Svatbní šaty na míru Praha a okolí, Chomutov

Ahoj/Dobrý den, mohli byste mi doporučit nějaké fakticky šikovné švadleny v Praze a okolí, případně Chomutov, Litoměřice? Bohužel Nanay.cz už nešije, linie-praha.net moc toho nemají na netu z fotek svatebních šatů, šatyprovás.cz taky ne.... Bohužel Madora a Vanessa jsou úplně mimo mou mísu (daleko), kdyby nic jiněho nezbylo, tak se tam vydám za nimi, ale problém je ten, že nejsme ani přímo v ČR... Moc prosím, už jsem přemýšlela i nad koupí z Číny (ne přímo z Ali, ale ověřeného prodejce) a jen si je trochu poupravit aby úplně seděli, protože ty evropské šaty se mimoc nelíbí... Děkuju za pomoc ;-)
Odpovědět
@pajita Posílám fotografie dvou šatů, které budou mít zítra nevěsty na sobě - jedny dlouhé, bez podloženého živůtku a s vysokým rozparkem na levé noze a druhé krátké se širokou spodničkou. Na mých stránkách najdete dost fotek i na nevěstách.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den jsem módní návrhář a specializuji se na tvorbu svatebních šatů na zakázku, mohu Vám nabídnout šaty z mé nové kolekce 2017 zde malé ukázky či se dá cokoliv vytvořit dle představ a možností. V příadě zájmu navrhuji osobní setkání kde můžeme probrat veškeré detaily a cenu šatů. S přáním krásného dne Michal Marek
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji moc příjemnou a šikovnou švadlenku - paní Čurdovou z Čelákovic. Za práci bez materiálu si účtovala 2300 Kč. Šije i divadelní kostýmy a opravdu se vyzná. Celkové mě korzetové Ačkové šaty s vrchní krajkou a vlečkou stály necelých 7 tis. Pošlu ti na ní telefon, kdybys chtěla.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,mohu vam ušít šatečky dle vaseho přání,sidlím v centru Prahy na Václaváku a specializuji se na svatební šaty..viz,web...muzeme vse zkonzultovat u mne v salonku..hezký den Rena
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?