Svatebky s vlečkou nebo bez?

Profilova fotka
Děvčata, jak se koukáte na svatebky bez vlečky? Není ta nevěsta taková ochuzená? Vždycky jsem měla představu, že za nevěstou se něco má tahnout a teď jsem se zamilovala do šatů, které tu vlečku nemají a ani ji nedovolují a teď nevím jestli do nich jít nebo ne.
Odpovědět
Každý si táhne své břímě....na co se ještě tahat s vlečkou:-). Pokud jsi se do nich zamilovala, není co řešit!
Odpovědět
Za mě je určitě lepší bez vlečky. Já měla šaty s vlečkou a není o co stát. Je to hezké při obřadu a na pár fotkách, ale jinak celý den překáží, špatně se s ní tančí, pořád na ní někdo šlape....
Odpovědět
Nechávala jsem si šít šaty u Madory, původní verze šatů vlečku měla..já si je ale nechala ušít bez vlečky..a udělala jsem dobře. Měli jsme svatbu na ranči u lesa a opravdu i nedokážu představit, jak tam všude za sebou vleču tu vlečku :-D čaty byly krásné, splívavé...bez vlečky jsou nevěsty spíše vílami, než princeznami ;-)
Odpovědět
Já šla do šatů bez vlečky.. Vyzkoušela jsem si pár šatů s vlečkou, ale zdály se mi ty vlečky těžké a dost mě to otravovalo při pohybu. Táhla jsem za sebou dlouhý závoj, takže jsem moc ochuzeně myslím nevypadala. Neřeš blbiny a buď ráda, že máš vybrané krásné šaty, do kterých ses zamilovala ;-)
Odpovědět
Já měla šaty s vlečkou a i dnes bych je volila :-) nebyla žádná těžká a na fotkách to vypadá pěkně... pak jsem si jí připla vzadu na šaty a šaty byly jako bez vlečky... ale pokud máš vybrané bez vlečky, tak bych to nehrotila. důležité, aby ses v nich cítila ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla menší vlečku. Původně jsem ji nechtěla, ale prodavačka mě přesvědčila, že jsem s ní jak princezna a lituju, že jsem si nestála za svým. Celý odpoledne/večer/noc mě to strašně otravovalo :) takže za mě rozhodně bez vlečky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla taky bez vlečky a rozhodně nelituju, byly pohodlné :-)) Šla bych do vlečky pouze v případě, že by byla krátká a dala se připnout :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela velkou a bylo to uzasne :)
Odpovědět
Já bych chtěla připínací vlečku, mám takový i střih šatů. Ale jestli se ti ty vybrané líbí i bez nich a jsou to "ony", tak neváhej, vlečku vzal čert :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andromedastoupajici Jsem pro šaty bez vlečky - sice to vypadá krásně na tu chvíli u obřadu nebo pak na pár fotkách, ale pak při tančení, chození apod. je to otrava. Kámoška měla vlečku a neustále si ji musela poponášet nebo jí na ni někdo stoupnul a sama říkala, že už by do toho nešla...
Odpovědět
Já jsem se nakonec rozhodla jasně bez vlečky. Měla jsem vyzkoušené s i bez a pak porovnávala fotky a jednoznačně vítězily jednoduché bez vlečky :-) Ano, dají se třeba připnout, ale na mě by to tedy vypadalo jako další ohromný zadek a navíc, když si na to nedáš pozor, tak mi to prostě přijde, jako by člověk za sebou tahal kus hadru... Ale určitě bych neřešila, jak by to mělo být, ale jak ty se cítíš v těch vysněných šatech.
Odpovědět
Profilova fotka
@andromedastoupajici šily jsme modely z odepinatelnou vlečkou a holky byly moc spokojené pravda je , že když se vlečka podepne ničí celý vzhled šatů pokud je tedy široká sukně. Taky holkám doporučuji raději dlouhé závoje , které si mohou sundat a užívají si svatbu v šatech až do půlnoci některé i déle :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@andromedastoupajici Já taky vždycky chtěla šaty s vlečkou,ale nakonec jsem se zamilovala do nádherných princeznovských šatů bez vlečky,a nelituju:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla šaty s vlečkou a neměnila bych, připadala jsem si jak princezna, každý tu vlečku obdivoval, pak jsem si ji připnula a bylo to v pohodě, na šaty ti budou šlapat tak i tak i kdybys tam vlečku neměla, já bych šla znova do vlečky :-) ale jestli sis už šaty vybrala tak si stůj za svým a nech si je :)
Odpovědět
Já měla vlečku dlouhou tak, že přikryla celýho koně :-) Mě tedy nijak nepřekážela, prostě sem jí tahala celý den za sebou a nevadilo mi to. Od začátku jsem šaty s vlečkou chtěla, takže jsem vybírala jen takové, co ji měly.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to jen na tvém výběru v čem se cítíš pohodlně. Nevěsta bez vlečky rozhodně ochuzená není a hlavně vlečku často někdo přišlápne :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?