Svatební salón a šaty Naive Jesus Peiro? Poraďte

Profilova fotka
Mate nekdo zkusenosti s timto salonem, jsou v Praze a Brne. Diky
Odpovědět
1
2
6
ahoj denditko, já tam byla zrovna včera. šaty se mi líbily už na netu, ale jsou tam dost vysoké ceny půjčovného - kolem 15tis. za ty prachy si to už i můžeš nechat ušít! jinak slečna byla ochotná.
Odpovědět
ahoj, ja tam byla, na netu jsem tam vyhlidla hromadu uzasnych satu, bohuzel jsem odesla extrene zklamana....saty pujcovne bylo 17-20 tisic, ve vsech jsem byl ajak maly skritek - byly tak dvakrat delsi nez ja a to nejsme mala a navicjsem byla hned spocen ajak prase...a pokud jde o ty saty na prodej tak je pod 17 tacku taky nemaji
Odpovědět
ahojte, mne sa tiez velmi pacia ich saty a uz som tam volala a povedali ze tie druhy ktore som si vyhladla su vacsinou velkosti 34/36 a najviac ich vedia upravit na 38...co teda este musim pochudnut :-) Mitote, aka si vysoka? aby som aj ja nebola sklamana ked pojdem skuskat asi v aprili :-) na tych modelkach z koncentraku tie satky vyzeraju prenaaaadherne.... na cenu pozicovneho som ale zvyknuta, v BA je to tiez dost vysoke, tak do 20 tisic SKK, cize asi tak 600 EUR. a hlavne vsetky bratislavske nevesty su uplne rovnake - vsetky maju na sebe navlecene Pronovias a La Sposa, takze Naive a saty od Jesus Peiro sa mi javyli ako super volba...snad nebudem sklamana...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se líbí moc hlavně od návrháře Jesus Peiro. Jsem sice vysoká a štíhlá, ale kvůli ceně tam raději ani nepůjdu :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ja idem skusat v utorok...velmi sa tesim, lebo na nete maju nadherne saty....dufam teda, ze nebudem sklamana, lebo uz som bola v mnohych salonoch a zatial som nenasla tie prave saticky
Odpovědět
no ja som si povedala ze jedine co zo svadby nebudem lutovat je cena za salon na chudnutie, lebo sa mi nejakym sposobom podarilo za posledne dva roky strasne pribrat a ja sa chcem vopchat do 38-ciek a druha vec co nebudem lutovat je cena za saty a nech stoja aj 20 litrov...chcem byt ako princezna a saty od Jesus Peiro take su... Tinka, das vediet ako sa ti pacilo? som moc zvedava.... ja by som hlavne nechcela saty od nicole a podobne...su to naaaadherne saty ale vsetky tie baby vyzeraju rovnako...ja chcem nieco special... aj ked viem ze je to o osobnom pocite a saty ktore vyberiem ja sa tiez nebudu pacit kazdemu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
balli...ja som v poslednom case tiez dost pribrala...este cez sviatky som si dopriala, ale uz sa zacinam kontrolovat :-) Ak najdem tie prave saty v Naive a budu stat 15 000, tak jednoducho zaplatim 15 000. V dost veciach ohladne svadby som sa musela uskromnit, saty chcem mat podla svojich predstav. Jasne dam vediet, neviem sa dockat :-)
Odpovědět
no ja som zacala priberat pri priatelovi a sme spolu 3.5 roka....za prve mi s nim je dobre a za druhe ma dva metre a tak sa stale citim malinka, takze od 25.1. uz idem oficialne chudnut s profesionalmi, mam zatial ciel 15 kilov a potom dalsich 7-10, takze sa tesim velmi a ked zhodim prvych 15 tak sa neviem dockat na tie saty... urcite sa ozvi a ides do brna alebo prahy?
Odpovědět
balli: j amam taky 34/36 a vysku asi 165cm
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si je take vyhledla na internetu.. Rikala jsem si ze zkusim svatbu udelat s lehkosti a klidem, tak nebudu obihat vsechny salony.. Byla jsem tam, dojem spis dobrej, zatim jsem zjistila ktery styl satu mi slusi. Jen jsem zacla trochu premyslet jestli na te urovni kvality a ceny nemuzu sehnat jeste neco lepsiho ci vyhodnejsiho, jestli ostatni salony nejsou podobne kvalitni ale levnejsi.. Jaky jiny salon by jeste melo cenu zkouset? Taky bych potrebovala trosku zhubnout :-S x-)
Odpovědět
denditko: ja obehla celkem 10 salonua rozhodne kvalitou byly na tom stejne jako NAIVE nektere i lepsi a cenove byly od 6-12 tisic
Odpovědět
Článek se načítá
denditko, vybírej podle webu a pak tam zajdi, prostě podle představy. mohla bych doporučit Zlín - studio D.Svozilkové, velký výběr, super ceny. jezdí tam nevěsty z celé ČR. ale je to z Prahy už dost z ruky, já tam měla cestu a navíc jsem z Moravy. já na začátku, když jsme začali svatbu plánovat, říkala, že klidně dám za šaty i 15tis., že je to prostě jednou za život a chci být krásná. ale teď už mě to tak nebaví organizovat a plánovat a docela jsem to přehodnotila, je to jen jediný den a ty penízky radši vrazím do cestování, např. svateb.cesta. takže já si nechám ušít, protože šikovná švadlena takový styl musí zvládnout. mně je budou šít v jednom salonu za 5tis. a pak si je tam nechají.
Odpovědět
ahojky, já byla v Naive zkoušet šatičky taky, zklamalo mne, že nemají vůbec bílé - kolekce Jesus Peiro a popravdě musím říci, že mne docela zklamaly, vypadaly o hodně hůře, než na profi fotkách na webu. A s cenou 15.000,- za půjčení... To mi příjde přehnané. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
hm, to je teda skoda, ze nemaju biele :-( ...tak dnes uvidime
Odpovědět
v Brně žádné od J. Peira bílé nebyly, myslím, že bílou vůbec nepoužívá. Ale uvidíš, třeba na něco narazíš, co bude OK. :-)
Odpovědět
misicka, mas pravdu Jesus peiro je zatazeny na slonovinovu kost a champagne, biela v jeho kolekcii zjavne nema miesto, co je skoda lebo tie saty by vyzerali krasne v bielej... tinka ako si dopadla?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
brufinka: ja byla v brne a rekli mi pujcovne 17-20 tisic
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
a neprezradis, ktore si vybrala? Tohtorocna kolekcia alebo minula? ;-)
Odpovědět
brufinka? tak me u vsech reka 16 plus dva az tri tisiceuravy...a to byly vsechny noseny...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Brufinka, tak to je pekny vyber, mne sa pacia.... ja idem do salonu az niekedy v marci - aprili, lebo to je doma kedy uz budem mat ako-taku ok postavu na skusanie :-) tak som zvedava...sto ludi sto chuti :-) inak si myslim ze tie cely su dost vysoke a hlavne ide o ceske koruny, takze je to fakt palka...ale zase ak by to mali byt vysnivane saty tak urcite by som do toho sla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Brufinko, take se mi JP libi a 133 jsou mezi favoritkami. Jen me mrzi ze v Praze maji z letosni kolekce jen 4 saty. Slecna navic povidala ze saty uplne radi neprevazeji, protoze jim prevoz nedela dobre. Spis me premlouvala abych vyrazila do Brna. Jaka je kolekce v Brne, ma cenu tam jezdit?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojda, tak i já přidám svou zkušenost s touto značkou. Hned poté co ně přítel požádal o ruku, jse si začla hledat šaty. Na netu mně oslovily jedny ze salonu Naive. Jela jsem cca 200 km do Brna abych je viděla na vlastní oči a rovnou jsem tam nechala zálohu. :-N A že stojí 15 000? Ano, stojí, ale jsou nádherné a na šatech šetřit nebudu. Paní velmi ochotná-jelikož mám cca 169 cm, tak mi šatky samozřejmě zkrátí. V té době ještě nebyla otevřená pobočka v Praze, ale říkala, že ji otevřou a že je možné si tam šaty nechat převezt.
Odpovědět
Lucy suhlasim....ak mi saty sadnu a viem ze toto su tie v ktorych chcem stravit svadobny den tak setrit nebudem, pretoze viem ze by som lutovala a stale by som myslela ne tie "prave" ktore by som mohla mat ak by som hladala lacnejsiu nahradu... Lucy ja som tiez taky krpec...inak kolko vazis ak to neni tajomstvo a ake velke saty si si vybrala? (kludne mi to hod do IP), lebo ja som v procese chudnutia a chcem vediet ze ako velmi mam na sebe zamakat :-) hihi ktore saty si si vybrala?
Odpovědět
Me se strasne libily saty 9025, ale bohuzel mam 168cm a tyto asi zrovna byly spis na vyssi postavu. Zkousela jsem i jine, ale bohuzel zadne mi nesedly. Na fotkach ty saty vypadaji o dost lepe. Nakonec jsem vybrala vybrala "obycejne" saty od Eden Bridals.
Odpovědět
vaveva - mne sa tiez pacia tie 9025 - skusim a uvidim...ja som krpec tak je mozne ze mi nebudu svedcat, ale skusim ich...a potom este take co maju velke tylove sukne...to je presne moj styl...stracat sa v tom a byt ako taka moderna princezna... :-) hlavne sa mi pacia jednoduche aj ked velke sukne a ziadne cipky, goralky, vysivky, kamienky a snubenec mi zakazal aj masle...pozeral si par siat (tak aby nevedel ake chcem) a povedal ze si ma nevezme ak budem mat saty s nejakymi maslami :)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?