Caxe a jak píše martipoky, tak výběr je tam úžasný, ale téměř žádné mi neseděly. Přístup je tam dobrý, jsou milé, akorát nejsou moc ochotné šaty upravovat, když už, tak ustřihnout, ale nezakládají je, což je s mými 158 cm docela problém. Navíc mi neseděly ani přes prsa a celkově. Tak mám nakonec šaty od nás z Třebíče, kde sice není tak super výběr, ale seděla mi tu většina šatů a ještě mi je i upraví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mischanov ja byla i ve Venesis a tam mi nepadlo vubec nic :D paradox. . .
Odpovědět
Můj názor na salon Caxa je spíše smiseny. I přesto že jsem byla objednána, paní porad někam odbihala něco zkoušet. Šaty moc nesedely a ani kvalita nebyla nic moc. Navíc paní nedokáže odhadnout jakou zvolit velikost. Doporučuji salon Svatební Ráj ve Slavkove anebo Naive Brno
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za Vaše příspěvky a rady, vážím si toho :) Je tu ještě varianta nechat si šaty ušít, přesně podle mých představ a na míru :) Finančně to vyjde stejně, jako za půjčení šatů v salónu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já musím brněnskou Caxu jedině doporučit - paní velice příjemné a ochotné, když jsme chtěly mít klid, samy si to prodiskutovat, tak nás nechaly, hned na první zkoušce jsem našla svoje dokonalé šaty a hned je zamluvila :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Zdravím všechny! :-) 1. dubna jsem zakládala tuto diskusi jako slečna... a dnes, 12.9 už jsem vdaná paní :-) Proč sem píšu? :-) Chci se s Vámi podělit o svoji zkušenost se svatebním salónem El v Brně, třeba to spoustě nevěst pomůže v rozhodování. Svoje svatební šaty jsem měla ze salónu El v Brně, nakonec to pro mě byla jediná a jasná volba! Našla jsem tam svoje vysněné šaty :-) El můžu všem nevěstám vřele doporučit! Chování personálu naprosto vynikající, nikdo se tam ani na jedné z mých návštěv nechoval zle. Naopak - naprostá vstřícnost a ochota z jejich strany, taky perfektní domluva :-) Dokonce i to, jak se říká... že šaty ve vel. 38, 40, 42 nenabídnou - není to pravda. Právě já jsem měla šaty v jedné z této velikostí a nabídli mi jich spousty. Tím chci říct...nedejte prosím na to, co kdo řekne nebo někde napíše, udělejte si svůj názor a svoji zkušenost! ;-) PS: Když jsem včera vezla šaty zpět, měla jsem slzy v očích ... Byly tak nádherné! Všichni z nich byli nadšení, pro mě to byli ty nejkrásnější šaty na světě, naprosto jedinečné. Přeji všem nevěstám, aby taky našli šaty, které pro ně budou tak jedinečné jako pro mě - na které nikdy nezapomenou. ♥
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?