Svatba venku a svatební šaty - ušpiní se?

Ahoj holky, poradíte mi jak jste to dělaly, když jste měly svatbu venku? zašpinily se šaty? dávaly jste je pak do čistírny před vrácení nebo jak? Mockrát děkuji
Odpovědět
Pokud je máš z půjčovny, tak si je čistí samy, to je snad v ceně. A ušpiní se, ale to s tím nejspíše počítají.
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně záleží na počasí. Já měla svatbu v létě, venku, doma (rozuměj žádný upravený anglický trávník, ale hlína, kameny, lezoucí třísky a hřebíky) a šaty jsou v pohodě, ani spodní lem nedostal zabrat. Ale bylo sucho a teplo. Každopádně jsem čekala, že to bude horší. Kamarádka měla svatbu v říjnu v dešti v podobných podmínkách a měla bahno až ke kolenům. Jinak čistit by si to měla opravdu půjčovna a mělo by to být v ceně.
Odpovědět
Profilova fotka
@anette3 Nebojte s ušpinění :) šaty vám a ostatním mají dělat radost. V půjčovně je dobré si zjistit podmínky. Zaleží, jak budete mít šaty složité a dlouhé, ale že se trochu zašpiní nebo lehce poškodí je běžná věc. Půjčovny s tím počítají. Jak zmiňovala niky, hodně záleží na počasí a místě (někdy může být výhodnější koupit vlastní). Nejlepší je šaty z půjčovny nečistit (pravděpodobně vám i toto řeknou při půjčení) protože na to mají interní šetrný postup, aby šaty pěkně vypadaly i pro další použití a nepoškodily se. Ať se daří s výběrem :)
Odpovědět
super mockrát všem děkujiii za rady a zkušenosti ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?