Svatební kabátky, peleríny a přehozy. Kde seženu?

Ahoj holky, bohužel jsem nikde nenašla diskusi na toto téma a tak jej zakládám. Momentálně sháním nějakou pelerínu nebo kabátek přes šaty a nemohu nic sehnat. Vdávám se začátkem října a v půjčovnách to buď půjčují pouze nevěstám, které si tam zapůjčily šaty, nebo to mají na říjen už zarezervované. Na internetu jsem našla salon kde peleríny prodávají, ovšem když jsem tam dorazila, sdělili mi, že neprodávají... Netušila jsem že s tím bude takový problém a teď babo raď, kde sehnat něco hezkého přes šaty, když nevím jaké bude počasí? A ještě by mne zajímalo. Budu mít šaty vyloženě princeznovského střihu, korzetové s bohatou tylovou sukní, jaký přehoz byste zvolily? Pelerínu, kabátek, šál? Poraďte, kde přehozy či kabátky prodávají či půjčují, okres Praha. Díky moc!
Odpovědět
1
2
V salonu Bereniké V Praze půjčují peleríny i bolerka, tak třeba bude něco volného ;-)
Odpovědět
Spojení máš v IP :-)
Odpovědět
Ahoj, já měla svatbu sice v červnu, ale bylo 12-15, půjčovala jsem si pelerínu, saténovou, olemovanou kožíškem. Bolerko se mi také líbilo, ale asi by mi v něm bylo zima a vzadu odstávalo. Zkusu Caxa, mají i pobočku v Praze. Najdeš na internetu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si koupila pašmínu, ta vypadá nádherně a navíc se dá nosit i po svatbě.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky budu mít takový jemný kabátek s labutěnkou ;-)
Odpovědět
já měla štólu ze stříbrné lišky, původně měla být do kostela, ale nakonec jsem ji využila až cestou domů z hostiny... zkus víc salonů, je spousta takových, kde Ti doplňky půjčí, i když od nich nemáš šaty... bohužel ale v okolí Prahy neporadím...
Odpovědět
mě paní nabízela krásný kabátek, ale přijde mi to trochu o ničem, protože má dlouhé rukávy a výstřich stejně celý otevřený - chápu, že je to hezký, ale průdušky to na sklonku října při focení venku asi neocení :-( co je to pašmína??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ladulav, pašmína je kašmírovej šál ;-) ten by tvoje průdušky určitě ocenily, hřeje a můžeš se do něj zabalit celá :-)
Odpovědět
aha:-) no já to mám s kašlem vždycky, ségra se mi směje, že jsme jak stará bába, a to jinak jsem docela otužilá :-) ale výstřihy do chladna je pro mě okamžitý kašel. vypadá to srandovně, co :-) tak ta pašmína by se mi asi hodila víc, že bych se odhalila na foto a pak zase šup zahalit :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
včera jsem si dopůjčila ještě huňaté bolerko, protože mám šaty na ramínka a vpátek bude max. 6 stupňů myslím, že teď nebude problém něco přes šaty sehnat. já vybírala z pěti druhů..
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
lenca.levandulka • Dnes ve 21:49 Malý dotázek, mám šaty bez ramínek a nechci ani žádné bolérko či tak něco podobného! Přemýšlela jsem jen o jako by šátku, no není to ani tak šátek nevím jak to popsat!!! Prostě šála asi :-) :-) :-) Myslíte že by se to hodilo nevím nechci nemít zase nic v záloze když bude škaredě,nebo pršet ať mi není moc zima! Díyk za rady :-) prtinka • Dnes ve 22:24 Ahoj já taky jsem myslela že bych něco přes šaty,přesně jak píšeš šálu,ale nevím teda jestli se mi bude chtít to pořád držet :-| já to vyřeším asi na večer nějakým svetýrkem nebo kabátkem co mám.nebudeme mít žádnou hogo fogo svatbu tak to snad ten můj svetr ostatní přežijou :-N
Odpovědět
Profilova fotka
přehozy přes šaty!!! Tak to je mazec, první co mně napadlo jak si přehazuju muže přes rameno :-D Určitě budu mít nějaký šál, když ho nebudu chtít tak ho mrsknu po někom za svatebčanů a když mi bude zima muž mi půjčí sako, alespoň před svatbou na plesech to dělal ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
socina: Přehoz jako na postel :-D :-D :-D :-D ale ber to tak něco sehnat musím snad se mi to podaří!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
já mám jeden bílej "přehoz" k jiným šatům. Koupila jsem u číňanů a je pěknej a stál asi 70 korun. Ten si vezmu
Odpovědět
Profilova fotka
socina: ahojky mohla by jsi ho vyfotit? Asi to taky udělám nějak podobně!!! "PŘEHOZ " mám ale jen černý....a bílý musím koupit snad se mi to podaří, ale zatím času dost :-)
Odpovědět
Ahoj, potrebovala bych usit nebo si pujcit satenove bolerko. Nemate nekdo tip na koho se obratit? Zatim jsem se byla podivat v Adine a tam mi ukazovali pouze taftova nebo krajkova bolerka.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
johankaka • Dnes v 15:07 Ahojte, mohl by mi někdo poradit. Svatbu máme 2.10. v kostele. Mám šaty s tylovou sukní,široké a krásně zdobené. Obyčejný kabátek se k nim nehodí a do kožíšku se mi nechce. Přece jen mám pocit, že celkový dojem sníží. Přemýšlím nad štolou, ale nevím jakou vybrat, zda ji koupit nebo půjčit. Přece jen už něco budu potřebovat, aby mi nebyla zima. V šatech je teplo, proto nevím zda stačí obyčejná štola.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ... já mám také svatbu 2. 10. v kostele a vzhledem k tomu, že se budeme už od 8 fotit tak potřebuji také kabátek nebo kožíšek. nevíte někdo o nějaké půjčovně v Praze ... nebo i krámku kde bych si je mohla koupit nebo půjčit? ... už moc času nemám :-) nejvíce by se mi asi líbil ten kožíšek, ale velikostně sháním malou velikost, tak 34, prosím poraďte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už jsem sehnala ... !
Odpovědět
Profilova fotka
a kde jsi sehnala?
Odpovědět
Profilova fotka
Moje nastávající tchýně mi sehnala kožíšek na jedné burze ... :-) ehm. :-N vypadá ale luxusně ! jako nový a za tu cenu? Jen za 30 korun :-D !!! Kdo hledá najde ;-) Ale už jsem si ho chtěla objednat přes internet, přeci jen mám svatbu už za 12 dní :-)
Odpovědět
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti s nějakým kabátkem k šatům v empírovém stylu. Budu se vdávat na konci listopadu v kostele a jenom v šatech bych zmrzla. Zároveň ale nechci vypadat jako polární liška nebo medvěd. Nevíte o nějakém typu svrchního oděvu v antickém stylu - třeba se sponou nebo tak? Myslím, že by se něco takového dalo i ušít, ale nemám představu, jak by to mělo vypadat. Dík
Odpovědět
Informacie o predaji patria do bazaru!
Odpovědět
Profilova fotka
amelie10 • Včera ve 22:31 Ahoj holky, mám takový problém, mám se vdávat již 11.12.2010 a nemůžu nikde v Brně sehnat nějaký pěkný kožíšek . Všude mají jen bolérka nebo peleríny, které mě moc nezahřejou a ani nejsou většinou pěkné. Nemáte některá nějaký typ kam zajít? Moc díky.
Odpovědět
ahoj levné kabátky mají v Polském Těšíně známá si nechala ušít přímo na sebe za 400,- jinak jsem za tu cenu i víc viděla půjčovné ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojky, prosím o pomoc 8-) Sháním bolerko k šatům - zhruba takový typ jako na obrázku, ale nikde nemůžu sehnat, nemáte někdo nějaké tipy nebo dokonce neprodáváte? ;-) Děkuji za info.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@luciasek1111 jj, zrovna ted jsem tam koukala a maji tam jedno hodne podobne, mrkni tam
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?